Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen tonen de reviews een positieve ervaring. Klanten waarderen vooral snelle levering, goede kwaliteit en redelijke prijzen. Enkele meldingen gaan over trage afhandeling of een fout geleverd artikel, maar de problemen worden over het algemeen snel opgelost. Al met al is de ervaring positief en bevelen velen de winkel aan.
Had een vraag over het product (wieldop). Kreeg direct antwoord via de mail. Ik kom daardoor snel bestellen en de wieldop werd de volgende dag geleverd!
22 June 2026
Patrick
Delft
Vooraf aankoop goed geadviseerd en uiteindelijk besteld. Toen recent bleek dat de binnenring (zwakke verbinding) was gebroken werd zonder gedoe een nieuwe wieldop geleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
1 June 2026
Mirjam
Santpoort-noord
Wieldoppen waren snel bezorgd.
19 May 2026
Myriam
Weert
Wieldoppen zien er mooi en degelijk uit. Het pakket is snel geleverd Makkelijk te monteren
7 May 2026
Willem
Almere
Op woensdag voor 15:00 besteld en op maandag nog niks in huis! Komen ook niet met passende oplossing En zijn zeer slecht bereikbaar Doen NIET wat ze beloven!
4 May 2026
Bertus
Zaamslag
Beste Bertus,
Spijtig dat het op deze manier gelopen is. Er zat inderdaad wat vertraging op deze levering helaas, waarvoor onze excuses.
We hebben u de mogelijkheid gegeven om de order te annuleren/retourneren en het geld weer terug op uw rekening te storten. Volgens mij een prima oplossing.
De slechte bereikbaarheid begrijpen we ook niet zo goed, aangezien we veelvuldig mailcontact hebben gehad, waarbij er iedere keer snel gereageerd werd op elkaar.
Nogmaals onze excuses dat het zo gelopen is!
Team van KentekenplaatOnline.nl/WieldopOnline.nl
Mooie wieldoppen, goede kwaliteit en snel in huis. De prijs is ook redelijk.
18 April 2026
Wendy
Maassluis
Mooie kentekenplaat ontvangen. Prijs was ook goed in verhouding en de levering was snel (de volgende dag al). Top!
2 March 2026
Anne
Soest
Bij aankomst van mijn wieldoppen waren er 2 beschadigd. Mailtje gestuurd. De volgende dag al antwoord en de dag er na had ik 2 nieuwe wieldoppen in huis!! Zeer tevreden.
28 January 2026
Anja
Axel
Zeer eenvoudig te bestellen, snel in huis voor een mooie prijs. Uit het boekje zou ik zeggen!
24 January 2026
Ridderkerk
Wil jullie bedanken voor mooie service ik had 1 wieldop die gesneuveld was ik stuur jullie mail kon ruilen voor anderen jullie zeggen Geen probleem sturen nieuwe en ik ik. Oude terug sturen en mooi op gepakt
11 January 2026
Mila
Rotterdam
Blij dat het pakket nog mooi voor Kerstmis binnen is gekomen. Dank!
24 December 2025
Marjolijn
Alphen a/d Rijn
Verkeerde artikel ontvangen en mails werden niet beantwoord. Pakket op eigen kosten geretourneerd. Pas na 3e mail een reactie. Toen gelukkig wel alle kosten vergoed.
6 November 2025
Raamsdonkveer
Niks op aan te merken. Product van zeer goede kwaliteit, snel in huis en vooraf goed geholpen met uitleg over bevestiging van het product.
15 October 2025
Laurens
Zwolle
Een goed service en snel reactie
1 October 2025
M
VLAARDINGEN
Ik had per ongeluk een verkeerde naam getypt voor mijn kentekenplaat. Vervolgens kreeg ik gratis een nieuwe kentekenplaat met de juiste naam erop.
10 September 2025
Emilie
Druten
Eenvoudig te bestellen en vlotte aflevering
11 August 2025
Marijn
Oost-Souburg
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop! De wieldoppen zien er prachtig uit. Ook de klantenservice was top: snel, vriendelijk en behulpzaam. Mijn bestelling werd vlot opgestuurd en goed verpakt geleverd. Ik koop hier zeker opnieuw! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
7 August 2025
Ilyas Najar
Aalter
Mooie wieldoppen besteld en gekregen. Snel in huis. Goede kwaliteit.
10 July 2025
Carla
Tilburg
Mooi product, op tijd geleverd.
9 June 2025
Simon
Zwolle
Wij hadden de verkeerde wieldoppen besteld maar retourneren was geen probleem en de goede maat werd dezelfde dag verzonden. Wij zijn heel tevreden.
28 May 2025
Martijn
Lunteren
Altijd goede ervaringen met deze webshop. Breed scala aan producten en betrouwbaar qua levering.
9 May 2025
Pascal
Leerdam
Razendsnel antwoord op mijn vraag. Product van zeer hoogwaardige kwaliteit. Stevig verpakt en snel geleverd! Ga zo door!!!
6 May 2025
Andries van de Ven
Roosendaal
Alles snel geleverd. Zeer mooi product.
9 April 2025
Woerden
Zaterdag vertrokken naar Frankrijk, maar helaas geen witte kentekenplaat op de fietsendrager :( KentekenplaatOnline.nl heeft ons uitstekend geholpen waardoor we toch nog op tijd konden vertrekken. We konden de kentekenplaat ophalen in Gemert. Nogmaals onze hartelijke dank!
9 March 2025
Hanneke
Tiel
3 nuance de couleur sur 4 enjoliveurs. Le cerclage casse comme du verre. C'est de la merde.
28 February 2025
Ibrahim Onay