Filtre

Top Seller!

Alles prima gelaufen! Bin rundum zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rapidez pero envío poco cuidadoso

Llegó pronto el paquete pero muy dañado el packaging. Una pena.

• ¿Nos recomendarías? No

excellent magasin.rien à dire sinon au top

Pièce correspondante à l'attente. Pas de surprise à l'arrivée. Commande traitée rapidement.seul hic livraison par chronopost avec 2 jours de retard. Mais franchement ça valait la peine d'attendre. Je recommande vivement ce marchand

Goed en te vertrouwen bedrijf

Bestelling is snel verzonden en door mij ontvangen. Dag na bestelling in huis. Alleen miste het verzenden van de tracking code in de communicatie tussen de verkoper en de koper.

Goede 2e hands onderdelen tegen schappelijke prijzen

Ik werk graag met gebruikte onderdelen en mijn ervaring met Boonstra is dat ze goede 2e hands onderdelen tegen schappelijke prijzen en lekker vlot leveren.

Very Serious and Kind People

I bought a fuel tank from ITALY. They provided to send me tons of very detailed pictures and ansewered every questions I did. Their customer service is simply the best: fast response, thorough replies and great kindness. I strictly reccomand them for the quality of their stuff and the kindness of theri eployees. They use DHL shipping and they are very very fast: 2 days from France to Italy.

Compassieloze medewerker bij verkoop

Verkopers / boekhouders binnen uw organisatie hebben blijkbaar tegenwoordig geen idee meer hoe je compassie toont aan klanten, laat staan hoe je met ze omgaat. Kosten voor leugens in rekening willen brengen en na het confronteren hiervan weer terugkrabbelen. Met de berger voor de deur die binnen ettelijke minuten de motorfiets afgeleverd heeft en ik zelf nog sprak voor de deur terwijl hij de laatste hulpmiddelen nog aan het opruimen was. Hoe kan Boonstra, zoals geclaimd wordt tijdens het gesprek, drie personeelsleden optrommelen die elk naar eigen zeggen wel een half uur bezig zijn om te achterhalen waar de motorfiets vandaan komt. Wellicht toont het iets van de inefficiëntie binnen uw organisatie aan, waarvan de klant de rekening mag dragen aangezien u uzelf slechts als commerciële dienstverlener ziet, aldus uw medewerker die eveneens stelt niet een filantropisch bedrijf te hebben. Tjonge, je zal zo je klanten aanspreken en bovendien de telefoonverbinding verbreken terwijl je nog een vraag gesteld wordt. Blijkbaar de policy die gehanteerd wordt binnen deze organisatie. Bovendien claimt de medewerker de verantwoordelijkheid (ongevraagd) op zich te nemen. Toch bizar dat hij dan weigert de ontvangst te ondertekenen vanuit de berger. Daarnaast staat de motorfiets buiten, met de sleutels in het contact!!! Klaar om dus mee weg te kunnen rijden. En dat noem je als medewerker dus verantwoordelijkheid nemen??? Over welke verantwoordelijkheid heb je het dan? Je kunt wel raden dat ik dan uiteraard weiger hiervoor een vergoeding te betalen. De motorfiets heeft nog geen 15 minuten daar gestaan. Het is jammer dat je verhaal niet aangehoord wordt of gesteld wordt dat er geen boodschap aan gegeven wordt vanuit Boonstra. Ja, mij is ontschoten door alle commotie Boonstra erover in te lichten. Hiervoor excuses aangeboden die blijkbaar niet gehoord werd. Het is duidelijk in kaart gebracht waar de einddoelen voor Boonstra liggen en wat klanten (of beter gezegd: wandelende portemonnees)

Ik heb meerdere malen onderdelen besteld en het was allemaal keurig en netjes. Tevreden!

heel goed

een heel eerlijk bedrijf

Peça para kawasaki de 1993

Peça chegou antes do previsto em excelentes condicoes

• Would you recommend us? No

Nette snelle levering

Het bestelde aangegeven op foto klopte exact met het geleverde. Tegen een redelijke prijs.

Everything is OK.

Fast delivery and well packaged!

Everything was fine

Everything was fine

Goede service aan een scherpe prijs.

Exelente servicio rápido y seguro

Un verdadero equipo de profesionales y piezas de segunda mano de muy buena calidad y a buen precio. Envío por DHL rápido y seguro.

• ¿Nos recomendarías?

Excellent produit, livraison express

La livraison a été très rapide et par un livreur. Le produit était conforme et en excellent état, comme indiqué sur le site. Service client réactif pour répondre aux questions. Je recommande sans hésiter. Merci.

uitstekend

exelent service

exelent service

suuuuuuuuuuuuuuuuuuupper

heel fijne mensen behulpzaam snel vriendelijk en eerlijk recht door zee zal zeker nog met ze werken alleen niet hun fout dhl zijn dat een bende knoeers

Good price, all worked well

Product was as described, sending and handling worked well

Verpackung unzureichend, Artikel beschädigt

Scheibe war wie beschrieben, jedoch wurde durch eine mangelnde Verpackung der Artikel ( in diesem Fall eine Windschutzscheibe) zerkratzt und sogar gesplittert. Der Karton wurde mit einem Loch angeliefert, gefehlt hat Gottseidank nichts. Normalerweise ist die Windschutzscheibe nochmals in Folie verpackt, die hat aber gefeht sodaß die Scheibe im Karton innen hin und hergeschüttelt wurde und dadurch Kratzer entstanden sind,

Gerne wieder.

Bestellte Verkleidungsteile wurden schnell geliefert. Die Teile waren vom Zustand wie auf Fotos dargestellt und beschrieben. Die Korrespondenz war einwandfrei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel snelle en correcte service

Onderdeel is correct en in goede staat.

Alles oké behalve het aanmaken van een account

Eerst werd zonder dat ik daar iets aan gedaan had het bezorgadres gewijzigd. Is telefonisch opgelost. Vervolgens: de track and Trace alleen via je account waar ik met heb mogelijkheid meer toegang toe krijg. Stuur die gewoon in een mailtje aub. Ik heb de moed opgegeven. De versnellingsbak die ik besteld had is inmiddels gemonteerd, alles oké. Prijs was wel aan de hoge kant.

Great place to order bike parts in place of OE bits.

Ordered cylinder cover for boxer BMW online. Great communication, always updated and excellent price - much cheaper than original parts. No hesitation in recommending them. Fast delivery. Very happy.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP