Slechte retour afhandeling

2 december kleding retour Nog steeds geen geld retour ontvangen

Ik wacht nog

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Dus daarover kan ik helaas nog niets zeggen. Ik ben wel zeer verbaasd over het feit dat q1905 denkt dat twee keer per dag een reclame e-mail versturen denkt dat dat een goed idee is. Zou er werkelijk iemand zijn die na twee van zulke mailtjes nog iets opent?

Helemaal volgens verwachting!

Degelijke kwaliteit en ze zitten goed, aanrader!

Alles van goede kwaliteit

snelle levering, mooie schoen goede service

Prima geregeld

Snel

Precies wat ik dacht, top

Geen speciale ervaring, gewoon goed

top schoenen en een top winterjas

Quick/q1905 doet zijn naam eer aan. Ze zijn ook heel Quick in alles. Ze hebben een prachtige internet site en leveren heel snel. De producten die zij op hun site aanbieding zijn van Top kwaliteit. Regelmatig hebben zij op hun site leuke aanbiedingen.

Mooie kwaliteit schoenen

Mooie kwaliteit schoenen, goede service

Fijne sportschoenen

Heb al een maat groter genomen maar had 2 maten groter moeten pakken schoenen passen wel maar zitten dan wat prettiger

Snel en goed

Je zoekt iets uit je bestelt het en daags erop heb jij het binnen

Good sending and comfortable

Quickly sent and comfortable shoes

Verkeerde maat ,,snel de goede maat gekregen,zonder kosten.

Klantenservice werkt snel (quick)en correct,perfecte communicatie. Mijn dank...

Zoals altijd volgens verwachting

De hoodies voelen heerlijk zacht en warm aan. De schoenen lopen perfect

goede prijs / kwaliteit verhouding

Snelle en adequate reactie toen bleek dat er een probleem was met de schoen!

Een stukje van de zool van mijn nieuwe schoenen leek niet helemaal goed gelijmd/gestikt. Nadat ik een foto van het euvel had gestuurd reageerde klantenservice (Sandra) direct en gaf aan dat dit natuurlijk onder garantie viel en dat er een nieuw paar schoenen opgestuurd werd. Prima service dus!

Fijn merk, comfortabel en mooie materialen.

Vlot, casual en comfortabel.

Goed is goed

Mooie schoenen

Mooie schoenen en zitten goed.

Prachtige schoen voor een mooie prijs

Heb meer schoenen bij Quick gekocht. Is er niet één tegengevallen...

De maat is net goed

Ze zitten wat krap maar met de veters wat losser gaat het prima.

Zat niet lekker / mooi

De sweaters zaten nogal rommelig. Ik zal ze daarom retourneren. Ik ga nieuwe met een rits bestellen.

keurig op tijd maar helaas toch veel te kleine sportschoen

ondanks dat ik een maat groter (44) heb besteld dan normaal gangbaar (43)valt de maat niet mee. daar kan beter duidelijkheid over verschaft worden m.i. twee maten groter bestellen dan gangbaar

Prima product, goede prijs en goede service.

De gekochte schoenen werden snel geleverd. Boven verwachting was dat er een paar extra veters en een set inlegzooltjes waren bijgevoegd. Nadat ik de schoenen een dag had gedragen, was een veter al bijna in tweeën. Een ringetje had een scherpe rand. Kan gebeuren. Dat randje los ik zelf wel op. Nadat ik hier melding van maakte, kreeg ik snel een reactie van Stephanie dat ik nieuwe veters krijg. Mijn verwachting is dat ik deze ook snel krijg. Kortom: goed product tegen goede prijs en prima service.

Vaak goed, maar nu heel slecht

Ik bestel regelmatig bij Quick. Normaal gesproken tot volle tevredenheid. Maar ik heb nu voor het eerst schoenen van het type "winter boot" besteld. Daarbij liet binnen een week de zool al los en heb inmiddels 3x een reparatie moeten doen. Dit is niet de kwaliteit die ik gewend ben van Quick.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen