Superrr

Goede service. Snel en goede kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd

Pakket niet ontvangen

Het DHL afhaalpunt had al de pakketjes op 20/7 terug gestuurd omdat ze met vakantie gingen. Sindsdien niets meer vernomen van DHL waar mijn pakketje is ( via track en trace). Kleding speciaal besteld voor mijn vakantie. Ik ben zwaar teleurgesteld.

Goed geregeld

Leuke aanbieding en snel geleverd

Superschoen

Gemakkelijk bestellen Snelle levering Mijn oude zijn nu 3 jaar oud maar nog steeds een goede schoen wel wat gebruikerssporen maar dat mag ook

Mooie kleding van een goeie kwaliteit.

Mijn ervaring met quick zijn goed , ik heb niet meegemaakt dat mijn bestelling niet klopte. De prijs kwaliteit verhouding vind ik ook goed shirt's zitten perfect. Met vriendelijke groet appie sessink

Lekkere soepele schoen

Pas perfect

Goed, beter, best

Alle drie van toepassing!

Topkwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima zoals altijd

Draag alleen maar quick vanaf het begin. Mijn merk geworden.

‘S avonds besteld en de volgende dag keurig geleverd.

Voetbalschoenen van Quick zijn uitstekend.

Mijn eerste voetbalschoenen in 1965 waren Quick en nu met walking football eindig ik ook weer met Quick. Is uitstekende voetbalschoen.

Hele mooie, fijne schoenen.

Ben zeer tevreden over deze witte Quicks. Heb wel een maat groter gekocht en dat was een goede keuze. Fijne, comfortabele schoen.

Mooie Polo's

Het zijn echt mooie polo's. Wel jammer dat 2 verschillende polo's (Stroke en Zierikzee) zo afwijkend in maat zijn. Zierikzee valt echt veel kleiner als Stroke. Gevolg is retourneren met extra kosten

Uitstekend en prima service

heerlijke schoenen, goede service en snelle levering. Alles zoals beloofd!!!

Alleen de maten verschillen met polo's 1 valt goed de ander is strakker

super

snelle levering, mooie kwaliteit.

Gewoon weer goed!

Mijn ervaring met Quick is al jaren ontzettend goed. Mooie en gebruiksvriendelijke site. En ik heb inmiddels al 5 paar schoenen aangeschaft. Product is goed, loop er graag op en zijn van zeer goede kwaliteit. Zoals ook dit keer weer goed, snelle levering en mooie aanbiedingen.

hele goede service !

Na een klacht te hebben ingediend , werd er direct een vervangend paar schoenen gestuurd; prima service !

Top en snel, wat wil je nog meer!

Fijne schoenen, goede prijs

Zie boven

Fijne casual kleding

Quick levert fijne en comfortabele zittende kleding. In actuele, maar ook tijdloze kleuren. De beide strepen op de schoenen zijn voor mij iconisch, omdat ze herinneren aan mijn eerste voetbalwedstrijdjes. Let wel op bij de T-shirts, die zijn nogal van verschillende kwaliteit. Van degelijke makelij tot nogal summiere kwaliteit.

Mooi product en duidelijk vermeld dat de schoen klein uitvalt en je beter een maat groter kunt bestellen Snelle levering Ala met al ben ik zeer tevreden Gr Hennie

Mijn 15e paar, fantastische schoen!

Het is mij 15e paar, is altijd mijn favoriet geweest deze casual sportieve schoen, qua design en kleuren combinaties passen ze bij elke outfit. Zitten en lopen perfect, ik bestel ze altijd een maat groter. Daarnaast ben ik fan van dit Nederlandse merk.

het ging allemaal keurig netjes, ondanks dat ik het zelf niet vaak doe!!

makkelijk en snel. Ga zo door!!!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen