Mooie kleding, scherp geprijsd, goede pasvorm

Ik heb 3 truien besteld, 2 met V hals en 1 met halve rits. Erg goede pasvorm, mooie stof en scherp geprijsd. Alles dus helemaal prima.

Alles perfect afgehandeld

Snel bezorgd! Mooie lijn en kwaliteit

Perfect jack

Mooi vintage design. Kwalitatief voelt het heel goed aan!

Super goede service!

De schoenen die ik besteld had, waren beschadigd. Zonder problemen en binnen twee werkdagen had ik een nieuw paar. Dank voor deze super service!

Duidelijk website

Op de website zijn de artikelen goed te vinden. Aanbiedingen worden duidelijk aangegeven.

Positief, mooie kwaliteit

Mooi en kwaliteit Opmerkingen: De schoenen zijn altijd comfortabel maar hebben 2 mindere punten 1. Veters zijn van een materiaal dat ze na even dragen altijd los gaan 2. De tong trekt vaak scheef

Goede aankoop tegen vriendenprijs

Totale traject van bestellen t/m levering prima verzorgd

Goed ervaring

Goede ervaring met klantenservice en omruilservice. Bij een oneffenheid van het product goede omruilservice en binnen 72 uur vervangend product ontvangen. Kwalitatief goede producten

Top kwaliteit voor een mooie prijs

Had vroeger kleding van Quick! Was geen top kwaliteit! Moet zeggen dat het een stuk beter is geworden ( top )

De sneakers werden keurig en snel afgeleverd.

Mijn sneakers werden snel geleverd en passen goed.

2 paar sneakers besteld, snel en netjes geleverd. Passen en lopen perfect en de afwerking is heel mooi! Ik ben er blij mee.

Top goed geregeld

Makkelijk op de site te bestellen juiste maat

Pakket na 7 dagen nog niet ontvangen, volgens dhl ligt het ergens in het sorteercentrum.

Geïrriteerd, waar is mijn bestelling.

Prima webshop die doet wat ze zegt

Eenvoudig bestelproces, kortingen worden direct verrekend en hele mooie producten. Aankoop is ook pure nostalgie daar ik 50 á 60 geleden ben begonnen met sporten op Quick schoenen

Oui

Moderne créatif

Top schoenen , lopen erg lekker

Leuke aanbieding 2 paar

Schoenen passen perfect, maat groter genomen.

Prima ervaring.

Wat belooft wordt,gebeurt

Prima, past prefect

Zit goed voelt goed

Mooie schoenen

Heb ze nog niet buiten gedragen!

Goede schoenen

Goede schoenen, al diverse paren aangeschaft. Schoen breedte van de Platinum wel wat smaller dan de genen die ik al had, maar past ook.

Schoenen Ommen

Ontzettende miskoop. Ik heb afgelopen 20 jaar niet zulke slechte schoenen gehad. Je komt er niet eens in, zo stug. Zelfde de Umbro schoenen van de action van €20,- zitten nog beter. Pasvorm lijkt nergens op. Dat je dit soort troep op de markt wil zetten zeg! Spijt van deze aankoop. Nooit meer!

Goed als altijd!

Cult sinds 1905

Prima AAnkoop

Mooie sneakers gekocht, snel geleverd en ze zitten perfect.

Mooie schoen zit lekker loopt fijn

Mooie schoen loopt fijn en erg prettig, de snelle levering is ook een plus.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen