Snel verstuurd, goede prijs. Goeie kwaliteit kleding, echt een aanrader
Beste Ramon, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Heel tevreden
Beste Johan, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Fijne polo's maar... 1 dag na ontvangst is de prijs ineens 20 euro gedaald. Ik voel me een beetje bezocht
Beste Marcel, Wij begrijpen dat dit vervelend is. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected]. Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan voor u op. Groet, Q1905
Ik had shirts besteld voor het EK. Een daarvan was te klein. Er werd goed meegedacht en gehandeld om de juiste maat op tijd te leveren voor de eerstvolgende EK wedstrijd. Top service.
Beste Petra, Bedankt voor de review en aanbeveling. Gelukkig was deze nog op tijd en heeft die geluk gebracht! Hopelijk zaterdag weer. Groet, Q1905
Prima klantenservice en mooie polo's. De prijs van mijn aankoop daalde een dag na aankoop in prijs en toen ik de klantenservice daarover benaderde hebben ze het prijsverschil gecrediteerd. Dat noem ik nu echt klantenservice!!
Beste John, Bedankt voor de review en aanbeveling. Vervelend dat de prijs vlak na aanschaf daalde. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected] ? Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan voor u op. Groet, Q1905
Originele beoordeling
Prima service en product, alle jammer dat een dag later de prijs van mijn aankoop daalde van € 100 naar € 80.
Lang geleden jaren op Quick schoenen gevoetbald. Ik vond het een mooie en fijne voetbal schoen.
Beste Jan, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Snel geleverd en prima kwaliteit
Beste Luc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Veel keuze, snelle levering
Beste Wilma, Bedankt voor de positieve feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ben open zag ik dat er wat verkleuringen in de polo zaten dit gemaild, en snel reactie met een retour label daarna heb ik een nieuwe ontvangen
Beste Erik, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe polo. Groet, Q1905
Alles vlot geleverd
Beste Corné, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Spullen van Quick zijn altijd OK. Ook de sneakers die ik besteld heb. Dag erna in huis.
Beste Har, Fijn om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Eindelijk ook grote maten (ik heb 4XL besteld). Drie voor 99,95
Beste Ben, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Twee paar besteld, kreeg 1 paar andere dan besteld, zijn mooie schoenen, maar is een keer op gelopen, en geven blauw af aan de boven kant van de tong Verder super schoenen
Beste Bert, Vervelend om te lezen, dat u een ander paar kreeg dan besteld, en dat deze niet juist zijn ontvangen. Wilt u hierover een mail sturen naar [email protected] ? Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan met u op. Groet, Q1905
Je wordt goed geholpen en het terug sturen en geld terug krijgen is ook geen probleem.
Beste Theresita, Bedankt voor de positieve feedback. Fijn om te lezen, dat u het goed heeft ervaren. Groet, Q1905
3 leuke polo’s voor 99 euro top aanbieding. 2 paar schoenen voor 129. Schoenen zitten heerlijk
Beste Frank, Bedankt voor de feedback en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
2 paar voor 128 euro aangeschaft. Zeer tevreden mee. Juiste maat en goede breedte...TOP!
Beste Michiel, Bedankt voor de feedback en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
3 mooie polo’s, prima pasvorm. Hoop dat ze mooi blijven
Beste Nelly, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen. Op al onze producten geldt een garantieperiode van 6 maanden. Indien er onverwachts zich een probleem voordoet, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Veel plezier met de polo's. Groet, Q1905
Snel geleverd.
Beste Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Je krijgt wat je gekozen hebt.
Beste TR, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Mooie schoenen, snel geleverd. Alleen jammer dat ze 2 dagen later in de aanbieding waren
Beste Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Vervelend om te lezen, dat deze kort na aanschaf in de aanbieding kwamen. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] Mijn collega's van de klantenservice kunnen hier dan naar kijken. Groet, Q1905
Zitten top, mooi qua vorm en lopen heerlijk. Eindelijk werkschoenen gevonden die je goed kunt dragen en er goed uitzien.
Beste Sacha, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Fijn om te lezen dat de werkschoenen goed bevallen. Groet, Q1905
3 polo’s voor 99 euro geen geld
Beste Joop, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Polo’s besteld. Vlotte levering, mooie kleuren.. zitten als gegoten, wel 1 maat groter dan normaal besteld, was ook nodig.
Beste Ramon, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Kleurstelling anders dan op site, na een keer wassen veranderd direct structuur van retro shiRt
Beste, Bedankt voor de review. Vervelend dat u ervaart dat de structuur veranderd. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected]? Mijn collega's van de klantenservice kunnen dit dan voor u oppakken. Groet, Q1905
prima kwaliteit goede en snelle levering
Beste Jos, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905