Zoals álle aankopen die ik gedaan heb hij Quick , weer een fijne trui Ga zo door met de geleverde kwaliteit
Beste Wim, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de trui weer helemaal naar wens is en dat u tevreden bent over de kwaliteit van al uw aankopen bij Quick. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Kwaliteit valt tegen even als de kleur Op de site ziet het er gewoon beter uit
Beste Leo, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de kleur en kwaliteit niet helemaal overeenkomen met uw verwachting. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, zeker wanneer het op de website anders oogt. Als u het artikel wilt retourneren of ruilen, kunt u contact opnemen via [email protected] Onze collega’s helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Producten is niks mis mee, maar de service is om te janken! Het duurde 8 dagen voor ik mijn bestelling kreeg…… het excuus was, druk bij de vervoerder PostNL door black friday…… waarom word dan een bestelling van Adidas, wel binnen 1 dag geleverd door PostNL? Kortom ze hebben hun zaken niet goed op orde, en dat in deze tijd!
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het langer duurde voor u de bestelling ontving dan dat u van ons gewend bent. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Zowel onze externe warehouse partner als wij hadden niet voorzien dat het zo druk zou worden rondom Black Friday. Er wordt dag en nacht gewerkt om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden desondanks, zijn er toch vertragingen ontstaan. Ons excuus voor het ongemak. Groet, Team Q1905
Ondanks de black Friday drukte toch snel geleverd.
Beste Patrick, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat uw bestelling ondanks de Black Friday drukte toch snel geleverd is. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Dit zijn mijn derde paar in drie kleure
Beste Theo Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat dit inmiddels al uw derde paar is in verschillende kleuren. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
De trui paste helaas niet en is inmiddels teruggestuurd. Verder heel tevreden en bestel zeker nog ern keer iets.
Beste Germ, Bedankt voor de review. Jammer dat de trui helaas niet paste, fijn om te horen dat u verder tevreden bent en zeker nog eens bij ons zult bestellen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Het zou 3xl moeten zijn maar is het zeker niet, betere maat voering zou beter zijn
Beste A. Beste, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de maat niet overeenkomt met wat u had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is. We nemen uw feedback over de maatvoering zeker mee om dit te verbeteren. Als u het artikel wilt ruilen of retourneren, kunt u mailen naar [email protected] Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
The best
Beste Ron, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de schoenen heerlijk zitten en zo goed bevallen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Prettige schoenen. Wel wat weinig steun bij de enkels. Pasvorm is prima
Beste Gert-Jan, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de pasvorm van de schoenen goed is en dat u ze prettig vindt. Dank ook voor uw feedback over de enkelsteun, dit nemen we mee. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Prima kwaliteit prijs verhouding. What you see is what you get. Snel geleverd. Koop er regelmatig, nog geen teleurstellingen gehad.
Beste Theo, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering, en dat u nog geen teleurstellingen heeft gehad. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
typhoon voldoet prima, levering punctueel verzorgt.
Beste Gert, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de Typhoon prima voldoet en dat de levering punctueel was. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Ik wilde graag een vest en die van Quick zijn leuk en zitten erg fijn. De prijs viel ook nog eens mee. Gauw een besteld en snel geleverd.
Beste Paul, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het vest bevalt, lekker zit en dat de levering snel verliep. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
De truien zitten lekker en comfortabel.
Beste Bruno, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de truien lekker zitten en comfortabel zijn. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Mooie stof en prima pasvorm
Beste G.J, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de stof en de pasvorm. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Goede ervaring met 1e bestelling. Trui en vest besteld, snel geleverd en past goed.
Beste Rick, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat uw eerste bestelling goed beviel, dat de levering snel was en dat de kleding goed past. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Goede kwaliteit
Beste Benno, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de trui. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Er is veel keuze en ook na diverse bestellingen nog steeds een goede kwaliteit kleding en schoenen.
Beste Marc, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de keuze en de kwaliteit van onze kleding en schoenen, ook na meerdere bestellingen. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Beste Guus, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de levering snel was en alles naar wens is. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Kost teveel tijd
Beste Erik, Bedankt voor uw review. Jammer dat het retourproces voor u te veel tijd kostte. We nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Wij hopen u desondanks snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Ik zou wel eens andere kleuren in de trui kralingen willen hebben
Beste Rob, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de trui bevalt. Dank voor uw suggestie over andere kleuren, we nemen dit zeker mee. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Zie boven
Beste Wim, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product aan uw wensen voldoet. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Bij mijn vorige bestelling was XXL voldoende, deze kleding draag ik nog steeds en ik veronderstelde dat de nieuwe bestelling met 2XL zou overeenkomen maar dat was niet zo. De maten vallen veel kleiner uit en het past niet, daardoor moet ik de bestelling terugsturen. Is voor jullie en voor mij niet leuk en kost enkel geld aan beide partijen.
Beste Guy, Bedankt voor uw review. Jammer dat de maten dit keer niet overeenkwamen en dat de kleding retour moet. We begrijpen dat dit vervelend is voor u en voor ons. Als u wilt, kunt u contact opnemen via [email protected] om te kijken naar een passende oplossing of ruiling. Onze collega’s van de klantenservice helpen u graag verder. Groet, Team Q1905
Prima prijs, kwaliteit en levering
Beste TAM, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over prijs, kwaliteit en levering. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
Perfecte pasform
Beste Hans, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de pasvorm perfect is. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905
De kwaliteit is zeer goed. De pasvorm is goed en de prijs kwaliteit ben ik zeer tevreden over.
Beste Patrick, Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en prijs-kwaliteitverhouding. Wij hopen u snel weer te zien in onze webshop! Groet, Team Q1905