Lopen lekker, lekker licht.

Na de Hurricane nu de Typhoon aangeschaft. Ook lekker licht en ze lopen nog steeds prima, vooral op een gelijkmatige ondergrond. Een toppertje.

Krappe smalle schoen

Ik heb al 1 maat groter genomen dan normaal, toch zitten de schoenen krap. Erg smalle schoenen.

Super blij met mijn aankoop

Super snel geregeld allemaal

Te klein

Schoenen zijn én te klein en waar ik helemaal ontevreden over ben is dat je én verzendkosten betaalt maar ook nog eens retourkosten. Conclusie: 13 euro armer en geen schoenen. Was eens, maar nooit meer.

Super aankoop

Kwalitatief goede en mooie poloshirts tegen een goede prijs.

prima, makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Top !!

Zoals altijd prima service en snelle verzending

Makkelijke site met leuke aanbiedingen en goede kwaliteit kleding en schoenen

Fijne stoere kleding

Leuke vlotte stoere kleding

Leuk schoentje

Leuk schoentje geven alleen niet veel steun

Kwaliteit prima

Fijne ervaring met jullie

Geweldige schoenen lopen Heerlijk goede organisatie

Top !!!

TOP !!!

Top producten en top service

Golfschoenen zijn van prima kwaliteit en zien er mooi en stevig uit, dragen heerlijk, zelfs buiten de golfbaan !

Goede kwaliteit Nederlands degelijk merk

De casual kleding van Quick straalt klasse uit. Dat tegen een goede kwailitiet prijs verhouding

Snelle levering en goed product

Zeer tevreden de schoenen zijn precies zo als omschreven.

Fijne, comfortabele sneakers

Super fijne sneakers van Quick. Ik heb nu al 10 paar zodat ik lekker kan combineren met mijn kleren.

Goede snelle service

Was snel en goed geregeld

Mooie kleding

Ik heb al veel bij bestelt bij dit bedrijf en de kleding is hardstikke mooi voor een goede prijs

kwaliteit, ontwerp en uitstraling zeer goed

zeer mooie kwaliteit producten en een snelle levering ! Chapeau Q1905

Precies zoals verwacht

Ik koop en zal hier vaker kopen

Zeer mooi

Super service

Super ervaring... Schoenen waren buiten de garantie had de zool losgelaten . Foto op gestuurd....en in goed overleg nieuwe schoenen op gestuurd gekregen. Vindt echt super service ! Ook voor Samantha van de klachten service die dit top heeft geregeld .

Prima sneakers

Snelle levering, goede schoenen!

Super snel levering.

Mooie sneakers, normaal heb ik schoenmaat 39. Er werd verwezen een maatje groter te nemen. En maat 40 zit als gegoten.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Nijverheidstraat 11