Garantie geval goed opgelost. Gr zeker meer Zaken doen met deze leverancier

Vodoet geheel aan mijn verwachtingen.

Maat is perfect en ook de kwaliteit is prima.

Top schoenen van eigen bodem .

Deze schoenen zitten pefect,ik ga zeker in de toekomst meer spullen van Q1905 bestellen. Met vriendelijke groet Bernard Prosé.

Heerlijk vest thanks

Heerlijk vest thanks

Zeer goed bevallen, goede service snel. En natuurlijk goede kleding en kwaliteit.

Topschoenen. Slechts 1 minpuntje

De schoenen zitten heel goed. Bijzonder handig dat er aparte inlegzooltjes bijgeleverd zijn om de maat iets te veranderen. Helaas is de afwerking (vooral het stiksel) niet zo goed gedaan. Hey ontsiert de schoen onnodig

Goed geleverd en vlot

Mooie truien snel geleverd

Bestel vaker de truien van Quick, zeer tevreden over

Geen reactie op de opmerking die ik plaatste bij mijn bestelling

Geen reactie gekregen op de opmerking die ik plaatste bij mijn bestelling. Toen ik dat meldde bij Quick gaf men aan dat commentaar voor hen niet zichtbaar is. Dat vind ik heel bijzonder want waarom heeft een klant dan de migelyom commentaar toe te voegen tijdens het bestelproces?

bijna blij

Het zijn leuke schoenen en gekocht op de kleur uit de advertentie, hierin werden ze getoond in een groene kleur, bij binnenkomst was de kleur niet wat ik voor ogen had, het is meer een petrol kleur. Beetje jammer,naar ik houd ze even zo goed

Mooie polo trui

Polotrui ziet er mooi uit en stof voelt lekker aan. Weet nog niet hoe de trui zich houdt in het wassen en ook niet of de stof gaat pillen, omdat ik de truien niet ontvangen heb ! Valt idd niet klein. Kleuren zijn getrouw de website

Een goed product dat snel is geleverd.

Net zoals bij alle voorgaande bestellingen kan ik zeggen: goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs, Quick en netjes geleverd. Een 10 met een griffel

weer mooie polo's

mooie polo's ... passen goed en voor een mooie aanbieding

Fijne schoenen, lopen te gek en retro gevoel.

Mooie verzending met extra inleg zooltjes en veters. Alles naar wens, mijn eerste voetbalschoenen met harde neus waren van Quick, dus oud liefhebber.

Nooit geen quick gehad

Top golfschoenen en een prachtig golf shirt, lekker materiaal

Super mooi en snelle levering

Mijn man heeft meer als 16 jaar bij de Quick sportschoenen gewerkt en zelfs de doorstart van het faillissement meegemaakt. Altijd heeft hij op Quick gelopen en zelfs nu de fabriek in Hengelo Gelderland weg is. Voor hem zou het dan ook super leuk zijn om een paar Quick schoenen te winnen maat 41. Vriendelijke groet, Betsie Kroesen Oranjehof 16 7255eb Hengelo Gelderland

Alle producten van Quick zijn zeer goed !

Pasvorm, kwaliteit en uiterlijk zijn uitstekend.

Fijne pasvorm, groot draagcomfort en fijn dat er extra zieltjes en veters bij zitten.

Snelle en zorgvuldige levering

Zie hier boven. Snel en zorgvuldig bezorgd en verpakt. Complimenten

Snelle levering en top kwaliteit

Mijn eerste voetbalschoenen waar Quick. En nu weer snel gevangen door het sentiment en de mooie "klassieke look" een paar sneakers gekocht. Wat een fijne pasvorm, goede kwaliteit en geweldige looks. Ga hier geen spijt van krijgen.

Prima schoenen en zeer snel geleverd

Snelle en discrete levering, altijd goede ervaringen mee.

Juiste kwaliteit, prima omschrijving

Makkelijke webshop, levering prima

Fijne webwinkel en snelle bezorging!

Mooie sneakers, goede maat, mooi ingepakt met extra zooltjes en veters!! Aanrader!!

Een verkeerde zending maar was snel opgelost. Zending hierna was prima!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen