Ik had 2 shirts grkocht 1.ging terug het bedrijf mailde mij en ik kreeg direct antwoord binnen 3 dsgen heb ik mijn bedrag terug!!! De hoody die we hebben gehouden is van prachtige kwaliteit en mooie kleur zeker aan te raden!
Hi Wilma, Fijn om deze review te lezen. Veel plezier met de hoody! Groet, Q1905
Goed merk,goede levering.
Hi Lucien, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Super gave sneakers en een mooie kleur
Hi Wilma, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Kost veel moeite om het retour te sturen.
Beste William, Vanwege milieuoverweging, wordt de pakbon niet meer meegestuurd met het pakket. Echter ontvangt u deze digitaal in de mail samen met track en trace code van de zending. De retourprocedure is terug te vinden op onze website. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze customer service. Onze medewerkers helpen u graag. Groeten, Q1905
Niets mis mee .... :-)
Hi Sander, Fijn om te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Helaas zit er kleurverschil tussen links en rechts. Rechts lijkt wel vies maar krijg het er niet af. Terugsturen had gekund maar ik had geen nette schoenen meer voor een verjaardag. Ik denk gewoon pech! Ze zitten wel heerlijk. Contact gehad met Quick en zij hebben het super opgelost. Superblij en tevreden. Dankjewel!!
Hi Rene, Vervelend om te lezen, dat er kleur verschil in de schoenen zit. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]. Onze collega's van de klantenservice helpen u graag verder. Groet, Q1905
Originele beoordeling
ik heb spullen gekregen die ik helemaal niet besteld heb , ze moeten retour , ik moet zelf de verzendkosten betalen terwijl het niet mijn schuld niet is . compleet verkeerde artikelen gekregen nu afwachten of ik mijn geld terug krijg ik ben zeer teleurgesteld ! het is gewoon slecht !
Beste H. Winschoten, Wat vervelend om te lezen, dat u verkeerde artikelen heeft ontvangen. Excuses voor het ongemak. Uiteraard lossen wij dit voor u op, en hoeft u daar geen kosten voor te betalen. Helaas zien wij dat er geen melding, hiervan gemaakt is bij onze klantenservice. Wij vragen u, om een mail te sturen naar [email protected], onze collega's van de klantenservice, gaan dit voor u oplossen. Met vriendelijke groet, Q1905
Polo shirts mooi afgewerkt en mooie sportieve uitstraling.
Hi Ruud, Goed om te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Niet beste kwaliteit na 1 x wassen veel pluisjes en bijna geen stiekem maar uitgelubbert.
Beste Peter, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over een artikel. Ik wil je vragen om hierover contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan door een mail + foto te sturen naar [email protected] De medewerkers van onze klantenservice, zullen de klacht verder in behandeling nemen. Groeten, Q1905
Mooie schoenen met allemaal flitsende kleuren. Snelle levering!
Hi Peter, Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Kwaliteit is zeer goed en mooie kleur. De levertijd was ook zeer snel. Dus gewoon top.
Hi Eric, Goed om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Snelle levering, advies om een maat groter te bestellen ivm de pasvorm perfect. Lopen heerlijk.
Hi Patrick, Goed om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zo mooi, snel geleverd en supermooi.. enige minpuntje.. NL product maar dan toch in China gemaakt, zonde
Hi Arend, Bedankt voor de feedback. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Maat te klein besteld, omruiling direct geregeld. Super klantenservice. Kwaliteitschoenen voor een mooie prijs. Top!
Hi Joachim, Goed om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Na 36 uur algeleverd, keurig verpakt en supergoed gecommuniceerd via mail en app. Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs!!
Hi Ruud, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Erg tevreden met mijn bestelling
Hi Andre, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Supersnelle levering! Op zondag middag besteld, en op maandagmiddag kon ik de schoenen ophalen uit de pakket automaat! Daarbij ook een scherpe sale prijs! Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, want ik heb de schoenen alleen maar gepast.
Hi Dennis, Bedankt voor de review. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Doet wat wordt aangegeven
Hi Roger, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Is zeer positief! Prijs kwaliteit verhouding is goed .
Hi Eelke, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Valt inderdaad groot. Een maatje kleiner bestellen kan met gemak
Hi Richard, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Niet gehad
Beste Erik, Wat vervelend dat u het pakketje nog niet heeft ontvangen. Zou u hiervoor contact op willen nemen met onze customer service via [email protected] Onze medewerkers kunnen een onderzoek bij DHL opstarten, om uit te zoeken waar uw pakketje zich bevindt. Groeten, Q1905
Je betaalt iets meer, maar dan heb je ook wat
Hi Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zeer hoge kwaliteit en pasvorm perfect, zeker omdat de bijgevoegde tips aangaven waar je op moest letten. Daarnaast snelle en nette levering, alle waarde naar de investering. Trots op.
Hi Max, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Mijn oude Quickies hadden het na lange tijd begeven. Ik vond in de gauwigheid geen winkel waar ze verkocht werden dan maar on-line. Uiteindelijk een mooie aanbieding twee paar voor €100,- kleuren waren prima en met behulp van de losse bijgeleverde zooltjes kun je nog net genoeg rommelen om de juiste maat te vinden.
Hi Jos, Leuk om deze review te lezen. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905