Topservice!

1 paar had wat schade bij aankomst. Hierop foto's gemaakt en verzonden naar klantenservice. Snel antwoord & nieuwe schoenen gekregen.

Top schoen

Ze zitten heerlijk en zien er blits uit. Levering was supersnel. Dik tevreden.

Een eerste en goede ervaring

In het weekend voor koningsdag mijn bestelling geplaatst en precies op tijd geleverd. Goede kwaliteit en nu met korting.

Maatvoering verschillend

2 paar schoenen besteld ( verschillende modellen platinum en Veenendaal ) De platinum komt overheen met mij werkelijke schoenmaat, de Veenendaal valt zeker halve maat kleiner dan de platinum. Kan voor de rest nog weinig zeggen over de kwaliteit en loop comfort maar de schoenen zien er kwalitatief prima uit.

Prima polo's

Dankzij de iets langere mouw, vallen mijn t-shirts altijd onder mijn polo's. Verder moet de goede kwaliteit benoemd worden.

Prima product, snelle levering en goede priis/kwaliteit verhouding, kortom zéér tevreden.

Mooie schoenen

Prachtige aanvulling van mooie schoenen in college kleuren. De maten vallen klein. Bestel 1 maat meer!

Quick levering

Goede kwaliteit.

Volgens afspraak de juiste schoen en kleur.

Aangenaam verrast.

Prima. Voldoet volledig aan de verwachtingen

Eenvoudige bestelproceduren en snel bezorgd.

Goed contact over levering

Jammer dat post.nl er een week over doet om het pakket af te leveren,werd elke keer een dag verschoven terwijl ik er op zat te wachten,was niet de schuld van de verzender.Jammer !!!!!

hele leuke oranje kicksen

ik was helemaal in stijl op Koningsdag, maar ze zijn zo leuk dat ik ze de hele week al draag.

Uitstekend!

2 paar Typhoon schoenen besteld. Binnen 2 dagen in huis. Keurig geleverd met extra veters in een andere kleur en extra zooltjes. Schoen zitten goed. Ben er erg blij mee.

Keurig

Prima kwaliteit

Snelle en correcte levering, gewoon TOP !

Reeds meerdere malen bestelling van is. polo's, vesten, truien en uiteraard ook schoenen van dit mooie Nederlands merk gedaan. En naar volle tevredenheid. Kijk uit naar de nieuwe items. Veel keuze en online snel geleverd.

altijd goed en snel

Quick is een leuk product prijs kwaliteit is goed.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Correcte levering

Goede communicatie en snelle levering

Goed en snel

Alleen het verzenden en retouren zou gratis moeten zijn boven de 50 euro ! Dan zou ik bij jullie veel meer bestellen ! Nu haak ik vaak af omdat dit bij jullie niet gratis is !!! Mvg John

Alles prima verlopen

Snel binnen, prima kleding en schoenen

Schoenen gekocht zien er mooi uit

Bizar snelle bezorging!

Bizar snel bezorg (binnen 24uur in huis) Schoenen besteld Deze werden geleverd met extra veters en inlegzool om 2/1e maat te vergroten of verkleinen

Zeer snelle levering, top!

Heel tevreden.

Prima op tijd bezorgd en in goede staat. Had twee paar besteld maar bij èèn paar ontbrak helaas de set inlegzolen om de maat te vergroten. Maar evengoed nog steeds tevreden.

Goede aankoop

Nijverheidstraat 11