Prima shirt en een snelle levering

Prima.

Een goed passende en mooie trui!!

Snel geleverd, goede service

Kopen bij Q1905 betekent kwaliteit

Fijne schoenen

Prima geregeld

Product zoals verwacht Prijs top Levering zoals belooff

Na 55 Jaar weer op quick ‘s

Nou 55 jaar sta ik weer op quick schoenen, het is nog net als toen ik 10 was. Weglopen en niet meer aan denken. nu ik 65 bent geworden lopen de schoenen lekker en het ziet er nog modieus uit ook complimenten. Gerard

Gewoon goed

Prima , snel en betrouwbaar

Quick besteld en geleverd

Eerste keer buj quick 1905 besteld prima verlopen. Ik had alleen een verkeerd artikel besteld. Contact gehad hierover en zeer quick opgelost. Zeker niet mijn laatste bestelling. Mvg

Nooit meer !!

Zeer , zeer , slechte afwerking toegezonden gekregen. 2 van de 3 shirts retour en voor de kosten opdraaien. (1 ster , anders kan ik het niet verzenden)

Mijn Quicks Platinum zijn de ultieme loopsensatie.

Mijn Quicks voelen aan de voeten als vroeger mijn Quick voetbalschoenen: solide, vlot en sexy. Quick schoenen hoef je niet in te lopen; ze passen zich aan jouw voeten aan.

Prachtig!

2 prachtige poloshirts en een paar mooie witte sneakers. Goede kwaliteit, goede pasvorm en zien er erg leuk uit!

makkelijke schoen en te bestellen

de schoenen zijn makkelijk te bestellen. de webshop is fijn om te shoppen. de schoenen hebben wel verschillende pasvorm. ik had 2 verschillende paar schoenen besteld en die waren erg verschillend in pasvorm. de een past wel en de ander niet, helaas. deze is teruggestuurd. jammer dat ik m niet kon omruilen...

Prima! Zelfs een foutje super snel opgelost.

De bestelling/levering verliep prima en toen bleek er op 1 schoen lijm te zitten. Binnen 4 dagen na de retourzending had ik al een vervangend paar schoenen in huis.

Gaaf shirt

Top shirt en valt op maat. Mooie kwaliteit stof.

Heerlijke sneakers, maar........

Ik heb onlangs een paar platinum sneakers besteld en was zo enthousiast en blij met dit prachtige Hollandse product dat ik er direct 2 paar in andere kleuren heb bij besteld. Super blij mee. Ze zitten heerlijk en zijn erg mooi! 5 sterren!! Erg jammer dat ik bij het bekijken van het label aan de binnenkant "MADE IN CHINA" zie staan..... -2 sterren!!! Ga ze alsjeblieft ook in Nederland produceren zodat we echt trots kunnen zijn op dit mooie product. De meerprijs heb ik er graag voor over. Pas dan ⭐⭐⭐⭐⭐

Super mooie kwaliteit

Mooie polo, goede pasvorm

Snelle levering en product na tevredenheid

Goed product en snel geleverd

Top product voor een goede prijs

2 paar schoenen besteld . Typhoon sp 1 maat groter besteld dan normaal en zitten prima . Schoenen zijn mooi en kwalitatief heel Goed afgewerkt , gewoon een goed degelijk Nederlands product !!! Maandag de bestelling geplaats , dinsdag in huis !!

Mooie polo’s en goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima. Mooie collectie. Goede kwaliteit en snel geleverd

Leuke aanbieding

Ik zag de aanbieding op fb.

Uitstekend en dat voor mijn eerste bestelling.

Ga zeker voor een volgende bestelling.

Eenvoudig, duidelijk, snel en goed

Duidelijke website, eenvoudig voorkeuren instellen, overzichtelijk Vlotte opvolging van en informatie over voortgang bestelling

Too

Foutje van mijn kant werd direct opgelost,super tevreden

Prima shirt voor een goede prijs

Ik had dit shirt al eerder aangeschaft, maar in een andere kleur. Zit lekker en ziet er prima uit, ondanks de eenvoud.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen