Prima producten. Mooie “ouderwetse” prijs. Dik tevreden.
Hi Jaap, Bedankt voor de review. Leuk om deze te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snelle levering en de schoen is heel comfortabel om te dragen.
Hi Gert, Bedankt voor de review. Fijn te lezen, dat u tevreden bent. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Geweldig paar schoenen, uitstekend passend en top van kleur. Worden supersnel geleverd en lopen als vanzelf. Mijn tweede paar, hopelijk niet het laatste.
Hi, Bedankt voor de review. Leuk om te lezen. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Heb inmiddels zo’n 12 Quick truien, blijven mooi en kinnetjes zowel casual als net gedragen worden
Hi Menno, Bedankt voor de review. Leuk om deze te lezen. Veel plezier met de truien. Groet, Q1905
Bij een schoen was de stof anders dan bij de andere. Geen probleem en binnen 2 dagen nieuwe schoenen ontvangen. Met dank aan Samantha, zij heeft service hoog in het vaandel staan.
Hi Hans, Bedankt voor deze review! Leuk om te lezen. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zijn blij dat u het positief heeft ervaren. Veel plezier met uw schoenen! Groet, Q1905
supersnelle levering, retourzending gaat ook makkelijk. de schoenen waren echt prachtig . helaas was de pasvorm voor mij niet goed.
Hi Werner, Bedankt voor de review en feedback. Jammer, dat de pasvorm niet goed was. Wie weet sluit een ander model, beter aan kwa pasvorm. Groet, Q1905
Veels te klein geleverde schoenen en een dag later geleverd dan beloofd. Schoenen retour gezonden.
Beste C. Beverwijk, Bedankt voor uw review. Wij zien dat de maat die u besteld heeft, ook is geleverd. Jammer dat deze te klein waren. Wij hebben de bestelling binnen de gestelde tijd, aan het postbedrijf overgedragen. Vanuit daar ligt de leversnelheid, helaas buiten onze handen. Vervelend dat er een vertraging in het bezorgproces is geweest. Ons excuus voor het ongemak. Groet, Q1905
Snelle en plezierige reactie op mijn vraag tav de levering van de bestelling.
Hi, Bedankt voor de review. Fijn om te lezen, dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Makkelijke bestellen en snel geleverd.
Hi Gerald, Bedankt voor de review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Bestelling is snel geleverd. Tshirts zijn van goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm. Weer blij mee!
Hi Patrick, Bedankt voor de review. Leuk om deze feedback, te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Gehoopt dat de kleur net als de afbeelding zou zijn. De kleur is in het echt nog voller en kleurrijker. Hartelijk dank. Je kunt er mee vooruit en zelfs achteruit.
Hi Tonny, Wat leuk om deze review te lezen. Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Schoenen helemaal zoals omschreven en ook nog eens snel geleverd, top!
Hi Jan, Leuk om deze review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snelle levering , mooie stevige schoenen
Hi Ron, Leuk om deze review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Prima, heb voor wat info nog even gebeld, goede info gehad, snelle levering, goede maat. Wat getoond word, heb ik ontvangen.
Hi Ed, Wat fijn om deze review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik moest verzendkosten betalen toen de svhoenen kwamen en ook nog eebs tien ik ze yerug stuurde.
Beste Jan, Bedankt voor de review. Op de site staat aangegeven, dat er porto kosten verbonden zijn van €5,50 via DHL aan een retour. Echter is het wel zo, dat wij met de creditering van de order, de verzendkosten van de order mee crediteren. Deze heeft u dan ook ontvangen. Groet, Q1905
Altijd correcte levering. Mailverkeer bij eventuele opmerkingen worden persoonlijk behandeld en eventuele problemen worden naar uiterste tevredenheid opgelost.ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn.
Beste Mathieu, Wat leuk om deze feedback te lezen. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ze zitten als gegoten!
Beste Jopie, Wat leuk om te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik.vind de model is goed en kleur is ook mooi met verschillende kleur dan kun je kiezen en met aktie korting voor de 2e paar.schoenen en prijs is betaalbaar en leveringstijd is snel ik ben heel tevreden. En ik heb meer dan 5 paar schoenen gekocht voor cadeau voor mijn familie in het buitenland omdat de schoenen heeft NL vlagjes achter kant van schoenen dus kan zien de schoenen model is original van Nederland. (Wat minder is allen made in China niet in Nederland).
Beste Florida, Wat leuk om deze review te lezen. Hier worden we vrolijk van. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Na de adviezen op de website pullovers besteld. Snel geleverd en goede pasvorm. Erg tevreden.
Beste Ibe, Fijn om te lezen dat u erg tevreden bent. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Heb twee paar schoenen gekocht Lopen niet heel soepel Vindt ze er groot uit zien Zou niet weer schoenen van quick kopen. het contact met Quick was verder wel prima
Beste Ferdinand, Wat vervelend om te lezen, dat u de schoenen niet prettig ervaar. Mochten de schoenen nog niet gedragen zijn, dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren. Groet, Q1905
Ik heb van de aanbieding 2 voor 80 euro gebruik gemaakt, heel blij mee, heb al meerdere items van Quick in mijn kast hangen, ook na meerdere keren wassen blijft de kwaliteit ok, Super.
Beste Wim, Wat leuk om deze review te lezen. Wij wensen u veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Top sneakers. Alleen jammer dat een week na de aankoop de nieuwe kleuren te koop zijn
Beste Jerry, Bedankt voor de review. Mocht u de schoenen nog niet gedragen hebben, en deze willen ruilen voor een andere kleur, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice: [email protected] Groet, Q1905
Mooie sneakers, snelle levering. Goede communicatie m.b.t. de levertijd.
Beste Dick, Fijn om te lezen, dat u dit goed heeft ervaren. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Die 2 t shirts,dat is gewoon te duur,bij de wibra is de kwaliteit hetzelfde maar wel 2 voor een tientje,hier wordt ik misselijk van,heb ook al veel bij jullie gekocht en dat is wel allemaal naar wens.
Beste Huub, Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Echter zit er productieverschil in de shirts waardoor, deze niet hetzelfde zijn. Als u de artikelen liever wilt retourneren, heeft u hier 30 dagen de tijd voor. Groet, Q1905
Snelle levering en mooi stofje
Beste Jos, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905