Zeer mooi

Super service

Super ervaring... Schoenen waren buiten de garantie had de zool losgelaten . Foto op gestuurd....en in goed overleg nieuwe schoenen op gestuurd gekregen. Vindt echt super service ! Ook voor Samantha van de klachten service die dit top heeft geregeld .

Prima sneakers

Snelle levering, goede schoenen!

Super snel levering.

Mooie sneakers, normaal heb ik schoenmaat 39. Er werd verwezen een maatje groter te nemen. En maat 40 zit als gegoten.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima spul!

Kwalitatief prima en goede pasvorm!

Deze service zou eigenlijk standaard moeten zijn

Het gehele traject verloopt soepel. Van bestelling tot levering wordt je op de hoogte gehouden van het verloop. De bestelling wordt snel verstuurd.

Geweldig materiaal.

Het zit gelijk , hele mooie kleuren.

Hele nette, mooie shirts van goed kwaliteit stof

Mooie kleuren, fijne stof en snelle levering

Zeer ontevreden over terugsturen van artikelen

Moet je al verzendkosten betalen om artikelen te ontvangen. Bij veel webshops gratis. Moet je vervolgens op eigen kosten ook voor retourvracht betalen. Dit vind ik niet in de haak en reden voor mij om niet meer bij Quick te bestellen

Fantastisch!

Prima prijs-kwaliteit schoenen!!! Vintage en toch hip! Twee paar voor 99 euro, wat wil je nog meer!

mooie en goede kwaliteit

veel goeds voor weinig geld.

Altijd snelle levering, retourneren wordt snel behandeld, kwaliteit artikelen is fantastisch.

Prima pasvorm en mooie kwaliteit

Hele snelle levering

Absoluut perfect

Ik koop al een tijdje jullie schoenen en de laatste bestelling waren paar 9 en 10. Dit geeft geloof ik wel aan dat ik meer dan tevreden ben :-) ;-)

De schoenen zijn top

de schoenen zien er goed en sportief uit!

Goede en snelle levering en mooie producten!

Ook deze bestelling werd weer (net als de vorige) snel en correct geleverd. De Q1905 producten zijn mooi en goed van kwaliteit. Kom zeker nog eens terug.

prima snel geleverd

heel blij

primadeluxe

Heb mijn leven langs altijd Quick schoenen gedragen. Hebben een fijn en breed voetbed en kwalitatief een hele goede schoen

Zeer tevreden goede service!

Super gaaf

Mijn eerst paar voetbalschoenen waren van Quick denk de jaren 70 en weer helemaal verkikkert aan het merk. Schoenen , shirts truien en een jas yahooooo Super blij mee toppie

mooie schoen

prachtige old skool schoen van quick, goede pasvorm en erg comfortabel, prima aankoop.

Mooie collectie!

Mijn man is helemaal gek op jullie kleding en schoenen!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen