Ben er blij mee. Vroeger heb ik ook met voetbalschoenen van Quick gespeeld.

Ben er blij mee. Vroeger heb ik ook met voetbalschoenen van Quick gespeeld.

Topkwaliteit!!!

Snelle levering, prettige pasvorm. Blijft een schitterend merk. Mijn vader voetbalde altijd op Quicks vandaar dat ik effe een voorkeur voor heb.

Mooi spul

Goede maat en pasvorm, weer ff wat anders!!

Geweldige aankoop!

Klassieke gympen, ruime keuze uit verschillende kleuren. Extra paar veters in de kleur van de schoenen en ook een extra paar inlegzooltjes, waarmee je ze perfect passend kuntmaken! Bovendien zitten ze uitstekend en is de kwaliteit top! Aanrader!

Top kleding en schoenen

Al jaren bestel ik kleding en schoenen bij q1950 en altijd super en perfecte levering.

Quick beter kan niet

Zeer prettig , alles keurig verpakt en op tijd binnen

Geweldige schoenen

Zitten net pantoffels.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Nog steeds tevreden

mooi man!

Opnieuw een aankoop gedaan, eerst sneakers, nu een prachtig groen sportjack. Past perfect, degelijke en soepele stof, perfecte ritsen en een toffe kleur. Quick doet wat het beloofd. O ja, fair price. Niet onbelangrijk.

Snelle levering. Ook gemakkelijk te retourneren

Snelle levering. Ook gemakkelijk te retourneren

Mooie kwaliteit, goed zittend

Af en toe lastig om van een bepaald kledingstuk de juiste maat te kiezen. Ik zit tussen L en XL in. Nu zwemshort en 2 x polo gekocht. Short XL was te ruim, dus omgeruild voor L. Polo's in XL wel prima.

Uitstekende kwaliteit en keuze

Was op zoek naar poloshirts authentiek en van een goede kwaliteit.De juiste keuze gemaakt en uitermate tevreden!

Mooie shirts.

Fijne ervaring… mooie shirts ontvangen en zeker ga ik nog iets moois bij Q 1905 bestellen.

Niet compleet

Bij het ene paar waren extra veters en zooltjes in de andere doos alleen schoenen

Je krijgt wat je verwacht.

Leuk merk, gevarieerde dingen. Het maakt me een beetje hebberig, zo leuk.

Hele goede ervaring

Prima ervaring. Snelle levering en de gekochte spullen hebben een prima kwaliteit. Ik kom vaker bij jullie shoppen!

Uitstekend product

Snelle en vlotte levering van een goed product

Perfecte pasvorm en fijn materiaal

Snelle levering, fijn materiaal en hij zit uitstekend

makkelijk besteld en snel geleverd

De beschrijvingen en de kwaliteit van de artikelen zijn boven verwachtingen en too

Hollandsche kwaliteit

Mooie en degelijke kwaliteit.

Top en Quick!!!

Mooie polo's van een (voor mij) oud merk. Wat mij betreft zeker een concurrent van alle gerenommeerde internationale merken! Prima kwaliteit en zeer snel geleverd.

Goede kwaliteit!

Snelle levering. Één paar werd niet in de bestelde maat geleverd. Maat 44 in een doos met maat 45. Jammer dat dit niet nagekeken wordt. Bij het terugsturen van één paar wordt er geen korting berekend. Daarom beide teruggestuurd. Jammer!

Precies wat ik wou.

Keurig geleverd. Goede pasvorm.

Superrr

Goede service. Snel en goede kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd

Nijverheidstraat 11