Mooie jas, snelle levering,. Perfect voor het huidige weer.
Beste Rob, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de jas op deze herfstdagen! Groet, Q1905
Al vaker besteld en steeds alles in orde. Complete levering netjes verpakt
Pakket ontvangen zonder pakbon. Kleding net een maatje te groot. Na tel. overleg retourzending. Na ontvangst bij jullie,nieuwe maat verzonden. Prima opgelost, dank voor de zorgvuldigheid.
Beste Ger, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat het allemaal prima is opgelost. Dat is de service waar wij naar streven. Wij wensen u veel plezier met de aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groet, Q1905
Ik heb nu voor de 3e maal hier gekocht en weer perfect snel en probleemloos , Bedankt en tot de volgende aankoop
Beste Herman, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat leuk om te lezen dat u wederom bij ons gekocht heeft en dit perfect, snel en probleemloos verliep. Wij wensen u veel plezier met de aankoop en tot de volgende aankoop! Groet, Q1905
Super mooie jas en heerlijk warm
Beste Gerard, Bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn om te lezen dat u de jas super mooi vind en dat deze heerlijk warm is. Zeker met de frisse dagen is dit erg prettig. Wij wensen u veel draagplezier en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Q1905
eerste bestelling schoen te klein en teruggezonden. Heel snel daarna de juiste maat ontvangen. Zonder onnodig terugboeken van geld. En dat alles supersnel. Top! Schoen zijn trouwens ook top! Hahaha
Beste Jeroen, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat goed om te lezen dat het omruilen soepel en snel is gegaan. Dat is waar we naar streven. Wij wensen u veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Deze sneakers lopen perfect en zien er top uit. Ik heb nu al drie paar.
Beste Gertjan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Leuk om te lezen dat u inmiddels al 3 paar heeft. Wij wensen u veel plezier met de sneakers en wie weet volgt het 4de paar snel! Groet, Q1905
Omdat ik erg tevreden ben over de prijs/kwaliteit verhouding van de Ouick kleding heb ik deze truien besteld. Ik ben hier erg tevreden over, het zijn fijne materialen en de pasvorm is erg goed.
Beste Tjeerd, Bedankt voor uw review en aanbeveling. Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de truien. Daar doen we het voor. Wij wensen u veel draagplezier en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Q1905
Snelle verwerking goed op de hoogte gehouden. Prima product
Beste Dick, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat u het als super heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Onlangs 3 truien besteld bij Q1905. De bestelling en aflevering ging prima. Via de mail op de hoogte gehouden van de status. De truien zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de Q1905 'standaard' die je mag verwachten.
Beste Ben, Bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn om te lezen dat u goed op de hoogte werd gehouden en dat de truien voldoen aan de standaard die u mag verwachten. Wij wensen u veel plezier met de truien en hopen u snel weer in onze webshop te zien. Groet, Q1905
Vorige week een bestelling geplaatst op de officiele website van Q1905. Meteen een bevestiging van de bezorging ontvangen met een track en trace code bij DHL Parcel. Nu, 5 dagen later, met een weekend ertussen in, nog steeds geen indicatie van de verwachte besteldatum bij DHL Parcel met de gemelde track en trace code, maar wel een verzoek van Q1905 om een review te geven op het bestelproces... ik wacht nog steeds op mijn (betaalde) bestelling en er is nu nog geen zicht op wanneer de bestelling precies geleverd gaat worden... niet echt tevreden dus, ondanks dat een bestelling tussen de 24 uur en 72 uur op zich mag laten wachten voordat het verstuurd wordt vanuit het magazijn vanm Q1905. Maar dan stuur je toch nog geen "uw bestelling is onderweg" bericht als dat nog niet gebeurd is?
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen, dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Dit is zeker niet de bedoeling, ons excuus voor het ongemak. Wij vragen u om een mail hierover te sturen naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice kunnen dit voor u uitzoeken. Met vriendelijke groet, Q1905
Goede service en snelle levering
Beste Bert, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat u goede service en een snelle levering heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Goede en snelle levering van mooie kleding en schoenen.
Beste Henny, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat uw bestelling goed en snel is geleverd. Veel plezier met de aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Q1905
Donderdag besteld en vrijdag bezorgd netjes en snel
Beste Kees, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat uw pakket snel geleverd is. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Schoenmaat is perfect, snelle levering. Alles zoals je graag wilt
Beste Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat alles gegaan is zoals u graag wilt. Veel plezier met de schoenen en hopelijk tot snel in onze webshop! Groet, Q1905
Fijne schoenen. Lekker licht en stappen heerlijk.
Beste Ed, Fijn om te lezen dat de schoenen heerlijk stappen. Wij wensen u veel stapplezier! Groet, Q1905
Snelle en probleemloze levering. Wel rekening houden met verzendkosten, ook bij retouren. Da's dan weer minder.
Beste Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij zullen u feedback over de verzend en retourkosten intern meenemen. Groet, Q1905
Ik had werkschoenen besteld maar helaas bleken die te klein, gelijk dezelfde dag teruggestuurd. De retour werd binnen een dag bevestigd, en een dag later werd de retourbetaling uitgevoerd! zonder vragen of smoesjes, zo dient een klantenservice te werken. chapeau!
Beste Jeroen, Bedankt voor de review en compliment. Goed om te lezen dat de service goed naar verwachting is geweest. Graag zien we je nogmaals terug in onze webshop! Groet, Q1905
Prima kwaliteit
Beste Remco, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat vervelend om te lezen dat de levering wat lastig is gegaan. Dit is zeker niet de bedoeling. Goed om te lezen dat het wel prima is opgelost. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie prijs en goede kwaliteiet
Beste Lambertus, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen dat de trui precies is wat u wilde, veel draagplezier! Groet, Q1905
De truien/polo's van Quick hebben een uitstekende pasvorm. Mouwen zijn lang genoeg en de lengte van de rug ook. Bijna alles wat ik bestel, kleding of schoenen past altijd.
Beste Ron, Hartelijk dank voor je uitgebreide review. Geweldig om te horen dat onze truien en polo’s zo goed passen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Fijn dat bijna alles wat je bestelt altijd goed zit, en we hopen dat je er nog lang plezier van blijft hebben! Groet, Q1905
Leuke sneakers,zitten heerlijk voor een leuke prijs
Beste Christiaan, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat de sneakers zo lekker zitten en dat je tevreden bent over de prijs. Veel plezier ermee! Groet, Q1905
Tot nu toe altijd goed ! Hou vol en blijf scherp !
Beste Gertjan, Hartelijk dank voor je enthousiaste review. Geweldig om te horen dat je altijd tevreden bent. We blijven ons best doen en hopen dat je nog lang plezier blijft hebben van onze producten! Met vriendelijke groet, Q1905
Koop al jaren schoenen voor mijn man bij jullie. Wij zijn heel erg tevreden.
Goede en snelle levering, prima kwaliteit!