Als van ouds

Ik heb vroeger veel op Quick's gelopen na veel andere merken toch maar weer eens een paar Quickies gekocht.zoals gezegd van ouds een heerlijke schoen.

Mooie en dergelijke voetbalschoenen.

Ik houd van gewone voetvalschoenen En gewoon zwart,goede pasvorm.

Snel en goed!

Alles snel en goed verlopen. Artikelen voldoen aan de verwachting. Ik beveel Quick aan.

Gewoon prima

Redelijk makkelijk kiezen. Ik pas er in en het zit lekker.. Basisprijs is stevig, maar met deals goed te doen.

Prettig

Goed contact met klantenservice gehad en een goede oplossing, hetgeen gehouden bevalt goed

Leuke vlotte en goedzittende schoenen van Nederlands fabrikaat!

Erg blij mee!

mooie kleding en mega snelle verzending

binnen 24 uur had ik m`n bestelling al in huis. mooie kleding met een leuk authentiek ontwerp. moet wel even aan de maten wennen. De maatvoering lijkt veel op die van Superdry als je normaal een maat L hebt moet je nu zeker een XL bestellen. De T-shirts die ik besteld heb zijn dun van stof, voor de zomer is dat heerlijk, mijn ervaring is dat in het algemeen deze shirts snel gaatjes vormen aan de onderkant. De korte broeken en de polo`s zitten fantastisch, daar ga ik er zeker meer van kopen. ik had een retourzending en die is ook heel snel afgehandeld, top!!!

Op zondag besteld en maandagavond in huis.En alles klopt met mijn verwachtingen.

Super blij met de snelle levering .

Supersnel geleverd en de bestelde producten zijn precies zoals beschreven dus absoluut top

Mooie kleding snelle levering

Duidelijke website met ruim assortiment. Snelle levering van de bestelling. Leuke sportieve mooie kleding.

Top geweldig Zit lekker

Kwaliteit die ik gewend ben. Spoedige levering

Helle mooie schoenen

Snelle levering mooie schoenen goede kwaliteit en materialen en mijn favoriete merk

ik ben zeer tevreden.

In 1 woord nostalgie!

Slecht

T shirts terug gestuurd omdat deze te klein waren tot op heden niets gehoord over de status ruilen en ruilen is ook niet mogelijk! Eerste en laatste keer besteld bij jullie

Mooie shirts voor mooie prijs

Prima kwaliteit, goede prijs en lekker vlot geleverd.

Gewoon GOED

Ik blijf een HOLLANDER, als je dan voor 450 euro besteld doe er dan wat leuks bij (riempje, sleutel hanger weet ik veel…). Jullie kleding blijft leuk, houd de moed erin! Grtzz Hans

Mooie kledij

Past perfect

Fijne kleding gewoon klasse

Prima service en bij een klacht wordt het direct opgelost meer dan 5 sterren

Te gek!

Als man maat 39 hebben is een crime want heren begint vanaf maat 40. Ik las dat de Quick klein valt en besloot het te wagen dus bestelde ze en ze zijn fantastisch. Zitten lekker en zien er goed uit. Heb er andere veters bij zodat ik de look kan afwisselen. Aanrader voor alle mannen met maat 39!

Snelle levering prachtige kleding

1 poloshirt golf heren besteld en 1 golfsport dames. Pasvorm perfect en mooie kwaliteit

Matig

Dat je geld vraagt om te leveren is tot daar aan toe. Maar als je wilt ruilen of retourneren ook nog is je portemonnee moet openen is toch wel een erg slechte service. Mvg

Voor terugsturen nog een keer verzendkosten rekenen

schoenen pasten niet en heb ze teruggestuurd. Moest hier mvia jullie site zelfs meer voor betalen dan normaal bij DHL. Niet zo sympathiek. Ik bestel niet meer online via FB. Een teleurstelling verder

Perfecte levering en producten

Alles 100% nagekomen. Dik in orde allemaal

Zit goed, staat goed

Prima pasvorm, nette afwerking en een Nederlands product. Kortom helemaal goed en niks op aan te merken.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen