Prima schoenen voor een goede prijs!

Goeie kwaliteit Met extra zool voor 1/2 maat minder Mooi design Zitten prima Snelle levering Goede communicatie over bestelling. Prima prijs-kwaliteit.

Kwalitatief top

Logo en merkentrouw!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het product is als omschreven

Top! Fijne schoenen!

Goede schoenen voor een mooie aanbiedingsprijs!!

Perfect !!!

De schoenen zitten werkelijk perfect !!!

Aankoop getraceerd.

De artikelen kunnen vanaf morgen 4 januari worden afgehaald.

De artikelen van Quick zijn van prima kwaliteit.

top

geleverd volgens afspraak. Mooi product

In 1 zin ik doe het in 1 woord: geweldigbetrouwbaarsnelinformatiefenfantastisch

Ik werd gewezen op deze site via mijn broer, ik had er eerlijk gezegd nog niet van gehoord/gelezen en zocht een sneaker (gymp) die in eenvoud opvalt, kleur mocht anders zijn maar niet schreeuwerig met een donkere zool ipv wit omdat ik overal moet kunnen lopen zonder te moeten opletten dat de zool door vervuild (wit =besmettelijk/ bruin=valt reuze mee). De schoenen zitten "als gegoten" en lopen lekker. En ik werd nog enthousiaster met de actie 2 schoenen voor €100,-. Enigste opmerking en deze is voor de marketing toch meer reclame doen aangezien ik in het verleden toch regelmatig gezocht heb naar schoenen en jullie niet zag of bestaan jullie nog maar kort (niks op jullie naam vtv opgezocht, vertrouw mijn broer blindelings). Keep up with the good work & de beste wensen voor 2024. Rutger Verbakel

Kwaliteit en verwachtingen zijn 100%

2 hoodie’s besteld en zijn perfect!! Net als de bestellingen hiervoor!!

En weer een bestelling prima geleverd

Mooie schoen

Koop altijd een maat groter. Deze schoen valt kleiner uit

Mooie sneaker 's snelle levering.

Mooie sneaker's en ook een snelle levering ondanks de feestdagen.

Uit mijn ervaring goed

Echter is er nu waarschijnlijk een miscommunicatie geweest. In mijn beleving heb ik geen email gekregen dat de schoenen op het ophaalpunt zijn aangekomen. Toen ik een week later op de track & trace button drukte, waren de schoenen alweer retour Q1905 gestuurd. Mijn vraag, hoe krijg ik nu deze alsnog in mijn bezit. Mijn emailadres is bekend en evt. Mijn telnummer is 0623212972. Hoop dat we er uitkomen. Met vriendelijke groet, Martin Treurniet

Super!!

Makkelijk te bestellen snel geleverd.

Mooie polo....modern maar toch pure nostalgie!

Mooi afgewerkte polo met een goede pasvorm En leuk dat het Nederlandse merk Quick weer opnieuw bestaat. "Legendary Hengelo" zal ik met trots dragen! (het hoeft geen Paris, New York of London te zijn)

Goede kwaliteit en pasvorm

We hebben afgelopen jaar erg veel besteld en zijn erg tevreden. Alleen hebben we augustus jl. een paar schoenen terug gestuurd en daarvan nooit het geld terug ontvangen. Erg jammer! Daarom ben ik soms bang om iets terug te sturen.

Vrijdagavond besteld zaterdagmiddag in huis

Zie hierboven vermeld

Snelle en goede levering

2 paar sneakers om 17:00 besteld, de volgende dag om 12:00 werden ze al geleverd. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de levering.

Goede en snelle aflevering

Top product en top afgeleverd

Mooie truien, prima kwaliteit

Leuke website, leuke kortingsacties, goede communicatie

Mooie eindejaarsaanbiedingen op de producen en supersnelle verzending. Zending komt als besteld, keurig en compleet.

Ze lopen heerlijk maar de flap onder der veters knellen een beetje Als je ze straks knoopt

Zie boven

Goed product en snelle afhandeling ook tijdens de feestdagen, super

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen