Top...goede service

Altijd goed service

Zeer positief

Snelle service, goede terugkoppeling

Super schoenen, mooi afgewerkt, heb al meerdere paren en nog nooit teleurgesteld

Mooie kleuren combi’s Hele goede service; een van mijn eerdere paren was de zool ingezakt achter. Na contact met support zonder zeuren een nieuw paar ontvangen.

Top snel geleverd binnen 1 dag

Sinds mijn jeugd al quick fan heb nu 6 paar schoenen en nog steeds goed vind het goede kwaliteit blijf bestellen zeer tevreden niks negatiefs

Prima kwaliteit; snelle levering

Prima kwaliteit voor mooie prijs Levering snel en goed

Snel geleverd en prima schoen

Snel en goed

Snelle levering mooi product

altijd schoenen die passen als gegoten

altijd schoenen die passen als gegoten en snel geleverd.

Even schrikken!

Ik wilde jullie net gaan mailen; De zwarte trui is na twee keer dragen al kapot. De band aan de onderkant is los gegaan, er zit een fors gat in. Mijn vraag is dus, wat moet ik doen?

Heerlijke degelijke sneakers

De schoenen zijn vlot geleverd. De pasmaat is precies goed. Ze lopen lekker.

Super fijne schoenen gekocht.

Schoenen en een trui gekocht zeer tevreden. Kwaliteit en prijs is prima.

Snelle levering. Perfecte sneakers

Supersnelle bezorging, geweldig!

Was de eerste ingeving

Zeer betrouwbaar bedrijf

Zeer snelle levering van de schoenen goede service

Tevreden

Ben in het algemeen al jaren heel tevreden met jullie producten. Volgens mij heb ik eergisteren voor het eerst een paar schoenen terug gestuurd omdat er geen beweging in de zool zat en dat voelde heel vervelend.

Mooie, nette ,comfortabele schoen,voor een uitstekende prijs!!

Mooie, nette ,comfortabele schoen,voor een uitstekende prijs!!

Super kwaliteit en prijs

Mooie hoodies, heerlijke kwaliteit schoenen zijn mooie aparte herfstkleur… echt een aanrader voor heel Nederland

Leuke schoenen. Goed model.

Leuke schoenen. Goed model.

Prima service!

Regelmatig plaats ik bestellingen bij Q1905. Evenals op de kwaliteit van de producten valt er wat mij betreft niets aan te merken op de dienstverlening van Q1905.

Snelle levering maar schoenen zijn mij te smal

Wil, graag retourneren maar weet niet hoe..kan mail niet meer vinden Mvg Gert

Mooie kleuren, lopen lekker

Weer een paar nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd

Mooie en fijne schoenen

Erg fijne schoenen, die zeer goed als casual schoenen gedragen kunnen worden onder een spijkerbroek. Heb zelf normaal maat 44, daarom maat 45 besteld maar ook die waren te klein. Nu maat 46 en die zitten perfect. Site om te bestellen en retourneren ook goed. Met de speciale aanbiedingen ook nog eens super prijs kwaliteit.

Het vest is te klein

Prima kwaliteit denk ik maar de pasvorm deugt niet.

Mooie fijne kwaliteit

Mooie truien ontvangen, fijne kwaliteit. Maat L valt ruim voor mij, wel 1 trui kunnen ruilen voor M tegen dezelfde korting. Bestelling snel ontvangen .

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen