Schoenen snel geleverd. Maren vallen idd. klein uit. Eerste instantie maat 45. Helaas te klein. En maatje groter besteld. Deze zijn prima en licht in gewicht. Draagt zeer comfortabele. Jammer dat de witte niet meer in deze maat verkrijgbaar was. Hou deze site in de toekomst in de gaten voor verdere aankoop. Koltrui. Maat L deze valt weer wat groter uit en had makkelijk M had kunnen zijn. Terwijl ik toch echt L draag. Heb hem wel gehouden.
Hi, Fijn om te lezen dat de levering snel was. Elk model heeft inderdaad een andere pasvorm. Hou zeker onze site in de gaten! Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Nog aan de krappe kant ook al had ik een maat groter besteld dan dat ik normaal draag.
Hi, Jammer dat de schoen nog aan de krappe kant valt. Elk model in ons assortiment verschilt van pasvorm. Deze geven we op de site ook aan. Bedankt voor de aanbeveling en alsnog veel plezier met de aankoop! Groeten, Q1905
Snelle levering en mooie kwaliteit.
Hi, Fijn om te lezen. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Q1905
Beter kan volgens mij niet!
Hi, Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Fijne dag toegewenst!
Binnen 2 dagen in huis en volledig tevreden over kwaliteit.
Hi, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat fijn om te lezen dat u volledig tevreden bent. Veel plezier met de aankoop! Groeten, Q1905!
Ik heb in de jaren 60 van de vorige eeuw Quick voetbalschoenen gehad. Ik heb deze nog goed in gedachten. Van mijn vader gekregen. Onlangs zag ik toevallig op internet jullie merk voorbijkomen. Ik heb toen mooie nieuwe sneakers bij jullie online winkel besteld.
Hi, Wat een leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Q1905
Al vaker producten besteld bij Q1905, altijd goede en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over Q1905
Hi, Wat fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groeten, Q1905
De kleuren zijn mooi net als de pasvorm, bij de schoenen altijd een maat groter nemen en bij de kleding is het afhankelijk van het model. Dus kan soms groot uitvallen
Hi, Per model kan de pasvorm inderdaad verschillen. Deze geven we daarom ook aan op de site. Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankopen! Groeten, q1905
Klopt allemaal van begin tot de levering. Verder had ik ook de vorige levering een retour zending , was ook goed geregeld.
Hi, Fijn om te lezen. Bedankt voor u goede review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Q1905
Prettig bedrijf, merk uit mijn jeugd (kicksen, schoenen), nostalgie, stijl, design, beleving.
Hi, Wat fijn om de goede review te lezen. Bedankt ook voor de aanbeveling. Veel plezier met je aankoop! Groeten, Q1905
Snelle en goed verzorgde zending.
Hi, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met je aankoop! Groeten, Q1905
Op de shop staat maat valt klein uit van heren sneakers. Dus maat groter besteld. Bij ontvangst blijkt dat de sneakers juist heel groot uitvallen. Nu moet ik ze retourneren en kost me 6,95 aan retourkosten. Ook een order Anneke ren tijdens bestellen lukt niet direct na bestellen. Zeer ontevreden over de hele webshop. Ik bestel er nooit weer.
Hi Charles, Wat vervelend om te lezen dat je een onprettige ervaring hebt. We proberen zoveel mogelijk de juiste informatie op de site te zetten. Helaas is het altijd mogelijk dat onze pasvorm niet helemaal bij je past. Ondanks wens ik je een mooie dag! Groeten, Q1905
Erg tevreden mee, snelle levering, mooie prijs!
deze vraag stellen zonder dat ik bericht heb gehad dat er iets is gekomen vind ik belachelijk
Hi Tiemen, Ik heb het in ons systeem even nagekeken en zag dat jou pakket op 27 januari bij het service punt geleverd was, klaar om opgehaald te worden. Door de aflevering is de vraagstelling vanuit Kiyoh verstuurd. Ik zie dat je het pakket vandaag hebt opgehaald en wens je dan ook alvast veel plezier met ons product! Groeten, Q1905
Heb schoenen besteld en zoals aangegeven vallen ze klein, heb 1 maat groter besteld en ze zijn werkelijk niet echt groot. Daarnaast een XXL broek besteld en deze valt helaas ook erg klein (hoog water). Heb het idee dat de maten van Quick gebaseerd zijn op niet europese maten.
Hi Peter, Wat jammer dat de schoenen en de broek niet naar verwachting waren. Van de schoenen is inderdaad bekend dat ze kleiner vallen en ook het advies op de site. De broek die besteld is, is een sweatpant, en daarmee inderdaad een korter vallend model. Groeten, Q1905
Super tevreden, en snel bezorgd
Met een zeer toegankelijke website meteen de juiste keuze kunnen maken. De pasvorm en kwaliteit is uitstekend. Ben van plan om vaker via deze site te kopen.
Toen ik mijn bestelling ontving, was ik erg blij en blij. echt heel erg bedankt. Ik ben erg blij om bij je te kopen.
Snelle levering , goede kwaliteit , en leuke acties
Had problemen na 1 week met mijn schoenen maar moet zeggen dat het heel netjes is opgelost. Mijn complimenten daarvoor.
Hi Rudy, Wat vervelend dat het product niet in orde was. Gisteren hebben de collega's van customer care jou klacht behandeld, en het aankoopbedrag is aan je gecrediteerd. Nogmaals ons excuses. Groeten, Q1905
Originele beoordeling
Hele slechte schoenen,heb ze nog geen 2 week en hele zool van mijn rechterschoen is kapot!!!!
Ik weet niet wat ze aan het doen waren ? Maar zwarte Quick maat 46 bestellen, en zilvere Quicks maat45 in een Doos maat46 binnen krijgen !!!!!!! Jammer Hoor, echt SLECHT
Hi Loek, Wat vervelend dat dit is gebeurd. Helaas is zijn fouten mogelijk maar, niet wenselijk inderdaad. Ik zie ook dat de schoenen niet meer op voorraad waren maar, mijn collega's van de customer service hebben het aankoopbedrag gecrediteerd. Nogmaals excuses voor het ongemak! Groeten, Q1905
Te groot en kleiner niet te koop Jammer
Hi Jan, Ik zie in ons systeem dat de maat M inderdaad helemaal is uitverkocht. Jammer, hopelijk de volgende keer beter! Groet, Q1905
Na al eerder deze schoenen, in twee versies, te hebben gehad ben ik zeer blij met mijn nieuwe paar! Zeer blij mee!
Alles naar tevredenheid geleverd.Supersnel mooie kleur, goede maat. Ben reuze tevreden
Voor iedereen aan te bevelen