Mooi, snel geleverd, mooie aanbieding

2 paar schoenen voor € 99,00. Mooie aanbieding, mooie en fijne schoenen en snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Heel goede service

Heel tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling. Ook de retour en nieuwe maat werden snel afgehandeld en voor dezelfde actie prijs.

Heel snel

Binnen 24 uur geleverd

Goede bestel procedure snelle aflevering en gijn product

Prima verlopen

Top aankopen, erg bij mee

Goeie en duidelijke website. In mijn jeugdjaren, voetbalde ik al op quick. Mooi dat quick heel veel meer prachtige producten heeft

Super snel geleverd en ze zitten fantastisch

Je draagt de schoen en de schoen draagt jou. je hebt niet het idee dat er een schoen aan je voet zit, zeer comfortabel

Super snelle levering. Netjes verpakt

Zeker weer bestellen

Snel geleverd en prachtige schoenen

Snel geleverd en prachtige schoenen

Meer dan uitstekend

Bestellen en levering is top en lwaliteit nog beter. Zeer tevreden met mijn aankoop!

Prima service.

De zool van een schoen liet los. Foto opgestuurd, volgende dag had ik een nieuw paar in huis. Super service.

Ik kom niet bij het produkt.

Jullie hebben het per DHL verzonden. Door een verkeerde code kan ik niet de kluis openen. Er is beloofd met een oplossing te komen, maar niets vernomen.

Très bonne marque

Articles de qualité très satisfait de mon achat

Goede snelle levering en mooi product

Goede snelle levering en goede service bij het omruilen naar de juiste maat

Prachtige schoenen zoals verwacht

Prachtige schoenen zoals verwacht

Comfortabele schoenen

Top.!

Snelle levering en voldoet aan de omschrijving !

Tot op heden dik tevreden.

Goede producten en dienstverlening.

Snel en netjes geregeld.

Ga zeker nog eens iets kopen.

Een heerlijke schoen met een geweldige pasvorm. Schoenen sluiten lekker aan.

Kwaliteit

Heb nu aardig wat besteld bij Quick en dit blijf ik doen vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed :-)

Snelle afhandeling en levering

Meerdere keren een bestelling gedaan. Altijd snelle afhandeling en levering. Helemaal prima.

Top kwaliteit en snelle levering

eerste ervaring is niet positief

De spullen na beloofde snelle levering, 3 dagen later nog niet mogen ontvangen.

super

goede ervaring als altijd

Pakket is niet geleverd. Is een onderzoek ingesteld waar het gebleven is.

Mijn levering is niet aangekomen helaas. Had graag een foto willen delen met de schoenen die ik besteld had. Helaas mag niet zo zijn. Wordt een onderzoek ingesteld waar het pakket is gebleven... Afwachten maar.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen