prima sneakers

niks mis mee

Prima geregeld

Altijd goed nooit geen gezeik. Kan natuurlijk wel eens gebeuren .waar mensen werken worden wel eens .een foutje gemaakt. Ga zo door

Zeer goede kwaliteit.

De kwaliteit van de producten zijn zeer hoog. Ook na veel dragen en wassen blijft het mooi en goed.

Redelijk

Had op aanraden van jullie een maatje kleiner genomen. Qua lengete van de trui is het wel goed. Echter de lengte van de armen had wel een L moeten zijn!

Snelle levering goede producten

Goede pasvorm mede door het advies dat de truien wat groot vallen. ( ervaring bij andere producten is het meestal andersom, m.n. bij sportkleding). Snelle levering, want de zending was een dag later al beschikbaar.

Altijd goed

Wederom wat gekocht en net zoals altijd is het product van prima kwaliteit en zit het als gegoten. PRIMA dus.

Al jaren Quick fan

Van de week mijn 9de en 10de paar "Sneaker Typhoon" binnen gekregen ze zitten heerlijk en met die verwisselbare inlegzool op de perfecte maat aan te passen. Ook de veelzijdigheid aan kleuren spreekt mij zeker aan.

Verkeerde artikel geleverd

Verkeerde artikel geleverd

Mooie kleding

Goede kwaliteit

Heerlijke trui

1e keer wat besteld, maat gegokt maar past perfect, prima aankoop.

zoals altijd snel en super geleverd

koop al lang jullie producten en nog nooit teleurgesteld

Gewoon top!!!!

Mijn eerste ervaring met Quick waren voetbalschoenen toen ik 11 jaar was inmiddels 59 en zag het merk voorbij komen en was wederom enthousiast over de producten dat ik het weer heb aangeschaft en er wederom geen spijt van heb Het is en blijft een top merk!!!

Ik ben super tevreden en heel blij met mijn schoenen van Quick.

Als kleine jongen was Quick al mijn favoriete voetbalschoenen. In mijn twintiger en dertiger jaren ben ik het merk uit het oog verloren. Ik ben nu 62 jaar !Sinds een jaar of 5 ben ik weer helemaal into Quick. Ook qua kleding ben ik zeer tevreden.

Perfect merk

Mooie schoenen, matige kwaliteit

De schoenen zien er mooi uit maar gaan niet lang mee. Na één goede wandeling zijn de zolen al behoorlijk versleten

Mijn bestelling was ersnel en op tijd en weer mooie kwaliteit vesten gekregen

Goede pasvorm

De truien passen goed om het lichaam juiste maat

product voldoet niet aan verwachting

zowel qua kwaliteit als pasvorm

Nvt

top geleverd , voldoet compleet aan verwachting en omschrijcing

Je loopt er op weg, en wil ze niet meer uit doen...

Het is wel enorm zuur dat mijn pas ontvangen vest nu € 30 goedkoper is. Wellicht kunnen jullie hier nog iets mee m.b.t. een volgende aankoop van mij.

Old school in een prachtig nieuw jasje

Ik ben 64 en vind de schoenen prachtig. Voor mij niets anders.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zoals elke keer als ik Quick artikelen bestel werden de bestelde items ook nu weer snel geleverd. De kwaliteit is ook altijd prima.

Snelle en correcte levering

Met de Q truien loop ik er sportief en gekleed bij!

Topproduct en levering snel

Nvt