Filtre

Goede onderdelen en goede service

Na ontvangst van originele knipperlichten voor mijn Kawasaki Versys bleken er bij twee de montagenplaatjes te ontbreken. Gemaild en de dag erna zijn ze direct naar mij verzonden. Goede service van Boonstra klantenservice. Ik ben er zeer tevreden over.

Top, schnell gut

Habe eine gebrauchte Sitzbank für eine Honda Forza erworben. Ware wie beschrieben und gut verpackt nach Deutschland. Jederzeit wieder.

Alles absolut bestens...

Alles top, Bestellung, lieferung und sehr schnell abgewickelt,... Bin sehr zufrieden!

Compleet in orde

Goede hulp Snelle hulp. In de ochtend besteld uurtje later gehaald. Goed advies en veel kennis in huis

Parfait, livraison et qualité

Très bien Merci JL 🐼

Prima geholpen

Omdat mij iets niet helemaal duidelijk was heb ik even gebeld. Vriendelijk en afdoende antwoord gekregen op mijn vragen. Snelle levering zonder onaangename verrassingen.

Bestelling vlot verzonden en onderdelen zijn van goede kwaliteit

Envoie ok piece non nettoyer et le descriptif n est pas complet

Contact ok mais j ai commandé un support de plaque avec clignotant mais les clignotant son hs file harnaché sa ma coute plus chère q un neuf et je doit racheter des clignotant

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prompt delivery!! Thank you

Excellent servis and delivery

?

Ik heb deze vragen als een beantwoord.

Efficace et rapide

J'ai été livré en moins d'une semaine, alors qu'on était en plein confinement. Chapeau.

Great products and even better support

Ordered bike parts but arrived with a little broken Area Short notice to boonstra and had replacement part free of charge here within three days. Amazing!

Excellent

Great item, as described and fast shipping, faster than I can get parts in my own country. 48 hours NL to UK.

Goede omschrijving en goede prijs

Altijd netjes geholpen Zelf het verkeerde onderdeel opgezocht snel een retour ticket gekregen en snel het juiste onderdeel binnen gekregen

Een onderdeel besteld en zou 3à4 dagen levertijd zijn. De volgende dag al in huis!

Ben zeer tevreden

Snelle en correcte bestelling . Zeer goed overzicht. Gewoonweg in orde. Bedankt.

snel verstuurd het matriaal was ook in orde

all right

Good communication! Everything went quickly and well.

Gaat goed en snel

Aanbevolen voor motor rijder👌

Toute la démarche d'achat en ligne est parfaite

Les produits correspondent au choix fait par voie d'Internet. L'envoi est rapide et le client est tenu au courant du cheminement des articles. Merci beaucoup.

Excellence

Perferct company. More important trust worthy. And they are fast

Makkelijke site en snel geleverd !

Makkelijke en duidelijke site en onderdeel zoals omschreven

Very good

Good quality with perfect shipping!

Ottima

Velocissimi ottimo prodotto usato come nuovo

• Ci consiglieresti? Si

Prima product voor een prima prijs