Goede prijs en snellere levering dan verwacht

Zeer fijne stoelen

Goede service, nemen de tijd voor je, vriendelijk

Een bureaustoel gekocht bij hen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en zoeken net zo lang tot je de goede stoel gevonden hebt. Zijn er ook niet op uit om je 'het duurste of het beste' te verkopen maar dat wat bij jou past. Kortom, zeer tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb online een bestelling gedaan, maar helaas bleek de stoel niet aan mijn verwachtingen te voldoen. Uiteindelijk ben ik terug gegaan naar de winkel in Leerdam en ben super geholpen door Dennis. Hij is vriendelijk, vakkundig en servicegericht. We zijn samen tot een oplossing gekomen en ik heb nu een stoel die super zit! Tip voor iedereen: Neem toch de moeite om langs te gaan, i.p.v. online te bestellen.

Openingstijden op zaterdag zou het bedrijf toegankelijker maken voor consumenten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

tussentijds via de mail goed geïnformeerd over stand van zaken bestelling. Aangegeven levertijd is nagekomen. Vriendelijke bezorgers

• Afspraken nakomen

Pluspunten

na bestelling werd ik gebeld of ik inderdaad de stoel had besteld en deze serieus wilde afnemen

Ga zo door.....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Denken mee Vinden het leuk om toch een beetje extra dan standaard te leveren In overleg is er veel mogelijk, heb een ruime week mogen "proefzitten", men wil graag de juiste stoel afleveren, niet "een stoel"

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Als startend ondernemers hadden wij een spoedbestelling. Frits heeft ons keurig te woord gestaan, de bestelling geregeld en al zijn afspraken nagekomen. Heel fijn!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelheid van een afspraak maken en ook de levering. Kennis en heel fijn dat wij langs konden komen om alle burostoelen te proberen. Er werd zelfs aangeboden om een burostoel thuis/kantoor uit te proberen. Wij hebben de stoelen inmiddels ontvangen en ingesteld (hele makkelijke beschrijving). Ze zitten uitstekend. Hadden we al jaren geleden moeten kopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Proces verloopt goed. Vlotte afhandeling, tussentijdse informatie, product voldoet op zich.

Versie met armleuningen besteld. Deze worden los bijgeleverd. Schroeven ontbreken. Dat is uiteraard hoogst irritant.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

In de week dat de levering was toegezegd werd er geleverd. De stoel was prima beschermend verpakt. Er zit een goede handleiding bij.

In de week van de levering hoorde ik niets en heb ik op woensdag gevraagd of er iets bekend was over de levering. Op donderdag kreeg ik te horen dat op vrijdag de stoel geleverd zou worden. Hoe laat? Gevraagd of ik van te voren gebeld kon worden zodat ik aanwezig ben om de stoel in ontvangst te nemen. Dit is uitstekend gebeurd. Mijn tip is dat jullie hierin meer de regie zouden kunnen nemen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Na een eerdere bestelling onlangs nogmaals bureaustoelen besteld via bureaustoelenkopen.nl , tegen een prima prijs. Bij de eerste bestelling 50% vooraf betaald en 50% na levering. Bij de tweede bestelling na levering op rekening. De communicatie verloopt goed en vriendelijk. De opgegeven levertijd is beide keren goed aangehouden. Heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat ik voor de prijsofferte en bestelling wel de correcte informatie gekregen heb en dit telkens vrij snel.

De opvolging van hun bestellingen bij derden. De communicatie naar de klant over status van bestelling. Niet wachten tot klant zelf moet vragen, als vooropgestelde leveringstermijn reeds geruime tijd verlopen is, wanneer bestelling geleverd zal worden. Dat je volledig bedrag van besteld product op voorhand moet betalen. Waar is het vertrouwen naar de klant toe? Klant moet bedrijf wel vertrouwen blijkbaar. Lange levertermijn voor product dat wij besteld hadden + dan nog extra over tijd gegaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede communicatie via mail.

Ruime tijd op voorhand betaling moeten doen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede commucatie en snelle reactie per mail

Vooruitbetalen is prima, maar zorg dan ook dat de bestelling daarna direct geleverd wordt. Wij moeten ruim 4 weken wachten op de levering! Dat is geen service.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende service en advies. We raden Bureaustoelenkopen.nl aan bij iedereen.

Techniekweg 12

4143 HV Leerdam