Mooie trui besteld, deze was helaas te klein. Dus de trui geretourneerd nu even afwachten wanneer ik weer iets hoor.
Hi Jan, Wat jammer dat de tui te klein was. Onze collega's bij de klantenservice kunnen u helpen bij een omruiling indien gewenst. Wij vragen u dan contact op te nemen via [email protected] Groet, Samantha
Trui is dunner van kwaliteit dan het lijkt op de foto (althans hoe het op mij overkwam). Geldt ook voor de trainingsbroek. Schoenen passen prima!
Hi Eugene, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij zullen de feedback van de trui, intern doorgeven. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Mij ervaringen met q1905 zijn kort samen te vatten. Ze hebben me nog nooit in geen enkel opzicht teleurgesteld.
Hi Paul, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Deze truien zitten als gegoten.
Hi Han, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Snel en goed geleverd.
Hi Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Goeie, overzichtelijke website. Duidelijke omschrijvingen en fotos van producten. Goed geprijst en snel geleverd.
Hi DJ, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Mooie en goed passende t-shirts.
Hi John, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Ook goed
Hi Frank, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Levering is perfect voor elkaar
Hi Harco, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Ik ben nu 50 jaren jong. Hoe geweldig is het niet om dezelfde ervaring te hebben als tiener, toen ik ook op Quick schoenen de voetbalvelden onveilig maakte. Iedereen bofte op Adidas, Diadora en andere flashy merken. Voor mij gold dat niet, gewoon de Hollandse school. Quicks, zit goed en ziet er ook nog goed uit! Ik zou bijna mijn blik ledervet van zolder halen!
Hi Bas, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Ik heb in het verleden vaker kleding en schoenen besteld bij @q1905 en zag nu een mooie actie: 2 paar schoenen voor de prijs van 1 en dat vlak voor de feestdagen. Bestellen gaat super makkelijk en ondanks de feestdagen had ik de schoenen 3 dagen later al in huis. Over de kwaliteit geen twijfel, zoals ik van q1905 verwacht: goed en betrouwbaar. Kortom, fijne winkel met een makkelijk bestelproces en mooie schoenen.
Hi Jeroen, Bedankt voor de leuke feedback. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Fijn goed passend shirt
Hi Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Service top zoals gewoonlijk nu met fantastische aanbiedingen!
Hi Ron, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Snel bezorgd en goede kwaliteit product
Hi Robin, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Prima service!!! Snelle levering
Hi Pascal, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Mooie schoenen en prima pas vorm
Hi Luuk, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Heb al veel van Quick in mijn garderobe en alles blijft lang goed door de kwaliteit van de schoenen en kleding.
Hi Gerard, Leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Bestelling verliep prima, met mooie korting. Fijne schoenen.
Hi Hans, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit
Hi Mike, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen en jullie vragen al hoe deze zending bevalt?!!! De levering duurt lang, komt vast door de kerstdagen, maar ik kan geen oordeel geven als ik nog niets heb ontvangen. Ik wacht het dus nog even af.
Beste Carlo, Wat vervelend om te lezen, dat uw de bestelling nog niet heeft ontvangen. Zou u hierover contact op willen nemen met onze collega's van de klantenservice via [email protected] ? Onze collega's zullen dit verder met u oppakken. Groet, Q1905
Snelle levering fijne webshop! Een aanrader!
Hi Gerrit, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Duidelijke site, bestelopdracht klantvriendelijk, aflevering op tijd en correct, communicatie over aflevering prima in orde.
Hi Rene, Bedankt voor de positieve feedback! Veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Goed geregeld, mooie trui
Hi Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Fijne kwaliteit zipper trui en ondanks de kerst drukte snel geleverd.
Hi Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Meerdere bestellingen gedaan bij MIJN merk QUICK. Altijd naar volle tevredenheid de artikelen gedragen. Maar ten aanzien van deze (2x trui Kralingen) ben ik ietwat minder enthousiast. Reden: de ritsen lopen/gaan niet zoals gewend. Blijven zeer regelmatig "hangen" (geen idee hoe ik er een andere benaming aan moet geven). Na meerdere keren op en neer 'ritsen' lukt het uiteindelijk wel maar vervelen is het wel. Ik zal er wel geen schoenen mee verdienen maar ik wilde het jullie toch even laten weten! Met vriendelijke groet, Rudy Kruger
Hi Rudy, Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat u dit ervaart met ons product. Wij vragen u om een mail te sturen naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice zullen dit met u oppakken. Groet, Q1905