Goed. Vriendelijk en snel geholpen doot klantenservice.

Bestelling op aangekondigd tijdstip geleverd. Alleen bij 2 polo's was er een foutje in de polo. Inmiddels met klantenservice contact gehad hierover. Wordt opgelost. Verder alles perfect.

donderdag besteld vrijdag binnen in een woord superrr

zeer snel geleverd top service

Shirt was niet pas

Mooie shirts zaten niet mooi, reden: model

Ik heb 2x2 polo's besteld, s'avonds besteld, volgende netjes thuis geleverd. Bij het uitpakken, was er 1 shirt verkeerd gelabeld. Shirt was maat kleiner dan op de label stond, Heb hierover een mail gestuurd, en werd de volgende ochtend telefonisch hierover benaderd. Kreeg netjes een retourlabel toegestuurd, en terwijl ik het retour stuurde, werd door Quick1905 de goede maat opgestuurd. Topservice, zonder dat er probleem over gemaakt wordt. Denken goed mee.

Goede service, snelle reactie.

In een woord; goed.

Vlotte levering en leuke schoenen van nu

Echt leuke sneakers goede pasvorm (bestel 1 maat groter). Wel rekening houden dat ze (erg) warm zitten. Dus kwaliteit.

Kwalitatief en stijlvol

Ik bestel echt veel en ben dus een Quick fanaat aan het worden. Mooie kwaliteit, stijlvol ... elke levering keurig en snel binnen. Top !

Prima afwikkeling van aankoop, doos licht beschadigd

Twee paar schoenen gekocht. Vlot geleverd. Enige opmerking is dat de grotere doos om de twee schoenendozen te ruim en slap was waardoor deze ver open was gegaan al. Echter gelukkig zonder negatieve gevolgen.

Website is fantastisch!

Mooie kleding met geweldige aanbiedingen. Op donderdag besteld en vrijdag in huis.

geweldig!

Bestellen en levering is legendarisch goed! Het product de Q1905 Typhoon SP sneaker is een geweldige schoen waar de historie en ervaring het product telkens beter heeft gemaakt.

Is een heel mooi en een goed product

Is een heel mooi en goed product en zit heel lekker

Product bevalt goed en zit goed. Mooie en snelle levering

Prima verlopen van bestelling tot bezorging.

Op de website wat besteld en alles is prima verlopen , alleen 1 minpuntje dat er op de website artikelen staan in je maat en als je aanklikt dat het uitverkocht is ,dus misschien de website up to date houden vaminderndaar een sterretje

Fijne schoenen

In één woord: quick

De naam zegt het al: quick. Alles omtrent de bestelling was snel en smooth. En ze lopen nog lekker ook.

Al vaker besteld en dat zegt genoeg

Prima schoenen, dat ten eerste. Maar ook levering en prijs ben ik content mee

het blijft een internet bestelling

Ik had een paar voetbalschoenen besteld. De aflevering was netjes. Wel jammer dat de verpakking helemaal kapot was. Maar het nadeel van internet bestellingen vind ik nog steeds dat je niet kan passen. Ik kan de schoenen weliswaar terug sturen, maar vind dat allemaal gedoe voor een paar schoenen die ik een enkele keer draag. Hoe dan ook, volgende keer ga ik weer naar de winkel.

Geweldig en makkelijk

De ervaring is geweldig! Het loopt als wolkjes en ze zitten heerlijk. Ook was het makkelijk om te bestellen en het was snel binnen. Kortom, zeer tevreden!

Goede en snelle service

Over het product toch wel wat opmerkingen... ik moest toch nog wel enige losse draden wegsnijden van de boord en aan een knoop. Dat is dan wel jammer gezien de prijs. Wel apart om die verzendkosten ( ook voor een evt retour) te moeten dragen. Dat stimuleert mij niet voor een vervolg aankoop. Verder fijne stof om te dragen. Mvg Ton van der Niet

Leuke sneakers

Quick heeft leuke sneakers voor een normale prijs die ik snap. Wil betalen voor kwaliteit, maar moet dan wel de goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. Precies Quick dus

Mooie kwaliteit en goede service

Shirts besteld maar wilde toch een andere kleur. Werd genoteerd en geregeld. Niets van gedoe of het is een aanbieding dus super geregeld. Zeer tevreden.

Kleurrijke schoenen waar je alle kanten mee op kan

Mooie en goed zittende schoenen. Gelijk bij het aan doen moment. Ook leuk zijn de oranje veters die er extra bij geleverd worden.

Stukje Achterhoek aan mijn voeten

Denkend aan de Achterhoek en schoeisel, dan komen klompen in mijn gedachten als eerste naar boven. Maar dat de bekende Quick schoenen oorspronkelijk uit Vorden komen weet bijna niemand meer. Al meer dan veertig jaar draag ik dagelijks Quick schoenen, niet uit een Achterhoekse vorm van nationalisme, maar gewoon omdat ze zo lekker zitten en lopen. Typhoon is een naam die in jaren het meest mijn grote poten heeft gesierd, maar ook andere sneaker namen, die ik vergeten ben heb ik gedragen. Nu liggen er zo'n zes paar Quick's in mijn kast en ik ben daar blij mee. Heb je iets met de Achterhoek, dan is het toch wel lekker om dan geen Nike's o.i.d. te dragen. Ja Klompen kunnen ook, maar daar ben je niet zo snel mee weg. Kortom schaf naast de groene gestreepte vlag ook een paar Sneakers van het merk Quick aan.

Prima kwaliteit

Sinds lange tijd weer 1905’s gekocht. Gympen (platinum) passen als een handschoen, blij met extra inlegzolen zodat je de pasvorm helemaal kan optimaliseren

Goed maar iets te korte rits bij de kraag

Het was fijn geweest als de ruts langer was geweest om de kraag verder open te kunnen zetten.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen