Alles volgens m’n verwachting

Makkelijk besteld, enkele dagen levertijd, goede pasvorm en scherp geprijsd.

Ben zeer tevreden

Mooie schoenen, snelle levering.

Het shirt xl viel groot maar dat viel wel mee

In de advertentie stond dat het shirt klein viel maar dat viel mee

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een mooie retro schoen van een mooi Nederlands merk!

Fijne schoenen

Goede ervaringen qua pasvorm en lopen! Ook snelle levering. Binnen 24 uur na bestelling!

Goede schoenen

De schoenen zitten comfortabel en hebben een gave retro look. Erg handig is dat je er extra zooltjes bij krijgt om de pasmaat met halve lengte te vergroten of verkleinen.

Snelle levering en goede communicatie richting klant

Was zeer positief

Mijn ervaring met Quick was uitstekend was de eerste keer dat ik wat bestelde maar ben zeer tevreden was makkelijk te bestellen en ook het artikel was zeer snel geleverd en was goed verpakt de vrees om er iets te bestellen is helemaal verdwenen echt een aanrader

Schoen lopen heerlijk!

Goede aanbiedingen voor hele mooie producten. Mijn vriendin wilde eerst alleen Nike maar nadat deze binnen waren heeft ze alleen de Quick aan.

Altijd snel, correct en kwaliteit

Krijg altijd snel en correct wat ik bestel. Eén keer klantenservice nodig gehad, wat een vriendelijkheid en snelheid!

fijne schoenen

prima schoenen

Top, prijs/kwaliteit

Mooie schoenen voor een leuke prijs

Prima en verzorgde producten

Inmiddels twee bestellingen gedaan en beiden goed afgeleverd

uitstekende stijlvolle sneaker voor redelijke prijs.

Quick is natuurlijk een beetje een retro merk. Maar de sneakers die maken zijn up to date. Uitstekende pasvorm; mooi materiaal; stijlvol vorm gegeven. Een dun binnenzooltje om de pasvorm te perfectioneren als tikje ruim of wat uitgelopen. Mooie afwerking - goede materialen. Mooie warme tint. Alleszins redelijke prijs - zeker afgezet tegen wat 'modieuze' merken in rekening brengen. Aanrader!

Spullen snel en goed geleverd

Netjes ingepakt, kleding klopt met foto's.

zeer mooie polo's en over-shirts

Het zijn zeer mooie polo's en over-shirts van Quick, goede materialen en zit perfect. \Zeer tevreden erover

De eerste keer is goed ervaren.

Een snelle levering super.

fijn pascomfort

nette passnit, confortabel en netjes afgewerkt

Geweldig fijne en soepele sneakers voor een mooie prijs.

Goed bedrijf, snelle levering, goed product tegen een mooie prijs.

Altijd fijne mooie comfortabele schoenen

Wat mij betreft de stijlvolste gympies en een Nederlands merk!

Goede kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Top product

Snelle levering en uitstekende pasvorm.

Snelle levering van fijne kleding en schoenen.

Mijn bestelling binnen in een dag in huis. Kleding en schoenen zitten prima. De extra inlegzolen voor de schoenen passen goed. Helemaal prima

short besteld, precies zoals ik het wilde hebben

geweldig

Makkelijk besteld. Snel geleverd. Uitstekende kwaliteit