Pluspunten
uitstekende service na verkoop
Pluspunten
Super telefonische assistentie gekregen
Pluspunten
Na
VerbeterpuntenDe produkten die jullie verkopen misschien eerst zelf eens checken ?
Pluspunten
Snelle levering, goede gebruiksaanwijzing, gemakkelijke bediening tegen een goede prijs.
online handleiding beter dan de meegeleverde
Pluspunten
alles perfect, zeer behulpzaam
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle reactie op mail en telefoon
Verbeterpuntenhet in een winkel kunnen bekijken van het product ( in de omgeving)
Pluspunten
Zeer hulpvaardige mensen achter dit bedrijf. De website is duidelijk en mooi. Na telefonisch contact met dit bedrijf word je onmiddellijk verder geholpen en sta je niet voor verrassingen.
VerbeterpuntenWeinig verbeterpunten aan te brengen..
Pluspunten
Mijn moeder wou niets weten van een seniorenalarm. Tot op een dag dat ze gevallen was en meer dan 36 uren op de grond is blijven liggen. Toen ze ontslagen werd uit het ziekenhuis dacht ik wat een geluk dat ik Tony ken. Ik belde hem en nog geen 24 uren later kwam hij het personenalarm installeren. Het is een grote geruststelling te weten dat mijn moeder mij nu dag en nacht kan bereiken als er iets mis zou zijn met haar. En ze heeft het al kunnen gebruiken. Ze was weer gevallen en nog geen 15 minuten later stond ik bij haar. Ze glimlachte en zei : "het werkt" .... Daarom van harte dank voor de goede zorgen.
Verbeterpuntennvt
Dank je voor deze waardevolle beoordeling Rita. Uiteraard kunnen we niet overal ter plaatse gaan om het alarm te programmeren. Voor de meeste mensen lukt het hen zelf en anders helpen we we hen graag verder via telefonisch contact. Seniorenalarmen.be Team
Pluspunten
Zeer goede telefonische assistentie ontvangen bij de programmatie!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Slechts 10 punten kunnen ingevuld worden voor een adres, dat zouden er meer moeten zijn.
Beste, bij het toestel dat u aankocht, de "paniekknop via GSM modem" staat uitdrukkelijk vermeld dat deze naar 1 nummer uit belt en naar 5 nummers een SMS stuurt in geval van alarm. We zijn wel tevreden te horen dat u erg blij bent met het gekochte systeem! Senioren alarmen.be team
Pluspunten
Snelle service en goede opvolging
Pluspunten
Alles super vlot en correct verlopen . Produkt werkt super !
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Na een hele lange levertijd, hebben we na contact keurig een ander gekregen. Toen kregen we er in 1 keer twee. 1 weer tetuggestuurd maar prettig contact gehad en fijne afhandeling. Alarm werkt goed.
Beste, bedankt voor uw review. Het is inderdaad zo dat in jouw geval de levering niet zo goed verlopen is. Wij hadden de goederen nochtans onmiddellijk na de betaling verstuurd. Op onze postmanager zagen we echter dat de levering door PostNL zeer lang uitbleef. Na contact hebben we dan ook besloten om een 2e alarm te versturen in de hoop dat dit binnen de normale termijn zou geleverd worden. Zoals je zelf zei is dit ook gebeurd en het je diezelfde dag ook het alarm dat al lang onderweg was ontvangen. Hartelijk dank om dit terug te sturen zoals we afgesproken hadden. Eind goed al goed, en blij te horen dat het alarm naar behoren werkt! Seniorenalarmen.be team
Pluspunten
Perfecte uitleg en levering,je kan altijd bellen als je een vraag hebt.Vriendelijk en klantgericht een goed bedrijf
Pluspunten
Zeer vlotte en fijne samenwerking
52 Esdoornstraat
Knokke-heist 8300