Schoenen zitten perfect lopen lekker

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Goede afbeelding, goede prijs, goede levering en een heerlijk product!

Ik koop mijn meeste kleding in de winkel. Voor het passen, voor het voelen. Quick is vrijwel het enige merk dat ik online aanschaf. Perfecte pasmaat (bij mij XL), goede kwaliteit, prettige stoffen, goede prijs. Heel blij met de polo's en truien.

perfecte schoen

perfecte pasvorm deze sneakers elegante sneaker je kan ten alle tijden dragen ik wil deze sneakers zeker aanbevelen

Wederom tevreden En alweer een nieuwe bestelling geplaatst

Vrijdags besteld, zaterdagmiddag opgehaald bij DHL servicepunt Prachtige schoenen Complimenten voor het team en fijne feestdagen

3 dubbele verzendkosten door foutieve informatie op de site

Er stond op de site 1 maat groter bestellen. Heb ik gedaan en nu zijn ze te groot. Dus dubbele verzendkosten. Omdat ze mooi zijn weer opnieuw besteld nu heb ik 3 x verzendkosten betaald van 5.50 beetje jammer vind ik dit. Na mijn recentie meteen een reactie dat ik mijn verzendkosten terug krijg. Echt top!!!

Net als vroeger, zit als gegoten

goede pasvorm, 1 maatje groter bestellen

Nog niets mogen ontvangen

Ivm sorteerfout bijna 2 weken aan het wachten op mijn bestelling

Fijne schoenen en prettig draagcomfort

De schoenen lopen echt heerlijk. En makkelijk in onderhoud. En daar word je blij van. Ik zeg doen!

De schoenen passen aflevering is minder

Ik hb mijn bestelde schoenen af moeten halen op een DHL punt 10 km verder op, terwijl het DHL punt hier in het dorp bij de transactie was aangewezen.

Mooie stevige schoenen en snelle levering

zie boven

Prachtig mooi top vest

Vorige week een mooi blauw vest gekocht bij jullie. Ik wou eigenlijk een maat L bestellen maar volgens de maattabel moest ik een M en dat heb ik dus maar gedaan. Nou die maattabel klopte precies want het vesg zit als gegoten. En een heel fijn stofje. Heb ik gelijk ook maar de zwarte uitvoering gekocht.

Fijn truitje

Mooie nette trui, zit lekker maar wel wat dun van stof.

Mooie truien gewoon goed

Bestellen gaat makkelijk geen moeilijk gedoe en zeer snel verstuurd en ontvangen

Super klantvriendelijk

Mooi product, Hele vriendelijke mensen. Heel goed geholpen, denken mee in oplossingen zelfs in de drukke december maand. Wij komen hier zeker terug. Het product biedt zeker wat het beloofd en is nog waterdicht ook. Wij zijn fan!

Duidelijk beschreven Goede maatvoering Wat je ziet krijg je ook Goede kwaliteit Onderscheiden van andere merken Leuke reacties

Besteld zonder problemen optijd geleverd en pasvorm prima. Voldoet aan de verwachtingen ben er blij mee.

Zoals altijd zeer goede kwaliteit !

Top kwaliteit en levering !

Pure Nostalgie!

Alleen maar sweet memories en tevens stoer Nederlands merk!

Zitten heerlijk

mooie fijne schoen

ik vind het wel jammer dat de verschillende modellen schoenen vaak van schoenmaat afwijken, soms heb ik maat 42 en dan weer 43. Het staat er af en toe wel bij als de schoen klein uitvalt, blijft wel lastig bestellen m.b.t. de maatkeuze

Ik ben tevreden!

positief

Wederom topschoenen/-kleding

Mijn 6e paar platinumsneakers, wederom prachtige, lekker zittende schoenen. Tevens een volgende mooie trui en dito set boxers.

Supersnelle levering

Vrijdag besteld en maandag al in huis.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen