Maat groter besteld maar is nog te krap
Hi, Vervelend om te lezen, dat het product te klein is. Producten, kunt u binnen 30 dagen retourneren indien nodig. De servicevoorwaarden vind je, op onze website. Groet, Q1905
Mooi design
Hi, Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Beide artikelen te klein Meer dan een tientje verzendkosten weggegeven (incl. retour) en geen nieuwe schoenen en trui. Dit doe ik dus niet nog eens Dank u
Beste, Vervelend om te lezen dat beide artikelen te klein zijn. Op onze website geven wij, ook aan dat de retourkosten voor de klant zijn. Echter is het wel als u de gehele order retourneert, wij de originele portokosten ook crediteren. Groet, Q1905
Fijne truien. Vallen zoals verwacht en zitten lekker
Hi, Bedankt voor de goede review en aanbeveling! Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Heel mooi perfecte pas vorm
Hi, Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Het lijkt wel of er een fabrieksfout is gemaakt. De lengte is het probleem niet (was ik voor gewaarschuwd), maar de schoenen zijn boven op de tenen veel te nauw. 2 Paar schoenen dus op eigen kosten moeten terugsturen, echt spijtig. Verder is het een prachtige schoen. Is dit een bekend probleem?
Hi, Jammer om te lezen, dat de schoenen geen juiste pasvorm hadden. Een enkele model in ons assortiment valt klein en smaller uit. We nemen de feedback mee. Groet, Q1905
Prima merk prima kwaliteit schoen. Had alleen beter maat 44 moeten nemen.
Hi, Bedankt voor de goede review. De aankopen, kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden, mocht dit nodig zijn. De servicevoorwaarden kan je hiervoor op onze website terug vinden. Groet, Q1905
Uitstekende service, uitmuntende zoekstructuur op de site. Prima kwaliteit van de producten.
Hi, Fijn om deze review te lezen! Veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Snelle levering en een uitstekend product. Pasvorm zoals gewend van vroeger.
Hi, Leuk om deze review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Prima spullen ontvangen en leuke aanbieding, duidelijke emails en snelle levering.
Hi, Bedankt voor de goede feedback. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Betrouwbaar en snel
Hi, Bedankt voor de goede review. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
De sneakers van Q1905 dragen heel fijn. Even inlopen maar daarna heerlijk soepel. Fijne schoenen voor een smalle voet.
Hi, Wat leuk om deze review te lezen! Veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Had gedacht dat de trui wat dikker zou zijn, is erg dun. Wel mooi in design
Hi, Goed om te lezen, dat je het design mooi vind. Per model verschillen de truien wel in dikte. Bedankt voor de review, en veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Makkelijk overzicht van de verschillende uitvoeringen, jammer dat de maten niet allemaal voorradig zijn
Hi, Goed om te lezen! Helaas zijn sommige modellen/ kleuren in de collectie uitlopend. Deze maken echter wel plek voor de nieuwe collectie, houd onze site vooral in de gaten voor nieuwe modellen/ kleuren. Groet, Q1905
Traject aflevering goed, retour procedure omslachtig.
Hi, Fijn om te lezen, dat het aflever traject goed is gegaan. Kan je misschien een mail sturen naar [email protected], wat de retour procedure omslachtig maken. Dan kunnen wij deze feedback meenemen. Groet, Q1905
Goede kwaliteit blij mee
Hi, Leuk om te lezen, veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Schoenen gekocht bezorg kosten voor klant(6,95) snel geleverd. Schoenen bleken te klein en wat vuil aan de zolen. De beloofde extra veters en binnenzolen zaten er ook niet bij. Weer retour gestuurd kosten klant(7,95) en geen retourbon. Ook niet meegeleverd in de mail. Bijna 15 euro aan bezorg kosten en nog niks in huis.
Beste, Vervelend om te lezen, dat de schoenen te klein zijn. Excuses dat de extra veters en zool, niet mee geleverd zijn. Dit hoort niet. De pakbon/retourbon word in de mail met trackingcode meegestuurd. Echter is het wel zo, dat als u de gehele order retour stuurt, u de portokosten van de originele verzending, terug krijgt. U betaald hiermee enkel de retourkosten. Groet, Q1905
Twee paar sneakers gekocht. Snel geleverd. Mooie schoenen voor niet te verl geld
Hi, Fijn om te lezen. Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Snelle levering, goed product
Hi, Goed om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Hi! Fijn om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Wij hebben een bestelling gedaan en betaald van 2 Quick shirts. Deze zijn nooit ontvangen. Om die reden ben ik niet tevreden over de bestelling en de afhandeling daarvan. Hopelijk is deze email aanleiding voor Quick om actie te ondernemen richting mij. 06 19951537
Beste Jelle, Wat vervelend te lezen dat je pakketje nog niet geleverd is. Ik wil je vragen hiervoor contact op te nemen met onze customer service via [email protected] Er kan dan een onderzoek opgestart worden om uit te zoeken waarom het pakketje nog niet is afgeleverd. Groeten, Q1905
Mijn bestellingen zijn keurig op tijd geleverd met goede informatie over de levertijd door de bezorger. De kwaliteit van de producten is prima, de pasvorm ook. Ik ben heel tevreden over Quick.
Hi! Leuk om je review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Heerlijke truien voor het najaar en de winter.
Hi, Leuk om te lezen. We hebben ook leuke shirts voor het voorjaar en in de zomer. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik heb allang betaald maar het pakket wordt niet bezorgd. Volgens DHL heeft het vertraging opgelopen. Dus daar ben ik niet echt tevreden over, zeker omdat ik een paar schoenen mee wilde nemen op een buitenlandse trip en dacht ruimschoots voor vertrek ze in huis te hebben.
Beste, Wat vervelend om te lezen, dat de order vertraagd is. Zodra wij het pakket overhandigen aan DHL, ligt dit helaas buiten onze handen. Uiteraard willen wij dit wel voor u oppakken. Graag ontvangen wij een mailtje met u gegevens op [email protected]. De collega's van de klantenservice pakken dit dan op. Groet, Q1905
Ik koop al jaren Quick schoenen. Ze stralen nostalgie uit, alsof ik mijn eerste voetbalschoenen van Quick aantrok bijna een halve eeuw geleden. Ze stralen klasse uit, lopen super, zien er goed uit en gaan lang mee. Bestellen gaat easy, aanbiedingen en sale zijn super en binnen 24 uur keurig bezorgd aan huis. Kortom daar kan menig ander sneaker merk een puntje aan zuigen.
Hi, Super leuk om je review te lezen. Bedankt hiervoor en voor de aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905