Uitstekende communicatie met klantendienst,

Normaal heb ik xxl, maar daar ik vernomen had dat t shirts nogal aanspannen waren, maatje groter besteld. Xxxl deze zitten uitstekend

Fijne sneakers!

Fijne sneakers; zitten lekker, mooie materialen, goede kleurcombinatie.

Geweldige webshop

Mooie polo's, snelle levering en lekker in de sale nu. Top!

prachtig, quick was top en is nu meer dan top

op tijd geleverd ziet er goed uit. blijf zo doorgaan. liefst ook weer in de winkel.

Kan ik nog niet zeggen

Ik heb de verkeerde schoenen ontvangen . Blauwe besteld , grijze ontvangen Eea na overleg teruggestuurd Nu wacht ik op de goede schoenen en Jan ik hopelijk een betere review geven

Snelle verzending

Vlotte verzending, product zoals omschreven

Uitstekende kwaliteit

De schoenen zelf zijn van uitstekende kwaliteit en precies de beschreven maat voor mij. Bovendien worden mini inlegzooltjes meegeleverd zodat je nog kunt customizen naar je exacte voetmaat. Ik gebruik ze voor inlopen.

duidelijke website, vlot bezorgd

Aanbod en acties staan duidelijk op de website. Ook opmerking over of een maat wat kleiner valt is nuttig. Zoals je tegenwoordig mag verwachten ook track & trace en een vlotte levering. Prima hoe dit loopt!

Goeie kwaliteit

Top kwaliteit en niet duur

Top, leveringen altijd optijd

Top ervaring precies hoe het hoort, prima service

Prima schoen!

Ik ben zeer tevreden over het model

Snelle levering, duidelijke foto's van de producten

Fijne snelle levering, duidelijke foto's van de producten. Goede maattabel. Veel keuze en kleuren uit het assortiment.

Uitstekend en stijlvol

Geweldig blij met mijn nieuwe Platinums. Uitstekende en stijlvolle schoen. Meteen een 2e paar besteld, het ene met blauwe veters, het andere met witte voor een compleet andere look.

kwalitatieve goeie schoen

Eén model besteld in drie verschillende kleuren. Eén paar paste perfect de twee anderen waren te klein. Dus goeie schoenen maar niet zo maatvast.

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Mooie kwaliteit.

Eén keer gedragen en lopen heerlijk

Na ontvangst van de schoenen deze tot nu toe één keer gedragen om op te lopen en mee te autorijden. Ze lopen heerlijk, maar tijdens het autorijden wel veel last van de hak gehad. dit kan ook liggen aan het nieuw zijn, dus ik zal ze eerst nog een paar keer moeten dragen om te kijken of dit vanzelf verdwijnt

Mooie en prettig dragende schoenen!

Snelle levering, goede prijs kwaliteitverhouding. Dank!

kapotte schoen

Had bij mijn vorige paar een kapotte schoen. Zonder enig probleem werd mijn aankoopbedrag teruggestort

Prachtige sneakers weer!

Ook deze keer weer snel geleverd en ook deze sneakers zijn prachtig

Mooie kwaliteit

Mooi om te zien en kwalitatief zeer goed in orde

Prima service en snelle levering.

Prima service snelle levering.

Perfect geregeld en gemaakt t-shirt

Snel geleverd met alles wat mogelijk nodig is bijgesloten. Fijn draagbaar en ventilerend shirt

Snelle levering en supermooie sneackers

Elke bestelling de afgelopen jaren goed geleverd en topkwaliteit!

Blij verrast door de razendsnelle levering

Perfecte pasvorm. Kleur praktisch het zelfde als op de web site.

Helemaal top

Altijd goede schoenen en snelle service.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen