alweer 4 paar ..geweldig al die kleurtjes

Super tevreden , inmiddels 4 paar in div kleuren lopen heerlijk en heel blij mee inmiddels vrienden ook besmet :-)

Prima trendy sneakers in fantastische kleuren verkrijgbaar.

Fijne " Quickies", ben een fervent gebruiker.

Schoenen vallen heel vreemd

Schoenen zijn veel groter dan een normale maat 42.

Fijne spullen en voor een goeie prijs. Als kind (35 jaar geleden) ook op Quick gevoetbald. Oude tijden herleven

Top spullen!

Top producten van fijne materialen met een prima pasvorm !

Kwaliteit valt tegen

De schoenen zitten lekker, maar bij een paar schoenen liet de zool na een paar maanden los. Heb toen contact opgenomen met Q1905 en kreeg binnen 2 dagen een nieuw paar schoenen toegestuurd. Top service van Quick!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit en pasvorm

Leuke polo’s

Mooie polo’s met weer eens wat anders als knoopjes. Rits is een leuk details

Hoe product precies zoals omschreven zeer snel en correct geleverd met nog extra Gerets en zooltjes. Goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. Zeer tevreden over zowel het product als de firma, verliepen alle internet aankopen maar zo goed.

Artikelen komen overeen zoals op site

Prima prijs/prestatie

Prijs/prestatie prima + snelle verzending

Prima service snelle nette levering

Prima service snelle nette levering

prijs en kwaliteit is goed

pasvorm goed zowel de polo als de sneaker

Fijn

Goede pasvorm fijne stof.

Hoop succes met mijn nieuwe boots

Fantastische kleuren in combinatie met retro design…. Erg blitz (retro term voor gaaf)

De lekkerste gympen ooit!

Ik wil er eigenlijk nog 2 kopen. Ze zitten werkelijk als pantoffels. Nergens drukpunten. Gewicht is alsof je geen schoenen aan hebt. Gevoel door de zool, dus heerlijk met autorijden. Zalig op gewandeld. Echt de fijnste gympen ooit! Máár, ik heb niet extra gekocht omdat ik ook zie hoe snel de zool slijt, terwijl ik niet met mijn voeten sleep. En dat baart mij een beetje zorgen. Ik bekijk het dus even eer ik meer bestel. Ik heb de typhoon als model.

Goed en snel goede kwaliteit

Lekker snel geleverd!

's Avonds opdracht geplaatst, volgende ochtend al afgeleverd. Al het nodige, eventueel te gebruiken, papierwerk keurig in de zending bijgestoken.

Mijn merk!

Zit lekker, origineel en is prachtig. Ik kijk uit naar een nieuwe collectie want ik heb bijna alle shirts.

Prima schoenen voor een nette prijs en dat al jaren lang

Snelle levering, mooie schoenen, jammer dat de mooiste snel in de populaire maten zijn uitverkocht.

Hele prettige schoenen

Ze zitten lekker en lopen lekker. Een hele prettige schoen voor zowel dagelijks als vrije tijd gebruik.

Top schoenen erg snelle service/levering

Super tevreden

Gewoon goed

Meteen na het ontvangen de schoenen gaan dragen. Direct een goed gevoel. De schoenen lopen goed, makkelijk aan en uit trekken en een goed voetcomfort.

top schoenen

super

Super tevreden

Ik had mijn ervaring al gedeeld, maar....... die was er uitgefilterd. Maar, heerlijke schoenen. ( heb 2 paar gekocht) Ik had nog een paar oude originele, maar het verschil is minimaal. De zool van de oude waren nog iets platter. Maar echt super tevreden

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen