Makkelijk zoeken in de webshop, eenvoudig maat en kleur kiezen Snel geleverd en precies zoals ik van Q1905 verwacht.

Besteld, betaald en netjes geleverd.

Besteld, betaald en netjes geleverd. Keurig zoals het hoort. Spullen van prima kwaliteit, ik had ze alleen qua kleur iets meer ‘feest-oranje’ verwacht. Was voor op de oranje tribune van de F1.

Mooie schoenen; goede kwaliteit

Eerste bestelling. Vlotte bestelling. Levering volgens afspraak. Kwaliteit lijkt prima in orde.

Top schoenen

Ik ben er blij mee, ik heb 4 verschillende kleuren

Snel geleverd, fijne schoenen!

De schoenen zijn snel geleverd en zitten comfortabel en zien er goed uit. Blij met m’n aankoop!

Keurig correct

Dure Polo met zeer slecht stof

Op het eerste gezicht mooie polo's van type Vlissingen gekocht, en ze waren best prijzig, dus dan mag je wel wat duurzaamheid verwachten. Na 2 keer kort gedragen te hebben en gewassen is de stof aan de kraag al helemaal verkleurd. Erg teleurstellen. Ben benieuw hoe Quick dit gaat oplossen. Wordt vervolgd ....

mooie schoen

Heb altijd maat 43, maar deze maat 43 valt net iets te klein uit. Net niet erg genoeg om ze terug te sturen, maar een hele dag op lopen is wel een uitdaging.

Bestelling binnen 24 uur na bestelling al op de deurmat.

Shirtjes M vallen aan de grote kant

3 shirtjes besteld, allemaal aan de grote kant. Door de verzendkosten hou ik ze maar en hoop dat ze nog wat krimpen in de was.

Topper

Mooie producten

Ik koop geregeld bij Q1905, of het nou schoenen zijn of kleding, de kwaliteit is altijd goed en de afhandeling van de bestellingen en retouren zijn snel. Aanrader!

Snelle levering, mooi product

De schoenen zitten erg goed en zien er mooi uit. Dat er nog extra veters en zolen bij zaten zijn echt fijne pluspunten.

Weer een paar polo’s besteld, mooie kwaliteit en snel geleverd!

Ben al jaren fan van de Quick kledinglijn, de polo’s, shirts en vooral de SP sneakers…. Zitten als gegoten..

Fijne schoenen

Mooie en goed zittende schoenen,snelle levering.

Sneldheid, duidelijk, kwaliteit... super

Snelle levering en perfecte pasmaat. Dank jullie wel!

Kan eigenlijk niet beter

Leuk en modieus model schoenen

Vallen wat klein, maar zitten erg goed

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen echter erg smalle leest Ondanks het feit dat ik ze een maat groter heb besteld echt te smal. Jammer want ik vind het prachtige schoenen.

Lekkere shirts voor een maatje meer

Kleden mooi. En door de x extra ook voor mannen met een maatje meer dan bij andere merken.

Klasse product

Heb lang getwijfeld of ik q1905 wilde aankopen maar heb geen spijt van de aankoop

Quick staat voor ouderwetste kwaliteit

Zeer tevreden over mijn aankopen. De schoenen. Poloshirts. En de T-shirts. Heb ze mee genomen voor nu in het warme Spanje. De artikelen zijn comfortabel en stralen luxe uit.

Supershirts

T-shirts zitten heerlijk en zijn van hoge kwaliteit. En zien er ook nog eens prachtig uit.

Goede schoenen

Goede tip om 1 maat groter te kiezen. Daarnaast zate er extra inlegzooltjes bij om de maat met een half te vergroten. Quick heeft een enorme historie en bij mij vooral bekend uit de voetbalperiode.

Snelle levering en lekkere pasvorm

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen