Super hemdjes

Leuke prijs voor twee heerlijk zittende Tees

Okay

In 2e instantie pakket wel ontvangen, netjes geregeld van Quick1905 Fout van niet leveren lag bij DHL

helaas maar toch nog goed afgelopen

Helaas heeft deze bestelling mij nooit bereikt/ Na contact te hebben gehad met de klantenservice is alsnog een nieuwe zending verstuurd welke wel netjes op tijd is ontvangen. Prima service Q1905

Snel geleverd en goede kwaliteit

Zie hierboven en alles verliep goed alleen was de maat niet goed dus moest ik het helaas terugsturen.

Prima schoenen voor een prima prijs

Ooit op een KLM open golf wedstrijd Q1905 schoenen leren kennen en jarenlang gedragen. Altijd positief commentaar op de vrolijk gekleurde zolen en veters. Nieuwe schoenen hebben (zoals alle schoenen) altijd een paar dagen nodig om zich aan je voeten te vormen. Daarna dus als gegoten... Nu weer 3 paar besteld en deze werden binnen de afgesproken tijd geleverd. Jammer dat Q1905 gebruik maakt van DHL als vervoerder. Ondanks dat de schoenen op tijd geleverd.

Mooie prijs kwaliteit

De trainingspak van€47,50 ziet er mooi uit

Prima winkel, mooie aanbiedingen

Koop altijd schoenen hier. Leuke modellen en mooie aanbiedingen.

Goede en vriendelijke klantenservice

Heb mooie schoenen besteld. Helaas 2 maatjes te klein. Ik kon ze zonder problemen inruilen Ik ga zeker nog meer bestellen voor deze zomer ..in alle kleuren.

Mooie Schoenen.

De schoenen waren mooi, net zoals op de foto's op de site. Er stond bij dat ze klein vallen, dus een grotere maat genomen. Helaas waren deze ook nog te klein. En nog een maat groter warten ze niet in deze kleuren meer leverbaar. Verder wel alles netjes geregeld.

Mooi

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Afhandeling ging soepel en snel

Prima ervaring en snelle levering

Bestellen en levring gaat makkelijk en snel.

Eenvoudig bestellen, genoeg keus, betaalbaar en snel geleverd.

Snelle levering. Prima geregeld.

Top service.

Fijne schoen, prima klantenservice!

Helaas ontving ik de verkeerde kleur schoenen. Op de doos stond wel het label met de juiste kleur. Wat fijn dat je gewoon kan bellen en er binnen 10 tellen werd opgenomen. Mijn belletje werd vriendelijk beantwoord, maar door iemand die even de dame van de customer service (die even van de plek was) opving. Na doorverbonden met de juiste persoon werd snel en vriendelijk een DHL retour sticker gemaild en zou na ontvangst natuurlijk het juiste paar schoenen worden verzonden. 2 dagen later had ik de juiste schoenen binnen. Wat fijn dat dit soort bedrijven nog bestaan, waar je direct merkt dat het een bedrijf en ‘echte’ mensen is :-) Ik doe snel weer een volgende bestelling. Dankjewel!

Prima.

Prima schoenen en heel snel geleverd

Goede pasvorm en geode kwaliteit

Goede pasvorm en geode kwaliteit Snelle levering

Bestelling t/m levering optimaal

Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden

Prima schoenen!

Goede pasvorm met 1 maat groter ivm zooltjes!

Jeugdherinneringen aan de kicksen van Quick.

Heerlijk lopende schoenen met een fijn voetbed in kekke kleurtjes. Daarbij gevoegd de weemoed aan vervlogen tijden.

Formidabel en Quick

Zoals ik gewend ben, weer een uitstekend Levering. De schoenen namelijk de Heren Sneaker Hank - Zwart zijn precies wat ik besteld heb !!!TOP Zou zeggen top kwaliteit, mooie look en leuke acties .

Helemaal Top

Afwijkende kleur

Kleur van het artikel op de website wijkt enorm af van product. Herfstoranje staat online en op de doos, maar foto is veel feller van kleur. Helaas

Snelle verzending,

Leuke schoen juiste maat snel in huis

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen