prima schoenen voor een prima prijs.

Fijne, snelle levering, heel goede service bij dingen die minder goed gingen.

2/3 shirts oke

1 polo shirt heeft een losse naad Reeds hier actie op ondernomen

Feilloze service!

Snelle en accurate afhandeling van bestelling. Producten voldoen aan beschrijving.

Dik tevreden. Snelle levering, en de spullen zijn precies zoals beschreven. Al verschillende keren wat besteld. En als je spullen retour stuurt. Staat het bedrag van de aankoop binnen een paar dagen weer op de rekening.

In de aanbieding 3 polo’s voor een mooie prijs

Kwaliteit van de polo’s is er goed

Heerlijke shirts, mooi en niet duur

Simpel bestellen, mooie aanbieding, snel geleverd!

Hele hippe en goedzittende schoenen.

De schoenen zien er erg mooi uit en zitten heerlijk. Er wordt een extra pasr veters bij grleverd en ook extra inlegzooltjes zodat je zelf evt de pasvorm kunt verbeteren. Prima service!

Tevreden met een maar.

Tevreden met aanleveren van goederen, keuze op de site en het assortiment maar kwaliteit moet beter. Polo’s vervagen snel van kleur en dat is jammer want het product qua vormgeving en maatvoering is prima

Goed en volgens afspraak

prima kwaliteit

ik had gevraagd om de levering in de eerste week van september te laten plaats vinden vanwege afwezigheid, blijkbaar word hier niks mee gedaan, ik vraag me nu ook af, of dit ook gelezen word. mvg jaco

Prima schoenen, zitten als gegoten

Geweldige producten

Zoals uit eerdere ervaringen snelle leveringen met mooie geweldige producten

Alles klopt. Bravo

Na bestelling een snelle levering. Helemaal tevreden.

Super goed

Goede schoenen voor een scherpe prijs

Schoenen zitten perfect

Zoals gewoonlijk zitten Quick schoenen als gegoten. Vanaf mijn jeugd al op Quick

Prima kwaliteit en goede service

Deel van de bestelling (schoenen) waren net niet de juiste maat. Kon ze omruilen voor de juiste maat en aanbieding bleef gewoon gelden.

Geweldige gevoel aan mijn voeten

De schoenen zijn soepel en zitten heerlijk aan mijn voeten.

Niet wat er van verwacht had en 2 paar schonen retour gestuurd

van 1 stel maat te klein - ander stel zool en kleur toch tegenvallend

Tevreden

Prijskwaliteit en draagcomfort is erg goed.

De bestelling is eenvoudig. De levertijd is snel en correct. De kwaliteit is prima tegen een aantrekkelijke prijs.

Helaas niet gelukt

De maat van polo's was te klein, deze teruggestuurd en een grotere maat helaas niet beschikbaar.

Fantastische mooie en goed zittende kleding!

3 polo’s gekocht voor een te gekke prijs. Erg blij mee! P.S. mijn schoenmaat: 43 (-:

Kwaliteit voor betaalbare prijs

Nijverheidstraat 11