Filtre

Efficace, rapide pièces conforme à la présentation

excellent

tot op heden nog geen zending ontvangen

Nog geen paket ontvangen

ALLES PERFEKT... GERNE WIEDER !!

Guter Support... schnelle Abwickelung ... BESTENS ...

Rapide, bien emballé.

Bonne expérience pour la troisième fois

Super schnelle Lieferung 👍👍

Super Shop

tres bien

commentaires illisible pour moi qui ne parle que francais aucune indication sur la livraison pour finr j ai recuperer mon colis a la poste deposer par chronopost !! pas de deuxieme livraison et juste 24 heure de delai pour le recuperer un peu juste

Très réactif

je suis entièrement satisfait du service de Boonstra Motoren B.V un seul Default pour moi : L'emballage très léger par rapport aux risques de casse dans les transports. Mais heureusement rien est cassé. Merci a vous . Jérémy

Schnelle Lieferung , Ware einwandfrei .

Ich war sehr überrascht , als der Paketbote vor der Tür stand . Ich dachte nicht gedacht , daß meine Bestellung so schnell bei mir ist . Auch die Teile sind sehr sauber und in einwandfreiem Zustand . Ich werde Sie weiterempfehlen .

Perfect sparepart

The part purchased was fine and in as expected. A small minus was that the packaging was very damaged, but the contents were intact.

Rapide et efficace

Ne connaissant pas Boonstra Parts j'étais un peu méfiante. Le traitement à été rapide et la pièce est conforme. Je suis satisfaite de votre service

Good pieces, seriuos society, fast shipping.

I'm very happy for all. Thanks

Goede prijs/kwaliteit en service

Ik heb twee voorremklauwen en een achterrem 2dehands gekocht! De onderdelen werden precies geleverd zoals ze op de foto oogden, netjes verpakt, snel geleverd! De remmen zagen er niet alleen op foto goed uit maar ook de cilinders waren netjes en functioneren goed! Ik heb ze nog niet op de motor gemonteerd om werking te controleren maar hier heb ik ook wel vertrouwen in!

OK!!!

Perfect product!!!

Zeer plezierig

Artikel komt perfect overeen met de foto op de website. Snelle levering!

Mijn buddyzit zit wel goed vast maar een vrij grote gleuf aan de achterkant

Zie hierboven

Prima spullen; snel geleverd

Twee schakelaarspanelen besteld voor mijn motor. De volgende dag werden ze bezorgd, keurig verpakt en redelijk schoon. Prima!

Ich bin sehr zufrieden mit Kontakt und Lieferung

Das einzige was nicht so richtig funktioniert hat war die Sendeverfolgung. Die Aktualisierung liegt wahrscheinlich an der Auslandslieferung. Da Paket war da, obwohl nicht angezeigt werden konnte wann es ausgeliefert würde. Aber sonst alles gut. Dank, gern wieder wenn es passt

Snel en naar verwachting

Gemakkelijke selectie van producten die relevant zijn. Verder snelle levering en goed verpakt. Zeer tevreden.

veloci e precisi

ottima

• Ci consiglieresti? Si

Déçu /Teleurgesteld

_Cela fais bientôt 3 semaines que j'attends mon colis. _U hebt 3 weken op mijn pakket gewacht, tot nu toe heb ik nog nooit e-mails ontvangen met deze bestelling

• Nous recommanderiez-vous? Non

Very sooth shipping even out to Japan !

Part is now working without any problem on my motorcycle !

everything was fine

everything was fine

Prima service en levering!

Prettige website met goede foto’s van het gebruikte onderdeel. Daarnaast een doeltreffend bestelproces in combinatie met een snelle betrouwbare levering van een goed verpakt onderdeel. Kortom uitstekend en voor herhaling vatbaar!

24 Mars

Heerenveen 8448 CP