Prima schoen met een snelle service

Een fijne schoen welke na een paar dagen werd bezocht en een goede service.

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst had ik het de volgende dag in huis en een hele mooie verpakking.

Top product !

Een goed product binnen 24 uur geleverd !

Matig

Trui zakt uit en lubbert..katoen niet geschikt voor zo'n trui...

Prachtig mooie schoenen voor een nette prijs!

Snelle levering!

Mooi assortiment en no nonsense service!

Bij de bestelling werd geadviseerd om een maatje groter dan normaal te nemen. Klopte als een bus. Na snelle levering erg tevreden!

De bestelling van de mooie Quick-schoenen liep op rolletjes

Prachtige sneaker, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Blij met Quick ! Hollands glorie !

Ben blij dat ik Quick herontdekt heb , ben nu mijn collectie aan het uitbreiden. Mooie collectie , voor een betaalbare prijs. Ga zo door Quick !!!

Prima spul

Fantastisch!

Mijn man is helemaal fan van jullie kleding. Daarom heeft hij nu de hele kast vol. Jas,vesten,t’shirts,schoenen enz.

Prima schoenen en sweaters , precies zoals de foto's. Tevreden.

Prima schoenen en sweaters , precies zoals de foto's. Tevreden.

Uit de kunst.

Uitstekende service en klantgerichtheid.

4 de paar schoenen en div. truien gekocht-alles prima-

Mooie schoenen en ze lopen fantastisch

Keurig op tijd geleverd, voldoen precies aan de verwachting en ze lopen zooooooo lekker, aanrader

Kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel binnen

Ouderwets goed

Oer Nederlands merk, prima kwaliteit en ook eigentijds.

Vest te klein, ik vind dat de maattabel bij jullie heel anders is dan bij andere merken,

Bij Quick is maat heel anders dan bij andere merken, ik heb normaal maar XL maar bij Quick is XXL nog te klein dat snap ik niet Schoenen ook vaak besteld dat zit perfect, Maar niet getreurd ik probeer het de volgende keer gewoon weer.

In 1 woord geweldig!

Heerlijk soepele stof, prima pasvorm. Sportief maar toch netjes! Erg blij met de goed kwaliteit!

Mooie sneakers!

Deze sneakers zijn van zeer goede kwaliteit en zitten uitstekend. Levering ging snel: de volgende dag geleverd. Een aanrader!

Niet wat ik verwachte

Te klein voor een xxxxl. Naar Nederland moeten rijden om het pakje terug te sturen! Slecht uitgelegd en geen code beschikbaar!

Precies wat ik zocht

Snelle levering Mooie actieprijzen Moois kwaliteit Alles volgens afbeelding

Mooi product

Ouderwets goed, top afgewerkte producten!!

Quick, ouderwets Hollandse kwaliteit. Zelfs van mijn zoons complimenten over nieuwe schoenen terwijl zij alleen maar adidas dragen!

Snelle levering en goed spul

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen