GOED EN DUIDELIJK DE LIJSTEN

DE KLEDING ALTIJD OP TIJD, KWALITEIT IS GOED ,

Geweldige shorts !!

Shorts zitten als gegoten, heerlijke stof. Een echte sportieve aanrader

schoen te klein, opnieuw beginnen

Medal schoenen besteld in mijn maat maar ze vallen te klein, zelfs voor mijn smalle voeten. Na overleg met de helpdesk blijkt dat ik opnieuw moet bestellen en niet vanzelf een grotere maat krijg. Het kost me ook verzendkosten. Bestellen is verwarrend want ik kom de Medal in dezelfde kleur een paar keer tegen in het assortiment. Kunnen jullie erbij zetten of ze nu wel of niet hetzelfde zijn?

Goede pasvorm schoen

Kleur en formaat zijn uitstekend

Zit heerlijk...

Heb korte broek besteld. Zit heerlijk en goede kwaliteit. Levering was netjes en goed te volgen.

Lekker shirt, maar de M valt stuk groter en lijkt een L.

Prima kwaliteit, maar maten vallen groot bij zowel de polo's als de trui.

Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en afrekenen en snel bezorgd.

Website geeft een duidelijk overzicht van het assortiment en de aanbiedingen. Per schoensoort vele maten beschikbaar. Moderne schoenen met een nostalgische touch. Door het meeleveren van extra losse zolen is de pasvorm van de schoenen individueel aan te passen.

Supermooi

Geweldige polo’s,mooie kleuren Echt top

Prima schoenen die heerlijk lopen en er goed uit zien.

In eerste instantie twee paar besteld en hier een aantal weken op gelopen. zaten heerlijk. Was wel wat bezorgd over de mogelijkheid om de schoenen fris en verzorgd te houden. Is simpel mogelijk door de schoenen in een aparte waszak in de wasmachine te doen. Na zo'n wasbeurt zijn de schoenen weer als nieuw. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zo positief dat ik twee extra paar heb gekocht. Proces van bestelen en ontvangen loopt vlekkeloos.

Mooie schoenen

Zitten als gegoten.

Super draag gemak en pasvorm.

Wat je ook besteld, kwaliteit gewaarborgd. Altijd op tijd binnen, zonder problemen bezorgd.

Mooi kwaliteit producten

Ik heb al meerdere shirts en schoenen besteld, de maat is perfect blijven mooi van kwaliteit ook na meerdere keren wassen

perfecte snelle service

perfecte snelle service

Uitstekende pasvorm en super snel in huis

Prima schoenen, voldoet aan verwachting!

Fijne schoenen , mooie kleur , niet te duur. Goede en snelle info over levering. Zeer op tijd bezorgd!

Doet zijn naam eer aan, zeer snel geleverd…

Avonds laat besteld, de volgende dag al geleverd Dat is Quick :-)

Fijne broek, goed proces

Top product

Mooie sport sneakers, met vleugje retro en toch van deze tijd. Eerder uniek zo ik zeggen. Zitten goed aan de voet en fijn om mee te stappen

Uitstekende 1e ervaring!!

Na heel veel jaren toch maar weer nieuwe Quick-schoenen(i.c. 2 paar)gekocht! Beslist geen spijt van! Voldoen prima!! Zeker een aanrader!!

Goed passend xxl model met lang rugpand.

Super snel bezorgd!

Fijn merk. Goede producten.

Mooie en gebruiksvriendelijke site.

Snellere levering bestaat niet.

Fijne kwaliteit

Prima shirts ze zitten voortreffelijk

Heerlijke shirts goede pasvorm

Zeer positief

Snelle levering, kwaliteit en mooie schoenen.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen