commande de siege arrière passager
Siège arrière conforme a la description , en super état. Livraison rapide et sans soucis;;
laurent
beziers
Laden reviews...
1,339 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Has a total of 35,968 reviews with an overall score of 9.4
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and careful packaging. Reviews frequently mention accurate descriptions and a wide product range. Most feedback notes good value for money and a smooth shopping experience. A few comments point to shipping costs, but service remains reliable.
laurent
beziers
....de remklauw voor mijn G650gs sertao waarvan gezegd werd dat ie op mijn achterkant paste, had een gat dat groter dan 16 en maar ik denk nèt geen 17mm was, waar mijn as dus net NIET doorheen paste. ...dus boortje 17 aan moeten schaffen van rond de 30 euro, die heeft er iets vanaf geschaafd, en toen paste de klauw wel. Beetje jammer, zou het door mijn as komen? Hij zag er goed uit en gleed overal keurig doorheen. ...of gewoon foutje in de maak van de remklauw gezien de rare maat? Maar verder topp; een beetje tweedehands en een beetje nieuw gekocht bij Baboon, fijn dat dat allebei kan! ...en de heren hebben me zoiezo prettig en informatief te woord gestaan, en: I DID IT!! Volgende keer dus gewoon weer, fijn, dat jullie er zijn, een leuke facebook groep hebben, en ook zelf rijden en tochtjes maken met elkaar. Er is nog zoveel liefde in het veld, lekker hier halen, en niet ver weg bestellen!!
Agnes
Amsterdam
De gereedschapset was zoals in de advertentie beschreven. Het bestelproces was duidelijk en bet artikel werd vlot verzonden.
Wim
Zorgvlied
Ik werd goed en zeer snel geholpen. Helaas was het achterwiel niet recht en heb ik gebeld met Baboon en kreeg ik een retourlabel en kreeg ik ook akkoord om het betaalde bedrag terug te krijgen.
Wim
Silvolde
Toujours tres rapides
Sergio
aspelt
Het door mij bestelde gebruikte artikel arriveerde snel na betaling en verkeerde in mooie staat.
Tony
Hoensbroek
I have been ordering from these guys for four years on and off. Every time I call, I can get Get a person and they are very helpful.. The descriptions on the website are accurate and when part is damaged, they show it and they don’t try to hide it! I am a loyal customer for my old Bmw‘s
Kirk
Trieste (ROIANO)
Ik ben super geholpen met mijn vragevia telefonisch contact. Snelle levering van bestelde onderdelen.
Ron
Purmerend
Fijn bedrijf onderdelen met duidelijke foto's en snel geleverd
Toon
Sint-Oedenrode
Fejlesztendő: Magyarországra csak dhl express küldési opció van, ami majdnem annyiba került, mint a termék maga. Van rizikó a rendelésben, mert műszaki állapotot, kopottság mértékét, funkció hibáltan elvégzését egy képről nem látni, de nekem szerencsém volt, a féknyereg tartó konzolra volt szükségem és az jó állapotban volt. Pozitivum: A kínálat nagyon széles, a drága csomagküldés cserébe nagyon gyors.
Gergely
Budapest
Übersichtliche Abwicklung und schnelle Lieferung. Das gebrauchte ABS-Modul funktioniert einwandfrei. Ich bin sehr zufrieden.
Michael
Kerpen
Groot aanbod, scherp geprijsd en supersnel geleverd
Vince
's‑Hertogenbosch
Well packaged, quick delivery.
Louis
san fernando
Alles gut und Ware gute Qualität
Christian
Niedernhall
Snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding
Wouter
Zandvoort
Makkelijke site om spullen voor een specifieke motor te zoeken. Maak een account aan voeg je motor(en) aan de garage toe. Op die manier hoef je bij een volge3nde zoekopdracht alleen nog maar de juiste motor te selecteren en de rest gaat vanzelf.
Nico
Heerhugowaard
Ik heb nu voor een aantal motoren onderdelen nodig gehad en scoorde er voor 80%
Henk
Pieterzijl
Besteld en volgende dag in huis
Twan
Swolgen
Product zoals omschreven snel verstuurd en goed verpakt
Coert
VEERE
Eric
Amsterdam
Jederzeit wieder Sehr gute Kommunikation Ersatzteil 1A Sehr schneller Versand
Josef
Mettmach
Sehr schnelle Lieferung, alles so wie es beschrieben war. Es freut mich das ihr zum Transport und für die Verpackung gebrauchte Kartons benutzt , gut für die Umwelt.
Sven
Lübeck
snelle levering en goed product
Koert
Emmen