Filtre

Alles OK

Ausführlicher Schriftverkehr Gute Ware Fairer Preis! So soll es sein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Great service

Lots of parts with competitive pricing and fast delivery

Overall satisfied

The firm send my thing I have ordered Very Quick fro one country to another.

Producten waren als omschreven en zijn snel geleverd.

Producten waren als omschreven en zijn snel geleverd.

goed georganiseerd bedrijf, met normale prijzen en snelle service.

Ik kon makkelijk het door mij gezochte product vinden, eerst door telefonisch advies, en daarna zelf via de webwinkel. Alles is goed omschreven en met voldoende foto's om te weten wat je koopt. Het bestelde is prima verpakt en snel en onbeschadigd geleverd.

Betrouwbaar

Snelle en duidelijke service. Bestelde artikel was juist en niet beschadigd. De volgende keer zon weer bestellen.

Perfecte producten en snelle levering.

Producten waren als omschreven en zijn snel geleverd. Alle onderdelen zijn per stuk gelabeld wat er voor zorgt dat je geen foutieve onderdelen binnen krijgt.

Betrouwbaar

Het bestelde onderdeel bleek beschadigd. Boonstra deed niet moeilijk en stuurde onmiddellijk terugstuur label zodat ik pakket zonder kosten direct terug kon sturen. Geld werd op mijn verzoek direct terug gestort. Volgende keer ga ik met een gerust hart naar Boonstra.

Highly satisfactory

Well described and photographed part, decent price delivered quickly. Couldn't want more.

Goede wep winkel

Bestelling Alles naar wens.

Helemaal top! Prima webwinkel

Snel en mooi verpakt afgeleverd, ben zeer tevreden

Gute Ware, schnelle Lieferung, schneller Service

Wäre wie beschrieben und in einem einwandfreiem Zustand. Schnelle Lieferung nach Deutschland. Schnelle Antwort bei fragen. 👍👍👍

correcte afhandeling

de goederen waren zoals verwacht, helaas is de levering met DHL niet soepel (geen afhaalpunt in de buurt)

Really outstanding

Bought sissy bar and order was prossesed and delivered really fast. Will order again if need rises Thank you

Muy buena atención.

El producto cumple perfectamente mi necesidad y el tiempo de respuesta en el envío, excelente. Gracias,

• ¿Nos recomendarías?

Zeer goed, afspraak is afspraak

Mijn BMW 1600Gtl had ik laten vallen, resultaat voet van linker spiegel afgebroken. Heb maar niet via de dealer geprobeerd, je valt achterover van de BMW prijzen. Stom toevallig kom ik op de site van Boonstra en kan een complete spiegel kopen voor slechts 75 euro. Dag erna doos van Boonstra in huis, mooi en goed verpakt in een doos een wat lijkt een nieuwe spiegel. Ik ben zeeeeeeeer tevreden.

Servicio rápido y bueno

Desde que hice la compra, estuve informado del estado del pedido y envío que además recibí en pocos días. El producto se correspondía a lo descrito y como venía en las fotos. Volveré a comprar.

Great service

Easy to navigate around site, part ordered and quickly delivered by DHL. Thank you

Sehr guter Service!

Kaufabwicklung in allen Belangen optimal, danke dafür

Goed service, snelle reactie

Erg hulpzaam, snel reactie op vraag en snelle levering. Ook bereid om retour te nemen als het niet past.

Komen na wat ze beloven

Correcte beschrijving van wat ze verkopen,leveren ook snel

Super Preise. Flotte Lieferung.

Sehr gute Website, Lieferzeiten sind sehr gut. Die Preise sind im Vergleich zum neuteil hervorragend. Jederzeit gerne wieder.

Rapidísimo

Lo pedí un jueves y en menos de una semana lo tenía en casa

Enough

One of the parts as a damage not shown on the pictures and you should find another partner for delivery, DHL is bad, 2 days late and in the end I have to pick my package in a pickup point... because they say nobody home ? Shame on them.

Onderdelen zijn snel geleverd. 1 onderdeel wat niet paste is zonder probleem terug genomen en snel afgehandeld.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP