Prima.

Prima schoenen en heel snel geleverd

Goede pasvorm en geode kwaliteit

Goede pasvorm en geode kwaliteit Snelle levering

Bestelling t/m levering optimaal

Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden

Prima schoenen!

Goede pasvorm met 1 maat groter ivm zooltjes!

Jeugdherinneringen aan de kicksen van Quick.

Heerlijk lopende schoenen met een fijn voetbed in kekke kleurtjes. Daarbij gevoegd de weemoed aan vervlogen tijden.

Formidabel en Quick

Zoals ik gewend ben, weer een uitstekend Levering. De schoenen namelijk de Heren Sneaker Hank - Zwart zijn precies wat ik besteld heb !!!TOP Zou zeggen top kwaliteit, mooie look en leuke acties .

Helemaal Top

Afwijkende kleur

Kleur van het artikel op de website wijkt enorm af van product. Herfstoranje staat online en op de doos, maar foto is veel feller van kleur. Helaas

Snelle verzending,

Leuke schoen juiste maat snel in huis

Geweldig !!!!!!

Snel en netjes geleverd Heel blij met de schoenen

Fan

Ben een fan geworden. Gave poloshirts en T-shirts en de hele Typhoon serie ziet er fantastisch uit. Blij met het advies om één schoenmaat groter te bestellen

Wat bijzonder opvalt is de snelle levering.

Er wordt een goed produkt geleverd.

Geweldige schoenen, mooie kleur. Lopen gemakkelijk.

Schoenen zitten heerlijk en lopen geweldig. Wat ik ook goed vind zijn de erbij geleverde inlegzooltjes, om de schoen eventueel een ½ maarje kleiner te maken. Kortom geen spijt van deze aankoop.

Super old school sneakers

Mooie oldschool sneakers, comfortable en licht, goeie pasvorm, wel 1 maat groter nemen dan normaal dan zitten ze bij mij top. Qua looks helemaal old school heel gaaf, ik heb altijd wel 3 paar in de kast staan. De prijs kwaliteit verhouding is goed, enige opmerking die ik heb , de binnenzool verschuifd naar achter na verloop ze ouder worden.

Erg blij mee

Super mooie truien en een heerlijke broek

Snelle levering en goede service

Mooie producten en snelle levering

Mijn evaring is heel goed , hele snelle levering en goed verpakt

uitstekende ervaring

snelle levering, geheel volgens beschrijving

Makelijk bestellen en snel bezorgd

Het product is makkelijk te bestellen en het wordt keurig snel bezorgd. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is voor achteraf betalen

Keurig op gelost

Ben heel tevreden, snelle levering!

Mooie producten en snelle levering

Supermooie schoenen

Echt mooie sneakers heel netjes afgewerkt. Reserve zooltjes extra veters.

Kwalitatief, modieus en pasvorm zijn TOP

Kwaliteit, kleuren en zeer modieus passen zeker bij mijn outfit!

Prima bezorging ,goed verpakt ,en snelle levering

Niet ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen. Is dit gebruikelijk dat het een week duurt. Staat ook nog niet als onderweg gemeld bij dhl

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen