betrouwbaar en snel

prijs kwaliteit is prima

Zeer tevreden over aankoop

Zeer snel en netjes geleverd. Kwaliteit van product voldoet aan mijn verwachting.

geweldig

top

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Geweldige kwaliteits producten

ivm. Black friday drukte ging de aflevering erg Moeizaam. Maar door Quick/q1905 snel opgelost! Dus zijn mijn schoenen toch keurig afgeleverd ben er ook heel blij mee. Echt geweldige schoenen zeker aan te bevelen.

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit en stijlvol!

prima schoenen

tevreden over schoenen en levertijd

Hele fijne spullen en snelle levering

2 hoody's gekocht heerlijk warm. Kleuren zoals op site aangegeven. Snelle levering ondanks de sinterklaas drukte.

Twee paar nieuwe quickies

Wederom twee paar nieuwe quickies besteld...heerlijke vrije tijd schoen.

Zeer goede kwaliteit.

Ben zeer tevreden..

Mooie comfortabele schoenen goede levering afhandeling

niet tevreden met aankoop

Vest 3XL gekochjt omdat ik van oversized hou. Blijkt het vest maximaal XL te zijn. Alleen de mouwen zijn wat langer gemaakt.

Helemaal top

Hele fijne schoenen gekocht . Ga ik nog veel plezier van beleven

Past precies

Snel geleverd ondanks drukte van black friday

Prima kwaliteit en levering snel!

Al meer wat besteld en prima kwaliteit, super snellen levering. Leuke aanbiedingen als je wat meer nodig hebt.

Goede kwaliteit en "quick" levering.

Ik heb al diverse dingen bestel bij quick 1905 en zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Alleen een aandachtspunt kijk of het mogelijk is de retour zending gratis te maken. Maar nogmaals topshop

Super schoenen en pasvorm

Quick is voor mij DE schoen. Perfecte pasvorm en mooie schoenen. Krijg veel complimenten in binnen- en buitenland.

Top product en snelle levering

Ik heb Quick gekocht en ik ben heel tevreden. De kwaliteit is ouderwets goed en ziet er top uit. In mijn jonge jaren was ik al een gebruiker van Quick, maar dan van de voetbal en trainingsschoenen. Quick gewoon goed.

Snelle, goede levering

Ondanks de aangekondigde drukte i v.m. Sinterklaas is er zeer snel en goed geleverd. Mooie prestatie!

Wederom prachtige schoenen en ze zitten als gegoten!

Ik draag de laatste tien jaar alleen nog maar sneakers van Quick.

Sportief en casual

Ik koop al jaren artikelen van Quick en heeft mij nooit teleurgesteld.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zoals iedere keer weer top!

Prachtige schoenen voor een aantrekkelijke prijs. ik bestel hier vaker schoenen en kleding en de pasvorm is altijd goed, de maten komen altijd overeen.

Leveren en producten prima

2paar schoenen besteld in de sale zijn zoals verwacht lopen prima en snel geleverd

Trendy en comfortabele schoenen

Paar leuke, trendy en comfortabele schoenen voor een leuke prijs. Mijn vrouw had ze gespot, en als de vrouw zegt dat je ze moet kopen... nou dan weet je het wel. Maar zeker geen spijt van, bijzonder tevreden met dit paar schoenen.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen