binnenzool

de binnenzool kan wat vriendelijker als je geen sokken draagt vrij ruw

Fijne mooie schoenen

Zitten erg lekker heel mooi om te zien Prachtige schoen van een mooi en goed merk

Prachtige vesten

Mooie kleuren, dikke stof.

Makkelijk bestellen, snelle levering en keurig volgens afspraak.

Snel geleverd en uitstekende schoenen.

Top shirts!!

2 polos besteld, zien er prachtig uit, net als op de website, snelle levering, alles prima!!

Nog niets gehad

Hoezo heee jw, Ik ik bij u op school gezeten of zo. En hoe kan ik iets beoordelen, ik heb nog niets gehad. Er staat dat het nog niet ontvangen is. Dus blij is Heeee jw niet.

Goede kwaliteit, mooie polo’s

Polo’s zien er mooi uit en dragen lekker. Enige minpuntje is, dat het Nederlandse vlaggetje een soort van plakker is. Mogelijk zal die misschien snel loslaten, maar nu (nog) niet aan de orde.

Prima kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit is prima en de afhandeling van de bestelling gaat erg vlot!

Prima bedrijf met mooie kleding, snelle levering.

Tevreden

Keurig volgens afspraak

Quick is voor mij nr.1.

Ik gebruik Quick al heel mijn leven en ik ben 70 jaar dus al heel lang.

Teleurgesteld

Ik heb de bestelling niet ontvangen

Snel levering, hele fijne schoenen

Al jaren loopt ik op de Typhoon Sr en altijd koop ik een nieuw paar. Fijne schoenen, goede kwaliteit.

Super tevreden

Producten voldoen aan de verwachting, helaas was 1 artikel uitverkocht maar er werd een prima alternatief geboden. Goede communicatie omtrent aanbieding van het alternatief en de bezorging van de bestelde producten. Quick na jaren weer herontdekt

Mooie schoenen voor een scherpe prijs

Goede service bij een mooi product, ga er hopelijk lang van genieten.

Snelle levering en goed product

Er wordt snel geleverd. De producten zijn volgens verwachting. Ook bij retourneren geen problemen ondervonden.

De polo's zijn top

De 3 polo's die ik jongstlede heb gekocht zijn super.

Gaaf

Ik draag alleen Shirtsen jassen van Quick en loop ook alleen op schoenen van Quick. Ik krijg altijd complimenten dat ik er super casual uit zie, en wat een heerlijk draag comfort en super goede kwaliteit, zelf ben ik van de subtiele applicaties dus de grote merk aanduidingen laat ik me vaak aan mij voorbij gaan. Maar ik vindt het leuk dat de Nederlandse 3 kleur vaak erin terug komt.

de maat viel te klein uit

De maat van het ondergoed was te klein en zat super strak !! er stond ook geen Q 1905 op , wat op de andere broeken wel staat.

Prima schoenen

Goede pasvorm, goede grip op zowel kunstgras als grasveld, degelijke kwaliteit.

nette en correcte service

Ik had schoenen waarvan de zool losliet. kan gebeuren. Er werd netjes een nieuw paar opgestuurd

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

Normaal altijd goed maar deze keer minder

Als je 3 poloshirt besteld in de maat XXXL en er worden er 2 geleverd in XXXL en de 3e is een S ja dan valt het deze keer tegen. Maar als het goed is wordt het opgelost. Dus deze keer minder de volgende bestelling zal wel weer top zijn.

Alles snel en goed verlopen

Prima product prima levering

Nijverheidstraat 11