Meer dan prima

Alles snel en goed geleverd volgens afspraak!!

Goeie Service

Niks op aan te merken goede service

Mooie en fijne schoenen

Mooie en fijne schoenen.

Tot en met betaling gaat goed

Qua logistiek moet ik uitwijken naar een ander adres om het op te halen wat voor mij heel ongunstig is, als ik dat had geweten had ik niet besteld

Fantastische schoenen !

De schoenen hebben een perfecte pasvorm, zacht leder en lopen heerlijk

Comfortabel

Fijne trui, goede kwaliteit.

Heerlijke schoen

Ik heb een zere voet en kan zeker niet elke schoen aan maar deze geeft zoveel steun en loop comfort

Zoals je gewend bent

Soepele bestelling en dito levering. Pasvorm uitstekend as usual!

Snelle service, wel jammer van kosten voor retourzending.

Mijn ervaring met Quick (Q1905) is goed. Na bestellen had ik meteen de volgende dag mijn pakje thuis. Wel jammer is dat je zelf volledig een retourzending betaald. Mijn gekozen schoenen vielen vrij groot uit. Ik had eigenlijk toch een maatje kleiner willen proberen, maar heb het nu maar zo gelaten.

Voldoet volledig aan de verwachting

gevraagde is op tijd geleverd , netjes verpakt en prima kwaliteit

Goede kwaliteit en fijne en comfortabele zit van de trui.

Goede kwaliteit en fijn zitcomfort. Trui voldoende aan de door mij gestelde wensen.

mooie truien

Mooie, goed passende truien (pull-overs) zitten lekker en komt zeer netjes over. Met of zonder blouse eronder. sportief en chique tegelijk

Goeie website, zeer duidelijk, vlugge levering

Goeie Website. Zeer duidelijk. Vlugge levering.

Heel blij

Heel blij met mijn aankoop bij Q1905. Ik heb 2 paar op larinum gekocht en die bevallen heel goed. Mooie kwaliteit en pasvorm en ze lopen heerlijk

Heerlijke schoenen

Ze zitten goed, lopen heerlijk en zijn heel mooi

Mooie schoenen, keurig en op tijd geleverd

Tevreden over het geleverde maar ergernis over de kosten.

Over de geleverde kleding ben ik tevreden, mooie spullen. Ik heb vier kledingstukken besteld waarvan een te klein. Deze teruggestuurd en een maat groter besteld. In totaal kosten deze samen 243,95 euro. In totaal voor verzendkosten betaald 21, 85 euro. Dat is 9% van het aankoopbedrag. Dat vind ik veel te gek. Dus ik denk dat het bij deze ene bestelling blijft. Jammer.

Lekker lopende schoenen

Qua loopervaring de beste schoenen tot op heden

Prima vest lekker materiaal

Prettig

Mooie stevige schoenen.

Mooie stevige schoenen. Snelle levering

Snel en perfect

Ze zitten geweldig

Lekkere truien Warm en staan echt goed

Supersnel geleverd.

Alles van Quick zit mij altijd als gegoten.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen