Fijne kleding voor schappelijke prijs en vlot geleverd

De sneakers van Q1905 dragen heel fijn. Even inlopen maar daarna heerlijk soepel. Fijne schoenen voor een smalle voet.

Trui besteld

Had gedacht dat de trui wat dikker zou zijn, is erg dun. Wel mooi in design

Makkelijk overzicht van de verschillende uitvoeringen, jammer dat de maten niet allemaal voorradig zijn

Op onderdelen goed en matig

Traject aflevering goed, retour procedure omslachtig.

Heel mooi

Goede kwaliteit blij mee

Tegenvaller

Schoenen gekocht bezorg kosten voor klant(6,95) snel geleverd. Schoenen bleken te klein en wat vuil aan de zolen. De beloofde extra veters en binnenzolen zaten er ook niet bij. Weer retour gestuurd kosten klant(7,95) en geen retourbon. Ook niet meegeleverd in de mail. Bijna 15 euro aan bezorg kosten en nog niks in huis.

Mooie sneakers voor prima prijs

Twee paar sneakers gekocht. Snel geleverd. Mooie schoenen voor niet te verl geld

Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product

Fijne schoenen

Bestelling is nooit aangekomen

Wij hebben een bestelling gedaan en betaald van 2 Quick shirts. Deze zijn nooit ontvangen. Om die reden ben ik niet tevreden over de bestelling en de afhandeling daarvan. Hopelijk is deze email aanleiding voor Quick om actie te ondernemen richting mij. 06 19951537

Goede kwaliteit en levering

Mijn bestellingen zijn keurig op tijd geleverd met goede informatie over de levertijd door de bezorger. De kwaliteit van de producten is prima, de pasvorm ook. Ik ben heel tevreden over Quick.

Uitstekende kwaliteit voor een milde prijs!

Heerlijke truien voor het najaar en de winter.

slecht tot nu toe

Ik heb allang betaald maar het pakket wordt niet bezorgd. Volgens DHL heeft het vertraging opgelopen. Dus daar ben ik niet echt tevreden over, zeker omdat ik een paar schoenen mee wilde nemen op een buitenlandse trip en dacht ruimschoots voor vertrek ze in huis te hebben.

Alles wat Quick belooft en omschrijft klopt, geweldig

Ik koop al jaren Quick schoenen. Ze stralen nostalgie uit, alsof ik mijn eerste voetbalschoenen van Quick aantrok bijna een halve eeuw geleden. Ze stralen klasse uit, lopen super, zien er goed uit en gaan lang mee. Bestellen gaat easy, aanbiedingen en sale zijn super en binnen 24 uur keurig bezorgd aan huis. Kortom daar kan menig ander sneaker merk een puntje aan zuigen.

Prima! snelle service!

Mooie spullen! Heel tevreden met de kwaliteit!

Top schoenen

Binnen 2 dagen geleverd

Mooie truien

Ben super tevreden met mijn aankoop. 2 mooi truien met rits en dikke stof. Zitten goed en warm.

Quick top schoenen

Bestellingen via de site perfect afgehandeld

Goede en snelle levering

Tevreden !!!!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Besteld en de volgende dag al geleverd

Heerlijk

Weet niet eens meer hoeveel paar schoenen van Quick ik heb besteld, ze lopen heerlijk

Een heerlijke warme en comfortabele sweater

Een prima sweater in een mooie kleur. Praktisch en warm.

Heerlijke schoenen

Twee paar schoenen, keurig afgewerkt, snel verzonden. Wel even een maatje groter bestellen, maar dat staat op de site. Ze lopen heerlijk en je voelt bijna niet dat je ze aanhebt.

Prima schoenen, leuk ook dat er een extra zool bijgevoegd was. Daar maak ik toevallig wel gebruik van.

Leuke kleding snel geleverd

Bestel al wat vaker schoenen, shirts en truien. Goede kwaliteit, nergens anders te krijgen en snel geleverd.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen