Denk productiefoutje in de trui
Beste Marc, Vervelend om te lezen, dat u een klacht ervaart aan ons product. Zou u foto's kunnen sturen naar, mijn collega's van de klantenservice? [email protected]. Mijn collega's kunnen dit voor u oppakken. Excuses voor het ongemak. Groet, Q1905
jammer van de verzendkosten die je 3 betaald als je maat niet goed blijkt te zijn ( ruilen is niet mogelijk ) jammer dat zou een extra service kunnen zijn De schoenen op zich zijn van perfecte kwaliteit !!
Beste Jan, Bedankt voor uw feedback. Momenteel zijn wij aan het onderzoeken, welke mogelijkheden hiervoor zijn. Mocht u iets willen ruilen, kunt u altijd even contact opnemen met onze collega's van de klantenservice. [email protected]. Onze collega's kunnen u hierbij dan verder helpen. Groet, Q1905
Mooie kledi g en super snel geleverd. Voldoet geheel aan mijn verwachting.
Beste Peter, Fijn om te lezen, dat het geheel aan u verwachting voldoet. Wij wensen u veel plezier, met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie schoen, helaas is de zool kapot. Dit roept bij mij geen fijne gevoelens op. Hoop dat het probleem snel opgelost wordt.
Beste Henk, Vervelend dat u een klacht ervaart aan ons product. Excuses voor het ongemak. Mijn collega's van de klantenservice, hebben dit voor u opgepakt. U ontvangt zo snel mogelijk, een nieuw paar schoenen. Hopelijk is de klacht hiermee voor u goed opgelost. Groet, Q1905
Super snel en goed. Klaar voor de zomer, laat de zon maar komen
Beste Ard, Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met de aankoop! Met de weersverwachting voor zaterdag, komt dat helemaal goed. Groet, Q1905
Zoals gewoonlijk snel geregeld.
Beste Coen, Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snelle service en top product
Beste Mels, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Online winkel is erg overzichtelijk. Mooie degelijke kleding en schoenen. Wat ik tot nu toe besteld heb is de volgende dag bezorgd en bevalt erg goed. Quick is niet alleen een merknaam maar ook typerend voor de service.
Beste Jasper, Leuk om deze positieve review te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Ik heb zo’n leuk blauw trainingsjasje gekocht. Maar na 1 maand zie je al ‘gerul’ op het jasje. Ik had er goede hoop op dat de kwaliteit oké zou zijn , maar niet dus. Jammer
Beste Wim, Wat vervelend om te lezen, dat u een klacht ervaart met ons product. Kunt u een mail, met foto naar onze klantenservice mailen: [email protected]. Onze collega's van de klantenservice, kunnen dit dan voor u oppakken. Excuses voor het ongemak. Groet, Q1905
De schoenen gaan alleen niet zo lang mee, de zolen op de hielen beginnen na 6 maanden al los te geraken (namelijk in juli al eerder hetzelfde paar gekocht). Wel een nadeel, maar voor €50 per paar is daar wel mee te leven.
Beste Jean-Pierre, Vervelend om te lezen, dat er een defect aan de schoenen voordoet. Bij productiefouten, kunt u deze altijd melden bij onze klantenservice : [email protected]. De collega's van de klantenservice, pakken dit dan met u op. Excuses voor het ongemak. Groet, Q1905
Lopen heerlijk leuke lleuren en goedkoop
Beste Albert, Bedankt voor de positieve review. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Alles oké gegaan
Beste Gerben, Fijn om te lezen, dat alles oké is gegaan. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Lekker shirt, goede pasvorm en zit gewoon goed!
Beste Erwin, Fijn om te lezen dat het shirt goed bevalt. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snel en op tijd geleverd.Schoenen prima pasvorm .
Beste Ton, Fijn om de positieve review te lezen. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Veel keuzes, maar weinig op voorraad. Lokkertjes van sneakers vnl in maten 37, 38, 39
Beste, Bedankt voor uw feedback. Momenteel wachten we op de nieuwe collectie. Helaas zijn hierdoor uitlopende modellen, niet meer volledig op voorraad. De nieuwe collectie komt er zo spoedig mogelijk aan, en hierin zullen weer volop maten beschikbaar zijn. Excuses voor het ongemak. Groet, Q1905
Twee paar schoenen gekocht en is echt van goede kwaliteit. Super is het extra paar voetzolen die bijgevoegd zijn om de schoen een halve maat groter of kleiner te maken n, subliem!!!
Beste, Fijn om de review te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Wel snel leveren,maar retour service is slecht. Verkeerde maat besteld viel groter. Daarom ruilen en retourneren moest zelf de kosten betalen en ook weer bij bestellen.
Beste, Bedankt voor uw feedback. Wij gaan deze intern meenemen. Groet, Q1905
Goede site, makkelijk bestellen en snel geleverd!
Beste, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Goede bestelprocedure en correct en snel afgehandeld en bezorgd.
Beste, Fijn om te lezen, dat u dit goed heeft ervaren. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie sportschoenen met mooie kleurstelling met goede pasvorm. Ook het vest past goed en is soepel en comfortabel.
Beste, Leuk om deze review te lezen. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Erg vervelend dat de DHL daar ook een klacht ingediend, het pakket buiten in een container gooit en niet even bij de buren afgeeft. Maar daar kunnen jullie van Quick niets aan doen.
Beste, Vervelend om te lezen, dat de aflevering niet netjes is gegaan. Wij nemen deze feedback mee naar DHL. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Quick Elsloo gekocht. Zitten heerlijk , snel geleverd met extra zooltje voor halve maat correctie. Ideaal.
Beste, Goed om te lezen, dat de schoenen heerlijk zitten. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Nog steeds niets ontvangen...teleurstellend
Hi, Wat vervelend dat het niet, goed gaat met de aflevering. Heeft u al contact gehad met onze klantenservice? Die kunnen u verder helpen hiermee. U kunt ze bereiken door een mail te sturen naar [email protected] Groet, Q1905
Hele snelle levering en een product wat aan alle wensen voldoet.
Hi, Goed om te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zeer snel bezorgt en mooie kwaliteit voor een leuke prijs.
Hi, Bedankt voor de goede feedback. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905