Goed product en alles snel afgehandeld

Zie hiervoor

Zoals gebruikelijk: TOP

Is 's avonds besteld en de volgende dag al binnen!

4xl top maat joange

Zit lekker aparte kleuren keus misschien ook de sportschoenen proberen. Hoop dat ze breed vallen

prima afhandeling order.

makkelijk bestellen. Snelle levering. Redelijke prijs.

Snel geleverd en redelijk geprijsd.

Mooie kleur en goede pasvorm

Mijn gewenste kleur poloshirt was uitverkocht, bestelling vervolgens dag te laat. Maar prima product en vriendelijke medewerksters

Super tevreden, snelle levering en mooie spullen

Super tevreden

Mooie schoen

Goede pasvorm en lopen prima

Erg behulpzaam

Goed is goed

Nix aan toe te voegen binnen 24 thuis

Zie kopregel top

Snel geleverd, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd echt snel geleverd. De polo's zitten lekker.

Geen goede informatie op de website

Ik had een paar reisbergen schoenen besteld en moest volgens de site 1 maat groter bestellen omdat ze groot vielen. Toen ik ze paste waren ze meer dan een maat te groot in plaats van kleiner. Nu komt het er op neer dat ik ze terug stuur om ze om te ruilen dat ik €20 extra moet betalen. De verzendkosten, de 10% korting die ik extra kreeg omdat ik mij aanmelde voor nieuwsbrief krijg ik dan nu ook niet meer en ook nog de verzendkosten voor het nieuwe paar. Dit allemaal omdat ik het advies van de site volgde. Als ik gewoon mijn maat had besteld was er niks aan de hand geweest. Eigenlijk kort gezegd, gewoon waardeloos.

Een weinig klantvriendelijke benadering

Ik had schoenen besteld die kleiner. Krapper uitvielen. Het is een zeer omslachtige wijze om te retourneren

Hartstikke goed!

Mooie aanbiedingen en snel en goed geleverd. En natuurlijk top producten.

Geheel volgens verwachting!

Als oud vertegenwoordiger van het merk Quick (1989/1991) altijd al sympathie gehad voor het merk. Jullie site is overzichtelijk en dat wat aangeboden wordt vind ik snel geleverd en van kwaliteit wat je van een oud Hollands merk mag verwachten.

Snelle goede service

Altijd de goede mooie producten met een snelle service in huis.

Na een keer dragen al een gaatje in m’n t-shirt.

Beetje teleurstellend.

Verrassend mooi en prima pasvorm.

De kop spreekt voor zich zelf.

Super traningsbroekjes topkwaliteit.

Deze zondags besteld en maandag werden ze al bezorgd. Echt Top

Snelle levering van mooie producten. Alleen de opmerking dat de schoenen klein vallen en aanbevolen wordt een maat groter te bestellen gaat bij model Rijsbergen m.i. niet op.

Geweldige vesten

Twee vesten besteld die snel geleverd werden. Ze zitten super en de kwaliteit is top.

goed Q schoenen zijn heerlijke schoenen zeker voor in de zomer

top

Prima ervaring met bestellen (simpel proces) en snelle levering.

Super schoenen, lopen heerlijk

Zie boven :)

prima schoenen voor een prima prijs.

Fijne, snelle levering, heel goede service bij dingen die minder goed gingen.

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen