Schneller transparenter Versand

Bin begeistert, immer informiert über den Status der Sendung. Ware in sehr gutem Zustand, wie in der Beschreibung angegeben. Top

Pontos

Gyorsan megkaptam,és a képeknek megfelelő állapotban. A csomagolás is rendben volt,nem hiányzott,és sérült semmi sem.

• Ajánlnál minket? Yes

Facil de usar buen stock.

Pagina muy clara y facil de usar. Tuve un problema con la pieza y el servicio de atencion al cliente ha sido muy rapido y eficiente en solucionar. El trasporte un poco caro lo unico

Good service

Quality goods and very fast delivery. Good service

Réactif et respect des délais.

Commande passée rapidement, description du produit claire et précise. Facilité de recherche. Première fois pour moi et certainement pas la dernière.

Am primit foarte repede părțile comandate.

Totul ambalat cu atentie . Piesele corespund cu descrierea Foarte mulțumit

• Ne-ai recomanda? Yes

Product omschreven zoals het is en supersnelle levering .

Ersatzteil schnell gefunden und geliefert bekommen.Eingebaut und passt

Ersatzteil schnell gefunden und geliefert bekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Triumph tiger front forks gards

Superb very pleased. In great condition and fast tracked delivery. Thanks again

Product zoals beschreven

Mijn product kwam aan in een versterkte doos met in de binnenkant bubbel plastic om het product te beschermen, ook een vlotte levering.

Excellent

Je recommande fortement. Très professionnel et rapide. Bonne qualité des pièces d’occasion. Merci

Goed en eerlijk geprijst

Heb nu aan aantal kuipdelen voor mijn gsx750f besteld en deze waren in goede staat zoals op se site staat. Site is overzichtelijk en makelijk.

Very easy to dealwith and fast delivery

Very fast service

Korrekt leírások, jó árak, gyors postázás!

Pár alkalommal már rendeltem. Mindig azt kaptam meg, amit a honlapon rendeltem.

• Ajánlnál minket? Yes

Product heel goed verpakt

Ik heb voor het eerst bij dit bedrijf bestellen gedaan wat ik besteld heb ziet er goed uit zou zekker weer wat gaan bestellen als ik nog meer spullen nodig moet hebben bij dit bedrijf

Smooth transaction, fast delivery!

Very satisfied!

Très bien

Parfait

Snel levering, goede producten

Sehr zufrieden.

Schnell und unkompliziert. Lieferung war pünktlich, Teil wie beschrieben. Meine Empfehlung!

Gewoon helemaal top

Bedankt voor de snelle levering en dat de onderdelen als nieuw lijken erg bedankt en zal zeker vaker onderdelen bestellen

ok

ok

• Poleciłbyś nas? Tak

Enorme catalogus met goed werkende website.

Online op zoek naar onderdelen, op Boonstra gestoten. De website is duidelijk en relatief snel. De communicatie is super. Jaren geleden een starter besteld en telefoon gekregen met de vraag of het zou kunnen dat ik misschien een verkeerd model had besteld, wat ook het geval bleek, super klantenservice dus. Bart.

Zadowolomy

To juz kolejne zamowienie i znowu jestem zafowolony.

• Poleciłbyś nas? Tak

uitmuntend

Onderdeel was goed zoals afgebeeld op de site . De service en de verzending zijn top. Zeer tevreden.

Prix,bonne fonctionnalité,rapidité d'expédition

Très facile à trouver les produits à des prix vraiment très attractifs

Mars 24

8448 CP Heerenveen

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.