Ongekende service.

Vest kreeg na maanden ‘vale vlekken’. Buiten termijn geklaagd en zonder probleem vest geruild gekregen ….. klasse.

Mooie truien

Snel en netjes geleverd

Ik zeg: kopen die sneakers van Quick!

Het zijn fijne sneakers, niet mijn eerste paar, een goede pasvorm en een weldaad voor je voeten.

Lekker comfortabel vest

Een lekker comfortabel vest. Ideaal om te dragen in het tussenseizoen met een T-shirt eronder. Ook prima met een overhemd te combineren. Sportief en toch ook netjes.

Stylevolle kleding/schoenen van een prachtig merk.

Goede ervaring met de verzending van jullie produkten. Ik hoop in de toekomst nog meer mooie produkten van jullie te zien !!

Goede kwaliteit maar pasvorm valt tegen

Set gekocht op basis van eerdere maatvoering en goede ervaring (o,a, polo's en sneakers), maar de XL broek bleek toch erg strak te zitten. Vervolgens de 2XL broek erbij besteld, maar deze had een hele slechte pasvorm. Daarna alles retour, maar dat gaat per order, dus uiteindelijk ruim 23 euro lichter en geen kleding. Uiteraard kan je dit van te voren weten, als je wat tijd stopt in het retourbeleid, maar het blijft toch wel een wake up momentje, en zorgt ervoor dat ik niet weer snel hier zal bestellen.

Fijne Quicks

Lekkere schoenen

kwaliteit goed

Het zijn mooie truien, maar bij 1 van de truien zit een vlek in. Afwachten of in de wasmachine de vlek eruit gaat

Weer mooie vesten

Mooie vesten en zitten lekker alleen duurde het 10 dagen voordat ze bij me waren

alleen maar positief

het was mijn eerste bestelling en bevalt uitstekend en ging helemaal goed. vandaar weer een nieuwe bestelling geplaatst. dank!!!

doen naar verwachting. klinkt normaal, is heel byzonder tegenwoordig.

lever op tijd. redelijke prijs. korrekte after-sale. kortom: heel tevreden. (ouderwetse service)

Snelle levering, zit lekker, duidelijke site

OK

Goed spul. Alleen jammer dat je betaalt voor de retour als iets niet past. Als je al voor het bezorgen hebt betaald!

Quick is een top bedrijf

Zoals altijd correct snel betaalbaar en goede service

Ben nog niet overtuigd

De sneaker nu 1 maal gedragen, maar voelt niet stevig aan. Ik heb mijn twijfels bij kwaliteit/prijsverhouding. Ben benieuwd hoelang ze meegaan.

Goede kwaliteit

Ik nu alle 4 de kleuren.

Prima sneakers

Draag die alle dagen. Zitten goed. Super tevreden

De vesten zijn mooi en zitten perfect

Goed , geen klachten over artikel en levering.

Goede kwaliteit naar verwachting en snelle levering. Alleen de verzendkosten zouden mijn inziens bij een bepaald bedrag niet hoeven.

Match

Goed spul

lichtvoetigheid met stijlvolle sneakers

2 paar platinum Quicks aangeschaft. Quick doet haar naam eer aan. Snelle levering, snelle lichtvoetig schoentjes met een mooie schoenendesign. Ben er erg blij mee! Al met al twee topaankopen.

Prima schoen

Voetbed is uitstekend en de schoen is niet te zwaar.

Wat je ziet krijg je top mooi merk uit het oosten van.h land.

Meerdere producten altijd goed en mooie acties.

Hele fijne service

Hele leuke sportieve webshop. Ik had sneakers en een trui voor mijn man besteld en moest de sneakers ruilen omdat ze te groot waren. Dat ging allemaal heel snel en soepel. Mijn man is erg blij met zijn nieuwe aanwinsten. Hij had al meerdere truien van Quick en die blijven heel lang mooi. Helemaal tevreden dus!

prima jack

Na eerst een vest Tirns maat L te hebben besteld bleek deze te klein. Het was binnen een paar dagen geregeld en maat XL ontvangen .Dat past nu super.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen