prima jack

Na eerst een vest Tirns maat L te hebben besteld bleek deze te klein. Het was binnen een paar dagen geregeld en maat XL ontvangen .Dat past nu super.

Super schoenen

Makkelijk bestellen en de schoenen lopen top

Goede kwaliteit!

Prima artikel!

Kwaliteit sneakers

Ik heb vele modellen sneakers van Q1905 en ze zitten heerlijk. De kwaliteit is erg goed en de prijs is billijk!

Prachtige sneakers

Product voldoet geheel aan verwachting.

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit en pasvorm Alleen mogen de aanbiedingen nog wel wat scherper

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Nog steeds niet binnen

2 keer volgens dhl aangeboden, maar terwijl ik thuis was houden ze vol dat er niemand was.

Helemaal goed.

Niets mis mee, helemaal zoals het hoort.

Mooie stevige schoenen

Mooie stevige schoenen en een mooie look! Tevens goed geprijsd!

Super kicksen

Loop al jaren op quicks. Deze doen ook weer precies waarvoor ze gemaakt zijn lekker lopen met een retro uitstraling

Snelle levering van top product

De laatste jaren schoenen het zelfde of iets aangepast maar zeer tevreden en een goede kwaliteit.

Mooie kleding en de volgende dag in huis.

Hier gevonden wat ik zocht

Grote keuze, redelijke prijzen, mooie korting mee gepikt.

Lekkere trui

Pasvorm ok

Vandaag besteld morgen in huis!! Grandioos

Top! Beloofd wat ze doen

Bestelling geplaatst drie dagen later al binnen.

Snel en kwalitatief goed verpakt

Ik ben eigenlijk al jaren liefhebber van het merk quick, Had voor mijn werk (binnen) een lichte maar degelijke (veel lopen) schoen nodig . Nu mooi te combineren met een buitenschoen en dan te profiteren van de korting. Fijn dat de webshop alles zonder omwegen direct betrouwbaar verwerkt .

Keurig geleverd en prima materiaal

Schoenen zitten wederom perfect. De polo met lange mouwen bevalt eveneens uitstekend.

Quick heeft altijd 2 streepjes voor!

Snelle levering, goed verpakt, mooi design en altijd een fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

Goede en duidelijke website en snelle service.

Betrouwbaar kwaliteit

Goede spullen perfecte levering goede communicatie

Zending al dagen kwijt

Zending is aangemeld maar inmiddels totaal van de aardbodem verdwenen. Quick neemt geen verantwoordelijkheid en wacht op vervoerder. Mijn wens om de koop ongedaan te maken wordt genegeerd. Niet erg chique

Nee niet helemaal

2 vesten gekocht helaas te kleine maat niet jullie schuld, wel was het zo dat 1 vest de verkeerde kleur had. Terug gestuurd wacht nog op m,n geld.

Snel en goed geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen