Prima product, goede afhandeling en snelle levering.
Beste Ben, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Bestelling is nog niet ontvangen……
Beste Eric, Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen, dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij vragen u om een mail te zenden naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice, zullen dit dan verder met u oppakken. Met sportieve groet, Q1905
Heb deze schoenen vorig jaar willen bestellen maar toen bleken ze uitverkocht! Toen zag ik ze voor kort weer verschijnen op Facebook. Gelijk besteld. Ben er blij mee!!
Beste Robert, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Iedere keer dat ik naar de strepen op mijn Quick Platinum kijk komt er een glimlach op mijn gezicht. Quick is voor mij pure nostalgie. Mijn eerste voetbalschoenen waren van Quick en ik heb er als rechtsbuiten zo verschrikkelijk veel doelpunten mee gemaakt. Zo leuk om weer Quicks aan mijn voeten te hebben. Heerlijke schoenen!
Deze nieuwe Sneaker heeft een prima pasvorm zodat de schoen heerlijk aanvoelt en je er lang op kan doorlopen. kortom erg blij en zeker een aanrader
Beste Frans, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Goeie ervaring
Beste Erwin, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Alles wat ik besteld heb, gewoon perfect. Verzending prima op tijd. Quick doet wat men beloofd. Kwaliteit top.
Beste Rob, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Op donderdag laat in de middag besteld en op zaterdag had ik de schoenen al voor de middag in huis. Q1905 is een voorbeeld voor andere webshops.
Hi André, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Een paar keer besteld. Altijd snelle en goede levering. Laatste keer een polo ontvangen met vlekken (inkt van het label had afgegeven). Dit werd snel en soepel opgelost. Prima service.
Hi Alfred, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankopen. Fijn dat het snel en soepel is opgelost en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De sneakers die ik in mijn normaal goede maat besteld heb zijn helaas veel te klein.
Beste Marja, Wat jammer om te horen dat de sneakers niet naar wens waren en kleiner uitvielen dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe vervelend het is als een product niet past, zeker als je je gebruikelijke maat hebt besteld. We willen dit graag met je oplossen. Je kunt uiteraard de sneakers retourneren of ruilen voor een andere maat, mocht die beschikbaar zijn. Neem gerust contact op met onze klantenservice – we helpen je graag verder! Met sportieve groet, Q1905
Goede service en prima prijs kwaliteits verhouding..
Hi Peter, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je positieve feedback – daar doen we het voor. Met sportieve groet, Q1905
Gemakkelijk te bestellen , duidelijke richtlijnen
Hi Bert, Goed om te lezen. Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Met sportieve groet, Q1905
Fijne schoen met opvallande kleuren
Hi Bert, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Hi Mario, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Prima prijs kwaliteit verhouding
Hi Eef, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Heb diverse truien, sneakers en polo’s van Quick, blijft mooi en uitstekende kwaliteit!
Hi Menno, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Al vaak besteld,altijd goed.
Hi Rien, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Vlugge levering!
Hi Ilse, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Online schoenen bestellen doe ik niet snel ivm schoenmaat die vaak niet klopt . Maar deze nieuwe schoenen zitten als gegoten met mijn maat 47
Hi Ruud, Goed om te lezen, dat de schoenen als gegoten zitten. Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Als plezierig
Hi Dave, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De schoen is goed en mooi afgewerkt. Loopt lekker. Kortom een hele goede keuze.
Hi R, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Mooie polo’s goede kwaliteit
Hi Herald, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Product goed verpakt en geheel naar smaak prima schoenen
Hi Raymond, Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
De kleding en schoenen zijn erg mooi en tijdloos. Sterk punt is dat de kleuren in diverse items doorgetrokken worden zodat het altijd goed matcht. Ook de retro serie is erg gaaf en doet herinneringen opkomen van vroeger. Mijn eerste voetbalschoenen waren van quick
Hi Corne, Leuk om te lezen! Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905
Quick waren mijn vaste voetbalschoenen ruim 50 jaar geleden. Loop er nu op de patta's hip bij zoals mijn kinderen zeggen.
Hi GJ, Leuk om te lezen! Bedankt voor je review en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Sportieve groet, Q1905