Pluspunten
Service is heel goed, ik had gebeld want het lukte niet om het valalarm in te stellen.... het zou toch makkelijk moeten gaan.... paar min later belde de desbetreffende man terug met het advies om nog een nieuwe simkaart te proberen. En dat bleek dus het probleem.... super fijn dat er zo word meegedacht!
Niet alleen de oplaadkabel maar ook de oplader zelf bij de bestelling leveren
Pluspunten
Pluspunten
Alles werkt, niets te klagen
Pluspunten
Héél vriendelijke persoon ,helpt je altijd uit de nood zo een service heb ik zelden meegemaakt !!! ( zal hem maandag nog eens op bellen met de vraag hoe test ik het valalarm ) Nu zijn wij geruster met ons moeder.
Pluspunten
Heel behulpzaam voor zowel uitleg voor de aankoop en als hulpvoor de activering
Pluspunten
Men heeft er alles aan gedaan om mij snel en naar tevredenheid te helpen toen ik tegen installatie probleempjes aanliep.
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide website met voldoende informatie om een goede beslissing te nemen.
Pluspunten
Pluspunten
Door het niet afleveren van het pakket van een medewerker van het postbedrijf in Nederland is het pakket weer retour gezonden.We zijn door de eigenaar van het bedrijf geweldig geholpen geworden Chapeau.
Positif
Réactivité Produit fonctionnant très bien
Suggestionsle cable usb était défectueux … j'ai mis un certain temps pour comprendre pourquoi ça ne chargeait pas.
Pluspunten
Vlotte vriendelijke ondersteuning
Verbeterpuntenafsluitklepje batterij kan niet volledig dicht , misschien behuizing iets ruimer maken bij de volgende productie.
Pluspunten
Prima duidelijke aankoop, levering en gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing staat al op de aankoopwebsite
VerbeterpuntenCreeer de mogelijkheid om in te bellen bij eurocross alarmcentrale.
Pluspunten
Topservice! Had het toestel met SOS knop besteld voor mijn grootmoeder en dit werkt prima. Op dag 3 had mijn grootmoeder de knop mee in de wasmachine bij de kookwas gestoken en was deze dus uiteraard defect. Na contact met Mr. Nolet (denk de zaak voerder zelf) heeft deze me KOSTENLOOS een nieuwe knop bezorgd. TOPSERVICE!!!!!
Beste, beetje vreemde review. Indien je bepaalde vragen had kon je ons steeds contacteren via de chatbox op de website, via de mail of telefonisch, we hadden jou dan graag verder geholpen. Dit is schijnbaar niet gebeurd, jammer. Wat betreft de batterij en het programmeren, zoals op de site aangegeven mocht je bij de bestelling de 3 nummers opgeven en dan zouden wij het toestel met plezier voor de verzending geprogrammeerd hebben en ook de batterij in het toestel geplaatst hebben. Dit had bij jou schijnbaar een hoop frustratie kunnen voorkomen. Jammer genoeg heb je hier niet voor gekozen. Het SeniorenAlarmen-team
Pluspunten
levering positief verlopen.
Verbeterpuntenverbetering van de instructies, bvb het heropladen van het toestel. Wanneer, hoe kan ik zien hoeveel capaciteit het toestel nog heeft.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ding besteld en was snel binnen
52 Esdoornstraat
Knokke-heist 8300