Pluspunten
Bij een telefonische vraag voor bijkomende informatie bij installatie werd onmiddellijk gereageerd, en zelfs later teruggebeld om na te vragen of alles naar wens was. Dat is klantvriendelijkheid, proficiat !
geen
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering, en een uitstekende klantenservice die steeds bereikbaar en hulpvaardig is.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering. Heb gebeld voor info; snel opgenomen en correct antwoord. Diezelfde dag werd nog nagebeld om te vragen of alles gelukt was. Mooie service.
VerbeterpuntenHet aanmelden van een afstandsbedieningsknop staat erg summier beschreven. Je hebt hier extra info voor nodig om dit voor elkaar te krijgen
Beste Dick, bedankt voor jou positieve reactie. Wat betreft de knop, dit was uitzonderlijk. Schijnbaar was er één knop uit jouw pakket niet correct gekoppeld met de hoofdunit. Normaal is dit bij dit alarm steeds het geval. Gelukkig hebben we dit snel kunnen regelen en dit is ook de reden dat we jou even gebeld hebben om te vragen of alles gelukt was. Het seniorenalarmen.be team
Pluspunten
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Ga zo door.
Pluspunten
Correcte nalevering betreffende ontbrekend onderdeel. accurate dienstverlening zelfs antwoord op vraag in de avonduren.
Pluspunten
Vriendelijke en snelle customer services. Kundig en zeer bereidwillig bij vragen en problemen.
VerbeterpuntenFeedback/ vragen van klanten updaten in handleiding op het web
Pluspunten
Hele goede en adequate service bij problemen
Pluspunten
altijd bereikbaar en welwillend in het beantwoorden van de vragen
Pluspunten
Goede, duidelijke uitleg via chat voor aankoop
Pluspunten
Ik heb het seniorenalarm voor mijn ouders besteld gelukkig hebben ze er nog geen gebruik van moeten maken. Het apparaatje was supersnel geleverd.Het is handig in gebruik
VerbeterpuntenHet is wel even zoeken om het in te stellen kan iets eenvoudiger.
Pluspunten
Wij hadden enige problemen bij de ingebruikstelling maar wij zijn perfect en heel snel geholpen aan de telefoon. Bedankt.
Pluspunten
- snelle en correcte levering - Bereikbaar voor hulp tijdens installatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en aangenaam verrast over het product !!
VerbeterpuntenAlarmknop "lijkt" gevoelig om per ongeluk te bedienen. Misschien kan deze alarmknop ook voorzien worden van een clips om te dragen?
Pluspunten
hele vriendelijke medewerkers die je helpen als je problemen ondervindt en je helpen om je spullen te traceren (bij de post)zodat alles z.s.m werkt.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Snelle service en je krijgt ook snel antwoord op je bericht/mail.
Verbeterpuntenbetaling van het product bij levering en niet enkel bij het afsluiten van de bestelling, kan misschien een optie worden. Zo ben je er zekerder van dat je het product ook echt krijgt en kan je het oplichters moeilijker maken om via jouw bedrijf mensen/klanten op te lichten.
Pluspunten
vlugge en verzorgde verzending
Verbeterpuntenzending kunnen volgen via track & trace
Pluspunten
ZEER VLUGGE OPVOLGING EN VERZENDING EN PERFECTE DIENST NA VERKOOP
VerbeterpuntenGEEN
52 Esdoornstraat