Snel geleverd en mooie kwaliteit

Alles binnen een dag geleverd allemaal mooie kwaliteit!

Service zoals het hoort.

Een oerhollands merk in een nieuw casual modern jasje. Quick weet telkens te verrassen met mooie retro kleding gemaakt voor deze tijd. Kwaliteit zoals het hoort van hoog nivo.

Super goed

Goede klantenservice en snel geleverd

Goede snelle levering, artikel precies wat ik verwacht. Goede kwaliteit.

kwaliteit voor goede prijs

Snelle levering, mogelijkheid om te ruilen, perfecte pasvorm en goede kwaliteit

Snel geleverd en top om aan te geven dat je een maatje groter moet nemen.

Altijd een perfecte pasform

Ik draag al jaren Quick. De polo's hemden schoenen truien echt alles.En ook nog eens snel in huis.

Prachtig!

Wat een mooie site en overzichtelijk. Bestelling snel en netjes verstuurd en de bestelde schoenen zien er geweldig uit en zitten goed…. Dus tevreden!

Goede kwaliteit broek maar aan de ruime kant

Super geregeld

Alles super geregeld, maten vallen altijd goed. Mooie duidelijke site en de levertijd is ook super snel. Dikke duim van mij.

Prima. Mooie sneakers, snel geleverd

Onlangs leuke sneakers gekocht, snel geleverd helemaal goed. Mis alleen de zooltjes voor 1/2 maat correctie. Niet heel erg, maar als je zegt dat het erbij zit moet je wel zorgen dat het ook zo is. Voor de rest tevreden, vind Quick leuk merk heb ook diverse polo,s en tshirts. Komen vast nog wel meer Quick items bij mij in de kledingkast:)

Super mooie polo’s

Super mooie polo’s

Super sneakers!

Mooi materiaal, mooi afgewerkt en lopen heerlijk. Service is ook top!

Wat ik ervan verwachtte

Precies wat ik ervan verwachtte

Authentiek

De sportschoenen die ik heb besteld zijn fantastisch.

Uitstekende en tijdige levering

De bestelde artikelen werden conform track-and-trace keurig en tijdig op het juiste adres afgeleverd, De artikelen voldoen aan de verwachtiging.

Altijd goede pasvorm, verhouding prijs- kwaliteit is goed en keurig verpakt en afgeleverd

Shirts zitten geweldig!

Goede en snelle levering

Prima aankoop..

Prima geregeld en de aankoop is volledig naar mijn zin.. vr gr Wim

Mooie polo's

Goede maatvoering ben tevreden....

Top ervaring

Voor de eerste keer besteld bij Quick . Snelle levering , mooie schoenen. In een woord : top .

Super snel en goed

Na mijn bestelling was de levering super overzichtelijk en snel . Goed verpakt en duidelijk. Zeer tevreden. Zal zeker nogmaals terug keren op deze site en een bestelling doen van dit mooie merk.

Top.

Geweldig producten..

verzend- en retourkosten voor kleding en schoenen zijn niet van deze tijd

Juist bij kleding en schoenen is passen een vereiste. Als je dan zowel bij de eerste verzending als bij retouren verzendkosten rekent, ongeacht het bedrag waarvoor besteld is, werp je een grote drempel op om te bestellen.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen